Spotify Premium για Φοιτητές – Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Spotify Premium για Φοιτητές - Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας
Φωτογραφία από τον Jean στο Unsplash.

Η έκπτωση του Spotify Premium για φοιτητές είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες προσφορές που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις τα μηνιαία έξοδα για την Spotify συνδρομή σου στο 50 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει πως αντί να πληρώνεις 6.99€ κάθε μήνα, θα πληρώνεις μόνο 3.49€.

Ως γνωστόν, το Spotify παρέχει δύο διαφορετικά πακέτα αυτή την στιγμή στους χρήστες του: το ένα είναι δωρεάν και το άλλο premium. Αλλά ποιες είναι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο πακέτων και αξίζει όντως να πληρώνεις κάθε μήνα σε μια μουσική συνδρομητική υπηρεσία, ή μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτος με το δωρεάν πακέτο;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Spotify Free και Spotify Premium;

Spotify Premium για Φοιτητές - Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το δωρεάν πακέτο του Spotify δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Για την ακρίβεια, όσοι χρήστες ακούνε μουσική με το δωρεάν πακέτο, ακούνε ταυτόχρονα και διαφημίσεις, οι οποίες παίζουν ανά μερικά κομμάτια. Αυτό σημαίνει πως εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο πληρώνουν το Spotify για να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην μουσική πλατφόρμα, ενώ κάποιοι καλλιτέχνες προσπαθούν με τον ίδιο τρόπο να προωθήσουν τα κομμάτια τους.

Διάβασε επίσης: Ποιο κομμάτι είναι αυτό; Εντοπισμός κομματιών με δωρεάν εφαρμογές

Αλλά η δωρεάν έκδοση του Spotify δεν περιορίζεται μόνο στις διαφημίσεις, καθώς το Spotify Premium παρέχει επιπλέον επιλογές και χαρακτηριστικά στους συνδρομητές που πληρώνουν γι ‘αυτό κάθε μήνα.

Όταν χρησιμοποιήσεις την mobile εφαρμογή του Spotify για να ακούσεις μουσική, δεν μπορείς να αλλάζεις συνεχώς τα κομμάτια και να βάζεις όποιο θέλεις. Επίσης, περιορίζεσαι στις μόλις 15 personalized λίστες του Spotify, οπότε δεν μπορείς να ακούς τα προτεινόμενα κομμάτια που εμφανίζει αυτόματα ο αλγόριθμος του Spotify (και καλώς ή κακώς, αυτές οι λίστες αξίζουν την σημασία όλων των χρηστών). Αυτές οι λίστες είναι και οι παρακάτω:

  • Discover Weekly (εβδομαδιαίες επιλογές κομματιών από το Spotify βάση των γούστων σου).
  • Daily Mix (ένα mix από τα αγαπημένα σου κομμάτια και από αυτά που δεν άκουσες ακόμα, αλλά πιθανώς να σου αρέσουν).
  • Release Radar (νέα κομμάτια από καλλιτέχνες που ακούς στο Spotify).
  • RapCaviar (τα πιο «καυτά» rap και hip hop κομμάτια).
  • Ultimate Indie (τα καλύτερα indie κομμάτια στον κόσμο).

Σε γενικές γραμμές, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μόλις 750 κομμάτια από τις εκατοντάδες διαθέσιμες λίστες που υπάρχουν, και πολλές δεν θα λειτουργούν καν. Οι Spotify Premium χρήστες, παρόλα αυτά, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν κάθε λίστα και να την χρησιμοποιήσουν με όποιον τρόπο επιθυμούν.

Και αν δεν είσαι από τους ανθρώπους που λατρεύουν τις αυτοματοποιημένες λίστες, ή γενικότερα αυτά που τους προτείνουν οι αλγόριθμοι υπηρεσιών, τότε αξίζει να αναφέρουμε πως οι Spotify Premium χρήστες έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν όσα κομμάτια θέλουν από την mobile εφαρμογή τους, δεν ακούνε διαφημίσεις (ποτέ) και έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν όσα κομμάτια θέλουν στην mobile και desktop εφαρμογή τους και να τα ακούνε offline.

Spotify Premium για Φοιτητές – Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Το Spotify Premium για φοιτητές είναι το ίδιο premium πακέτο που έχουν όλοι οι χρήστες, με τη διαφορά πως παρέχει 50% έκπτωση σε όσους φοιτούν σε κάποια σχολή. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε πόσο δύσκολο είναι να πληρώνεις κάθε μήνα για υπηρεσίες ενώ είσαι φοιτητής. Πρέπει συνεχώς να κόβεις διάφορα πράγματα για να κάνεις οικονομία ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις σπουδές σου. Έτσι, αν είσαι λάτρης της μουσικής και ένας από τους εκατομμύρια χρήστες που λατρεύουν την Premium υπηρεσία του Spotify, αλλά θέλεις ταυτόχρονα να κάνεις εξοικονόμηση στα μηνιαία σου έξοδα, τότε το Spotify Premium για φοιτητές είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Διάβασε επίσης: Κόψιμο τραγουδιών MP3 και ένωση για ringtone ήχους (δωρεάν online)

Παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν αναλυτικό οδηγό για το πως να κάνεις αίτηση για το Spotify Premium για φοιτητές. Οι αιτήσεις εγκρίνονται μέσα σε λίγες ώρες και, πολλές φορές, σε λιγότερο από ένα δίωρο.

Spotify Premium για Φοιτητές – Βήματα ενεργοποίησης

Για να κάνεις την αίτηση για το Spotify Premium για φοιτητές, επισκέψουμε αρχικά αυτή την σελίδα της υπηρεσίας και κάνε κλικ στο κουμπί «Απόκτησε το Premium«.

Spotify Premium για Φοιτητές - Βήματα ενεργοποίησης

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να κάνεις σύνδεση με τον Spotify λογαριασμό σου, ή να δημιουργήσεις έναν καινούργιο λογαριασμό. Μόλις συνδεθείς με τον λογαριασμό σου, θα χρειαστεί να επιλέξεις σε ποια σχολή σπουδάζεις, έναν τρόπο πληρωμής (Τραπεζικός Λογαριασμός ή PayPal) και στη συνέχεια να ανεβάσεις δύο φωτογραφίες με το μπροστινό και πίσω μέρος του πάσο σου και να στείλεις την αίτηση σου. Λίγες ώρες αργότερα, θα ειδοποιηθείς για το αν εγκρίθηκε το αίτημα σου για το Spotify Premium για φοιτητές ή όχι.

Για να ελέγξεις την κατάσταση του Spotify Premium για φοιτητές σου, μπορείς να επισκέπτεσαι αυτή την σελίδα. Φυσικά, θα ειδοποιηθείς και με email για την κατάσταση του συνδρομητικού σου πακέτου.

Spotify Premium για Φοιτητές - Βήματα ενεργοποίησης

Spotify Premium για Φοιτητές – Ερωταπαντήσεις

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Spotify Premium για φοιτητές που έχει απαντήσει η ίδια η υπηρεσία στους χρήστες της.

Πληρώ τα κριτήρια γι’ αυτό το πρόγραμμα;

  • Αν είσαι φοιτητής εγγεγραμμένος σε κάποιο πιστοποιημένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο και είσαι άνω των 18, τότε ναι. Μπορείς να αποκτήσεις το Premium για Φοιτητές για έως και τέσσερα χρόνια.

Πώς γνωρίζετε ότι είμαι φοιτητής;

  • Επαληθεύουμε την κατάσταση εγγραφής σου μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους που ονομάζεται SheerID. Μάθε περισσότερα.

Τι θα συμβεί στον λογαριασμό μου όταν αποφοιτήσω ή εάν εγκαταλείψω τις σπουδές μου;

  • Θα συνεχίζεις να έχεις πρόσβαση στο Premium για Φοιτητές για έως και 12 μήνες από την ημερομηνία που εγγράφηκες ή επαλήθευσες εκ νέου την φοιτητική σου ιδιότητα, για όσο διάστημα είναι διαθέσιμο. Αν δεν είσαι πλέον φοιτητής στο τέλος αυτής της περιόδου, δεν θα πληροίς πια τα κριτήρια για το Premium για Φοιτητές. Η συνδρομή σου θα αλλάξει τότε σε κανονική συνδρομή Spotify Premium με 3.49 EUR/μήνα.

Τι θα χρεώνομαι και πότε;

  • 3.49 EUR/μήνα. Αν η τιμή αλλάξει στο μέλλον, θα σε ειδοποιήσουμε πρώτα. Μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή στη σελίδα του λογαριασμού σου στο Spotify.

Διάβασε επίσης: Πως να κατεβάζεις δωρεάν βίντεο και μουσική από το YouTube

Εσύ κατάφερες να ενεργοποιήσεις το Spotify Premium για Φοιτητές; Και όχι, σε ποιο σημείο αντιμετωπίζεις πρόβλημα; Μη διστάσεις να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου ώστε να σε βοηθήσουμε με την επίλυση του προβλήματος. Μπορείς ακόμα να ανοίξεις και μια νέα ερώτηση στο Tsouk ώστε να σε βοηθήσει με την επίλυση του προβλήματος ένας ειδικός της ιστοσελίδας μας.

No votes yet.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις
Διάφορα

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις

Τα Google Chrome Flags (σημαίες) είναι ουσιαστικά διάφορα κριμένα χαρακτηριστικά τα οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις, καθένα ξεχωριστά, ώστε να αποκτήσεις περισσότερη ταχύτητα και νέες επιλογές στον αγαπημένη σου web browser. Ο Google Chrome είναι αναμφισβήτητα

Windows Sandbox - Τρέξε τα Windows εικονικά
Desktop Tools

Windows Sandbox – Τρέξε τα Windows εικονικά

Με την έκδοση 1903 των Windows 10, η Microsoft παρουσίασε το Windows Sandbox, ένα εργαλείο για να τρέχεις τα Windows 10 μέσα στα Windows, εντελώς εικονικά, όπως γινόταν τόσα χρόνια με άλλα παρόμοια εργαλεία όπως

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10
Desktop Tools

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10

Στα Windows 10, ξεκινώντας με την έκδοση 1903, ή αλλιώς την Ενημέρωση Μαΐου, υπάρχει το νέο Header στις Ρυθμίσεις, το οποίο σου παρέχει ορισμένες έξτρα επιλογές. Παρόλα αυτά, το νέο Header στις Ρυθμίσεις για αρκετούς

Dark Mode στο Facebook Messenger: Νυχτερινή Λειτουργία
Mobile

Ενεργοποίηση του Dark Mode στο Facebook Messenger

Το Dark Mode στο Facebook Messenger (Νυχτερινή Λειτουργία) είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις τον σχεδιασμό της εφαρμογής εντελώς δωρεάν και σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Το Dark Mode αποτελεί πλέον τη νέα μόδα σχεδιασμού

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10 1
Desktop Tools

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10

Ορισμένες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10, οπότε αν έχεις περιορισμένο ίντερνετ ή χρησιμοποιείς σύνδεση με δεδομένα, τότε καλό είναι να διακόπτεις την λειτουργία των εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείς. Αν έχεις παρατηρήσει χαμηλή ταχύτητα

Microsoft Edge Chromium - Κατέβασμα και εγκατάσταση
Desktop Tools

Microsoft Edge Chromium – Κατέβασμα και εγκατάσταση

Ο Microsoft Edge Chromium είναι ο νέος web browser (περιηγητής) της Microsoft που βασίζεται στο Chromium και μπορείς να κατεβάσεις την Developer ή Canary έκδοση για να το εγκαταστήσεις και να το χρησιμοποιήσεις. Τον περασμένο

Intel Graphics Command Center - Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers
Desktop Tools

Intel Graphics Command Center – Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers

Το Intel Graphics Command Center είναι η νέα δωρεάν εφαρμογή για τα Windows 10 από την Intel, η οποία ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεις τα drivers, αλλάζεις τις ρυθμίσεις της

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές
Τεχνολογία

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Linux είναι τόσο καταπληκτικό, είναι χάρη στις εκατοντάδες δυνατότητες που δίνει στους χρήστες του. Για παράδειγμα, το Linux μπορείς να τρέξει σχεδόν σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς,

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7
Desktop Tools

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7

Τα Windows 10 είναι μια τεράστια βελτίωση των Windows 7, αλλά επειδή παρέχει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όλους. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί χρήστες αναζητούν να βρουν

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows
Τεχνολογία

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows

Αν θέλεις να έχεις δύο οθόνες σε ένα PC ή laptop, τότε θα χρειαστεί να κάνεις την εγκατάσταση διπλής οθόνης στα Windows. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και παίρνει μόλις μερικά λεπτά για να

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive
Desktop Tools

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive

Αν ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive έτσι ώστε οτιδήποτε και αν γίνει να έχεις πάντα τα αρχεία σου ασφαλές, τότε ο παρακάτω τρόπος είναι ακριβώς

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards
Δωρεάν εφαρμογές

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Αν θέλεις να έχεις δωρεάν εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, σειρές ή βιβλία από το Google Play, τότε ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή της Google για Android και iOS που σε

Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 228 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.