ΝέαApple Mobile News

Apple: Τα iPhone του 2021 θα έχουν επιτέλους μικρότερο Notch και LiDAR

474 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το 2017 η Apple παρουσίασε το iPhone X ως έναν από τους μεγαλύτερους επανασχεδιασμούς στη γραμμή των smartphone της. Τέσσερις γενιές iPhone αργότερα η σειρά iPhone 12 εξακολουθεί να έχει το ίδιο μέγεθος, αλλά σύμφωνα με την τελευταία έκθεση DigiTimes που ενημερώνεται από εμπιστευτικές αλυσίδες εφοδιασμού, η επόμενη γενιά iPhone θα έχει τελικά μικρότερο notch. Οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν σε προηγούμενη αναφορά νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Apple αναμένεται να χωρέσει την υπέρυθρη κάμερα και τον προβολέα κουκκίδων σε μία μόνο μονάδα επιτρέποντας μια πιο συμπαγή σχεδίαση. Εκτός από τις μικρότερες εγκοπές, τα επόμενα iPhone (που ορίζονται ως σειρά iPhone 12S) θα διατίθενται σε τέσσερα μοντέλα όπως το 12 του τρέχοντος έτους. Εκτός από την πιο λεπτή εγκοπή το 12S θα διατηρήσει μια παρόμοια επίπεδη σχεδίαση με τα μοντέλα iPhone 12.

Όλα τα μοντέλα 12S αναμένεται να είναι εφοδιασμένα με σαρωτές LiDAR που είναι αποκλειστικά επί του παρόντος στα 12 Pro και 12 Pro Max. Μια άλλη μεγάλη προσθήκη που προτείνεται από τη νέα αναφορά είναι η προσθήκη αισθητήρα OIS στον σένσορα αντι του φακ(επί του παρόντος αποκλειστικά στο iPhone 12 Pro Max) για όλα τα νέα μοντέλα iPhone 12S. Τα υψηλής ποιότητας iPhone 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών θα λάβουν επίσης φακούς μεγαλύτερου μεγέθους.

Αξιολόγηση άρθρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού