Νέα

Ξεκίνησε η Open Beta του PUBG Lite, νέος χάρτης, νέο 4v4 mode και Lite pass

108 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το PUBG Lite για υπολογιστή που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ινδία περίπου ένα μήνα πριν, έδωσε στους χρήστες την ευκαιρία να παίξουν τον βασιλιά των Battle Royale games ακόμα και με έναν υπολογιστή χαμηλών επιδόσεων. Το παιχνίδι μπήκε στο στάδιο Open Beta και έφερε μαζί του μια σημαντική ενημέρωση. Αυτή η ενημέρωση φέρνει μια σειρά από νέες λειτουργίες όπως ένα νεο mode, έναν νέο χάρτη και ένα lite pass που σας δίνει skins και ανταμοιβές καθώς ανεβαίνετε levels.

Νέο 4v4 Mode

Η μεγαλύτερη προσθήκη στο PUBG Lite είναι το νέο mode deathmatch 4 v 4, η οποία σίγουρα θα σας δώσει μια αίσθηση deja vu αν έχετε παίξει ποτέ το ίδιο στο PUBG Mobile. Είναι ήδη σαφές ότι μια τετραμελής ομάδα θα προσγειωθεί σε έναν νέο χάρτη (και από τις δύο πλευρές), αλλά ο στόχος τους θα είναι πλέον να εξασφαλίσουν 30 kills πριν από την αντίπαλη ομάδα . Έχετε απεριόριστα respawn, χρονικό όριο 10 λεπτών και πρόσβαση σε όλα τα όπλα.

Νέος χάρτης – BODIE

Το νέο mode 4v4 έρχεται με ένα νέο χάρτη. Ναι το PUBG Lite σας προσφέρει ήδη την ευκαιρία να παίξετε στο Erangel, Miramar και Sanhok. Αναμενόταν να δούμε το ντεπούτο του Vikendi με το Open Beta αλλά αντ ‘αυτού παίρνουμε ένα νέο μικρότερο χάρτη για το Team Deathmatch που ονομάζεται BODIE (150 × 60 μέτρα) και μοιάζει με αυτό:

Αν έχετε παίξει παιχνίδια Team Deathmatch στο PUBG Mobile, θα δείτε ότι ο παραπάνω χάρτης έχει κάποια ομοιότητα με τον χάρτη στο κινητό. Δεν είναι οι υφές και τα αντικείμενα, αλλά η εμφάνιση και η αίσθηση. Έχετε μια αποθήκη στο κέντρο, μεταφέρετε εμπορευματοκιβώτια με ράμπες εκατέρωθεν του χάρτη και άλλα παρόμοια στοιχεία.

Lite Pass

Το PUBG Lite είναι δωρεάν για download και σας επιτρέπει να γευθείτε το ικανοποιητικό Chicken Dinner ακόμα και σε υπολογιστές χαμηλής ισχύος. Δεν υπάρχει εισόδημα από την έκδοση PUBG Lite, οπότε οι προγραμματιστές εισήγαν ένα Lite Pass μαζί με την season 1.

Έχει δύο επιλογές – Δωρεάν και Premium, που σημαίνει ότι είναι αρκετά παρόμοια με το Royale Pass στο αρχικό παιχνίδι. Θα λάβετε πολλά προνόμια και skins στην ελεύθερη έκδοση ολοκληρώνοντας αποστολές και προκλήσεις, αλλά το επίπεδο Premium θα προσφέρει μεγαλύτερες ανταμοιβές.

L-COIN

Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά το PUBG Lite παρουσιάζει τώρα ένα νέο in game νόμισμα που ονομάζεται Lite Coin (LC). Θα μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα εντός παιχνιδιού, τα οποία περιλαμβάνουν αποκλειστικά κοστούμια, skins, LITE PASS Premium, και πολλά άλλα.

Οπότε αν περιμένατε να διοκιμάσετε το PUBG στον υπολογιστή σας, τώρα ειναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμα και με έναν  παλαιότερο επεξεργαστή intel Core i3.Θα βρείτε το PUBG Lite launcher εδώ!


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού