Νέα

Το επόμενο iPad Pro ενδέχετε να υποστηρίζει Triple-Camera Setup.

80 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Η συστοιχία τριπλών καμερών εχούν γίνει standar στα smartphones εδώ και καιρό και παίρνουν το δρόμο τους προς τα tablets. Εάν οι τελευταίες φήμες είναι αληθείς τότε το επόμενο iPad Pro μπορεί να είναι το tablet που θα υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με το ιαπωνικό τεχνολογικό blog, η Macotakara, ένας προμηθευτής της Apple που βασίζεται στην Κίνα, ισχυρίστηκε ότι το iPad Pro 2019 θα ξεκινήσει πολύ πιθανότατα με μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας. Το τυποποιημένο iPad (παραλλαγή 10,2 ιντσών) φημολογείται επίσης ότι μεταφέρεται με μονάδα διπλού καναλιού.

Επιπλέον έχουν δημοσιεύθει μερικές εικόνες που αποκαλύπτουν φαινομενικά τετράγωνα περιβλήματα στις πίσω κάμερες και στα δύο προαναφερθέντα μοντέλα, που μοιάζουν με τα iPhone της επόμενης γενιάς. Όπως μπορεί να φανεί η εικόνα στα αριστερά λέγεται ότι είναι το επόμενης γενιάς iPad Pro, ενώ αυτή που βρίσκεται στα δεξιά δείχνει προφανώς το standard iPad 2019.

Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τους αισθητήρες και τους φακούς σε αυτό το στάδιο, ούτε υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για καμία από τις συσκευές, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η υλοποίηση. Ωστόσο, δεδομένου ότι η σειρά iPad Pro απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματίες παρά γενικούς καταναλωτές, η εγκατάσταση τριπλής κάμερας θα ήταν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην περίπτωση που η Apple αποφασίσειι να εφαρμόσει αυτό το χαρακτηριστικό.

Ενώ η τρέχουσα γενιά iPad Pro διαθέτει μόνο έναν αισθητήρα 12MP στο πίσω μέρος και ένας αισθητήρας 7MP στο μπροστινό μέρος, το iPad 6 γενιάς του τελευταίου έτους έρχεται με μια κάμερα 1,2MP μπροστά και έναν αισθητήρα 8MP στο πίσω μέρος. Οπότε με την εγκατάσταση τριπλών καμερών στις συσκευές αυτές φαίνεται να είναι ένα σημαντικό βήμα προς μια καλύτερη ποιότητα εικόνας.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού