Spotify Premium για Φοιτητές – Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Spotify Premium για Φοιτητές - Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας
Φωτογραφία από τον Jean στο Unsplash.

Η έκπτωση του Spotify Premium για φοιτητές είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες προσφορές που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις τα μηνιαία έξοδα για την Spotify συνδρομή σου στο 50 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει πως αντί να πληρώνεις 6.99€ κάθε μήνα, θα πληρώνεις μόνο 3.49€.

Ως γνωστόν, το Spotify παρέχει δύο διαφορετικά πακέτα αυτή την στιγμή στους χρήστες του: το ένα είναι δωρεάν και το άλλο premium. Αλλά ποιες είναι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο πακέτων και αξίζει όντως να πληρώνεις κάθε μήνα σε μια μουσική συνδρομητική υπηρεσία, ή μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτος με το δωρεάν πακέτο;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Spotify Free και Spotify Premium;

Spotify Premium για Φοιτητές - Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το δωρεάν πακέτο του Spotify δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Για την ακρίβεια, όσοι χρήστες ακούνε μουσική με το δωρεάν πακέτο, ακούνε ταυτόχρονα και διαφημίσεις, οι οποίες παίζουν ανά μερικά κομμάτια. Αυτό σημαίνει πως εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο πληρώνουν το Spotify για να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην μουσική πλατφόρμα, ενώ κάποιοι καλλιτέχνες προσπαθούν με τον ίδιο τρόπο να προωθήσουν τα κομμάτια τους.

Διάβασε επίσης: Ποιο κομμάτι είναι αυτό; Εντοπισμός κομματιών με δωρεάν εφαρμογές

Αλλά η δωρεάν έκδοση του Spotify δεν περιορίζεται μόνο στις διαφημίσεις, καθώς το Spotify Premium παρέχει επιπλέον επιλογές και χαρακτηριστικά στους συνδρομητές που πληρώνουν γι ‘αυτό κάθε μήνα.

Όταν χρησιμοποιήσεις την mobile εφαρμογή του Spotify για να ακούσεις μουσική, δεν μπορείς να αλλάζεις συνεχώς τα κομμάτια και να βάζεις όποιο θέλεις. Επίσης, περιορίζεσαι στις μόλις 15 personalized λίστες του Spotify, οπότε δεν μπορείς να ακούς τα προτεινόμενα κομμάτια που εμφανίζει αυτόματα ο αλγόριθμος του Spotify (και καλώς ή κακώς, αυτές οι λίστες αξίζουν την σημασία όλων των χρηστών). Αυτές οι λίστες είναι και οι παρακάτω:

  • Discover Weekly (εβδομαδιαίες επιλογές κομματιών από το Spotify βάση των γούστων σου).
  • Daily Mix (ένα mix από τα αγαπημένα σου κομμάτια και από αυτά που δεν άκουσες ακόμα, αλλά πιθανώς να σου αρέσουν).
  • Release Radar (νέα κομμάτια από καλλιτέχνες που ακούς στο Spotify).
  • RapCaviar (τα πιο “καυτά” rap και hip hop κομμάτια).
  • Ultimate Indie (τα καλύτερα indie κομμάτια στον κόσμο).

Σε γενικές γραμμές, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μόλις 750 κομμάτια από τις εκατοντάδες διαθέσιμες λίστες που υπάρχουν, και πολλές δεν θα λειτουργούν καν. Οι Spotify Premium χρήστες, παρόλα αυτά, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν κάθε λίστα και να την χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο επιθυμούν.

Και αν δεν είσαι από τους ανθρώπους που λατρεύουν τις αυτοματοποιημένες λίστες, ή γενικότερα αυτά που τους προτείνουν οι αλγόριθμοι υπηρεσιών, τότε αξίζει να αναφέρουμε πως οι Spotify Premium χρήστες έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν όσα κομμάτια θέλουν από την mobile εφαρμογή τους, δεν ακούνε διαφημίσεις (ποτέ) και έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν όσα κομμάτια θέλουν στην mobile και desktop εφαρμογή τους και να τα ακούνε offline.

Spotify Premium για Φοιτητές – Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Το Spotify Premium για φοιτητές είναι το ίδιο premium πακέτο που έχουν όλοι οι χρήστες, με τη διαφορά πως παρέχει 50% έκπτωση σε όσους φοιτούν σε κάποια σχολή. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε πόσο δύσκολο είναι να πληρώνεις κάθε μήνα για υπηρεσίες ενώ είσαι φοιτητής. Πρέπει συνεχώς να κόβεις διάφορα πράγματα για να κάνεις οικονομία ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις σπουδές σου. Έτσι, αν είσαι λάτρης της μουσικής και ένας από τους εκατομμύρια χρήστες που λατρεύουν την Premium υπηρεσία του Spotify, αλλά θέλεις ταυτόχρονα να κάνεις εξοικονόμηση στα μηνιαία σου έξοδα, τότε το Spotify Premium για φοιτητές είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Διάβασε επίσης: Κόψιμο τραγουδιών MP3 και ένωση για ringtone ήχους (δωρεάν online)

Παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν αναλυτικό οδηγό για το πως να κάνεις αίτηση για το Spotify Premium για φοιτητές. Οι αιτήσεις εγκρίνονται μέσα σε λίγες ώρες και, πολλές φορές, σε λιγότερο από ένα δίωρο.

Spotify Premium για Φοιτητές – Βήματα ενεργοποίησης

Για να κάνεις την αίτηση για το Spotify Premium για φοιτητές, επισκέψουμε αρχικά αυτή την σελίδα της υπηρεσίας και κάνε κλικ στο κουμπί “Απόκτησε το Premium“.

Spotify Premium για Φοιτητές - Βήματα ενεργοποίησης

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να κάνεις σύνδεση με τον Spotify λογαριασμό σου, ή να δημιουργήσεις έναν καινούργιο λογαριασμό. Μόλις συνδεθείς με τον λογαριασμό σου, θα χρειαστεί να επιλέξεις σε ποια σχολή σπουδάζεις, έναν τρόπο πληρωμής (Τραπεζικός Λογαριασμός ή PayPal) και στη συνέχεια να ανεβάσεις δύο φωτογραφίες με το μπροστινό και πίσω μέρος του πάσο σου και να στείλεις την αίτηση σου. Λίγες ώρες αργότερα, θα ειδοποιηθείς για το αν εγκρίθηκε το αίτημα σου για το Spotify Premium για φοιτητές ή όχι.

Για να ελέγξεις την κατάσταση του Spotify Premium για φοιτητές σου, μπορείς να επισκέπτεσαι αυτή την σελίδα. Φυσικά, θα ειδοποιηθείς και με email για την κατάσταση του συνδρομητικού σου πακέτου.

Spotify Premium για Φοιτητές - Βήματα ενεργοποίησης

Spotify Premium για Φοιτητές – Ερωταπαντήσεις

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Spotify Premium για φοιτητές που έχει απαντήσει η ίδια η υπηρεσία στους χρήστες της.

Πληρώ τα κριτήρια γι’ αυτό το πρόγραμμα;

  • Αν είσαι φοιτητής εγγεγραμμένος σε κάποιο πιστοποιημένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο και είσαι άνω των 18, τότε ναι. Μπορείς να αποκτήσεις το Premium για Φοιτητές για έως και τέσσερα χρόνια.

Πώς γνωρίζετε ότι είμαι φοιτητής;

  • Επαληθεύουμε την κατάσταση εγγραφής σου μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους που ονομάζεται SheerID. Μάθε περισσότερα.

Τι θα συμβεί στον λογαριασμό μου όταν αποφοιτήσω ή εάν εγκαταλείψω τις σπουδές μου;

  • Θα συνεχίζεις να έχεις πρόσβαση στο Premium για Φοιτητές για έως και 12 μήνες από την ημερομηνία που εγγράφηκες ή επαλήθευσες εκ νέου την φοιτητική σου ιδιότητα, για όσο διάστημα είναι διαθέσιμο. Αν δεν είσαι πλέον φοιτητής στο τέλος αυτής της περιόδου, δεν θα πληροίς πια τα κριτήρια για το Premium για Φοιτητές. Η συνδρομή σου θα αλλάξει τότε σε κανονική συνδρομή Spotify Premium με 3.49 EUR/μήνα.

Τι θα χρεώνομαι και πότε;

  • 3.49 EUR/μήνα. Αν η τιμή αλλάξει στο μέλλον, θα σε ειδοποιήσουμε πρώτα. Μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή στη σελίδα του λογαριασμού σου στο Spotify.

Διάβασε επίσης: Πως να κατεβάζεις δωρεάν βίντεο και μουσική από το YouTube

Εσύ κατάφερες να ενεργοποιήσεις το Spotify Premium για Φοιτητές; Και όχι, σε ποιο σημείο αντιμετωπίζεις πρόβλημα; Μη διστάσεις να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου ώστε να σε βοηθήσουμε με την επίλυση του προβλήματος. Μπορείς ακόμα να ανοίξεις και μια νέα ερώτηση στο Tsouk ώστε να σε βοηθήσει με την επίλυση του προβλήματος ένας ειδικός της ιστοσελίδας μας.

No votes yet.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows
Desktop Tools

Αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows

Η αυτόματη αλλαγή wallpaper (ταπετσαρίας) στην επιφάνεια εργασίας των Windows θα κρατάει συνεχώς ενδιαφέρον και διαφορετικό το λειτουργικό σου σύστημα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να ορίσεις την αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows,

Καταγραφή οθόνης του browser με το Loom extension
Desktop Tools

Καταγραφή οθόνης του browser με το Loom extension

Η καταγραφή οθόνης του browser είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία που μπορεί να γίνει εύκολα με το Loom, ένα δωρεάν extension (πρόσθετο) για τον Google Chrome και όλους τους Chromium περιηγητές. Το Loom όμως

Καθαρισμός Υπολογιστή Πως να αυξήσεις την απόδοση των Windows
Desktop Tools

Καθαρισμός Υπολογιστή: Πως να αυξήσεις την απόδοση των Windows

Ο καθαρισμός υπολογιστή είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορείς να ακολουθήσεις με ορισμένα δωρεάν προγράμματα και εργαλεία για τα Windows. Για την ακρίβεια, τα περισσότερα από τα παρακάτω προγράμματα λειτουργούν με αυτοματοποιημένους τρόπους, οπότε μετά

Οι καλύτερες Windows 10 εφαρμογές για το 2018
Desktop Tools

Οι καλύτερες Windows 10 εφαρμογές για το 2018

Από εφαρμογές άλλων λειτουργικών συστημάτων μέχρι και επαγγελματικές εφαρμογές καιρού, το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα καλή χρονιά για τα Windows 10 και το Windows Store. Με όλα αυτά κατά νου, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις

Αφαίρεση του Adware από τα Windows (μια για πάντα)
Desktop Tools

Αφαίρεση Adware από τα Windows (pop-up διαφημίσεις)

Η αφαίρεση adware από τα Windows δεν είναι μια δύσκολή ή περίπλοκη διαδικασία, αλλά οι περισσότεροι χρήστες όχι μόνο δεν γνωρίζουν ποια βήματα να ακολουθήσουν, αλλά και τι σημαίνει η λέξη adware. Όταν αναφέρουμε πως

Δωρεάν εφαρμογές για παρακολούθηση των παιδιών
Δωρεάν εφαρμογές

Δωρεάν εφαρμογές για παρακολούθηση των παιδιών

Η παρακολούθηση των παιδιών σου μέσω εφαρμογών για Android ή iOS συσκευές είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα έπρεπε να απασχολεί ένα γονέα. Στον σημερινό κόσμο, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο,

Spotify Premium για Φοιτητές - Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας
Online Tools

Spotify Premium για Φοιτητές – Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Η έκπτωση του Spotify Premium για φοιτητές είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες προσφορές που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις τα μηνιαία έξοδα για την Spotify συνδρομή σου στο 50 τοις εκατό. Αυτό

Δωρεάν Equalizers για τα Windows 10 για ισοστάθμιση των κομματιών
Desktop Tools

Δωρεάν Equalizers για τα Windows 10 για ισοστάθμιση των κομματιών

Αν είσαι λάτρης της μουσικής, παίζεις συνεχώς games ή απλά θέλεις να απολαμβάνεις καλύτερο ήχο στα Windows 10, τότε αυτοί οι δωρεάν equalizers είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στο λειτουργικό σου σύστημα. Αυτοί οι equalizers θα βοηθήσουν

Επεξεργασία βίντεο στα Windows 10 με το Video Editor (Εναλλακτική του Windows Movie Maker)
Desktop Tools

Επεξεργασία βίντεο στα Windows 10 με το Video Editor (Εναλλακτική του Windows Movie Maker)

Το Windows Movie Maker ήταν ένα απλό, δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο το οποίο ενημερώθηκε τελευταία φορά το 2012 και στη συνέχεια η Microsoft το αφαίρεσε από παντού. Τόσο τα Windows 8 όσο και τα Windows

Δεν ανοίγουν τα Windows - Εύκολες λύσεις διόρθωσης για υπολογιστές και laptops
Desktop Tools

Δεν ανοίγουν τα Windows – Εύκολες λύσεις διόρθωσης για υπολογιστές και laptops

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε στο Tsouk είναι, “Δεν ανοίγουν τα Windows, τι να κάνω για να τα φτιάξω και πως να σώσω τα αρχεία μου;” Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να φτιάξεις

Πως να βάλεις μια λίστα στο Spotify ως ξυπνητήρι στο Android
Mobile

Πως να βάλεις μια λίστα στο Spotify ως ξυπνητήρι στο Android

Αν είσαι κάτοχος μιας Android συσκευής, έχεις πλέον την δυνατότητα να βάλεις μια λίστα στο Spotify ως ξυπνητήρι στο Android smartphone σου. Επέλεξε τα αγαπημένα σου κομμάτια, δημιούργησε μια λίστα με αυτά ή επέλεξε μια

Παναγιώτης Σακαλάκης
Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 209 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ. Θα με βρεις επίσης και στο Inkstory.gr