Το τέλειο βιογραφικό: 15 Δωρεάν εφαρμογές

Kickresume

Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται το δικό του ξεχωριστό βιογραφικό. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως συνήθως παίρνεις ένα έτοιμο βιογραφικό από κάποιον φίλο σου, αλλάζεις τις πληροφορίες του με τις δικές σου και παρουσιάζεις στην εκατοστέ επιχείριση ένα ακόμα ασπρόμαυρο βιογραφικό το οποίο δεν παρουσιάζει επαγγελματικότητα.

Αν θέλεις να παρουσιάσεις ένα επαγγελματικό βιογραφικό το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε επιχείριση ξεχωριστά και θέλεις να το κάνεις γρήγορα και χωρίς κόστος, τότε η παρακάτω λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία online βιογραφικών θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Φτιάξε το τέλειο βιογραφικό με αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες

Κάθε μια από τις παρακάτω υπηρεσίες έρχεται με τα δικά της χαρακτηριστικά και εργαλεία για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα επαγγελματικό βιογραφικό. Παρόλα αυτά, προτείνεται να τις κοιτάξεις όλες, να δεις τι κάνει η κάθε μια και τι προσφέρει στους χρήστες της και στη συνέχεια να την δοκιμάσεις.

CV Maker

cvmkr

Το CV Maker είναι ένας resume builder ο οποίος απαιτεί από τον χρήστη να εισάγει χειροκίνητα όλες τις πληροφορίες του βιογραφικού του – όπως την εργασιακή εμπειρία, την εκπαίδευση, τα προσόντα, τα ενδιαφέροντα και πολλά ακόμα. Μπορείς, ωστόσο, να μην εισάγεις όλα τα στοιχεία σου αφήνοντας κάποια πλαίσια κενά.

Με την δωρεάν έκδοση του CV Maker, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα έξι δωρεάν πρότυπα βιογραφικών που παρέχει, ενώ για τα επί πληρωμής θα χρειαστεί να πληρώσεις 16 δολάρια. Με την συνδρομητική έκδοση, οι χρήστες έχουν την ικανότητα να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς επίσης αποκτούν πρόσβαση σε επαγγελματικές επιλογές και εργαλεία, αλλά και σε καλύτερα πρότυπα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο γνωστό το CV Maker είναι χάρη στην υποστήριξη του για πολλαπλές γλώσσες – ως εκ τούτου, λειτουργεί άπιαστα με τα ελληνικά.

VisualCV

VisualCV

Με το VisualCV, μπορείς είτε να ανεβάσεις όλες τις υπάρχων πληροφορίες σου από ένα βιογραφικό που έχεις φτιάξει μέσω του Word, είτε να δημιουργήσεις ένα από την αρχή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον για κάθε αρχάριο χρήστη και με μόλις 12 δολάρια το μήνα, μπορείς να γίνεις συνδρομητής και να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικών και την ικανότητα να τα αποθηκεύεις στην υπηρεσία Google Docs.

Με το συνδρομητικό λογαριασμό, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το δικό σου domain name και να αφαιρέσεις το λογότυπο του VisualCV από τα PDF αρχεία.

Resume.com

Resume.com

Το Resume.com είναι ένας εντυπωσιακός δωρεάν resume builder ο οποίος σου επιτρέπει να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να φτιάχνεις επαγγελματικά βιογραφικά χάρη στο φιλικό περιβάλλον χρήσης του. Το συγκεκριμένο εργαλείο σου επιτρέπει επίσης να προσθέσεις τις πληροφορίες σου από το Facebook και το LinkedIn ώστε να τελειώνεις γρήγορα με τη δημιουργία του.

Αυτό που κάνει το Resume.com τόσο ξεχωριστό από τις υπόλοιπες υπηρεσίες στη λίστα, είναι πως σου επιτρέπει να δημιουργείς γρήγορα και εύκολα διαφορετικά βιογραφικά για συγκεκριμένες επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μην παρουσιάζεις παντού το ίδιο. Και μπορούμε άφοβα να πούμε πως τα templates που παρέχει, είναι πανέξυπνα φτιαγμένα.

Resume Builder

livecareer resume

Το Resume Builder σου επιτρέπει να δημιουργήσεις πανίσχυρα βιογραφικά με βήμα προς βήμα οδηγούς. Το καλό με το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πως σου παρέχει έτοιμα γραμμένα βιογραφικά το οποία μπορείς απλά να αλλάξεις με τις δικές σου πληροφορίες. Αυτά τα βιογραφικά έχουν φτιαχτεί από ειδικούς ώστε να σε βοηθήσουν να κλείσεις τη θέση μιας εργασίας.

Μπορείς να δημιουργείς, να κατεβάζεις και να εκτυπώνεις γρήγορα και εύκολα τα βιογραφικά με τα εργαλεία που σου παρέχει το Resume Builder. Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς το βιογραφικό σου σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα.

DoYouBuzz

DoYouBuzz

Το DoYouBuzz είναι από τις λίγες υπηρεσίες που σου επιτρέπουν όχι απλά να δημιουργείς εντυπωσιακά και επαγγελματικά βιογραφικά, αλλά και άκρως βελτιστοποιημένα για mobile και tablet συσκευές. Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες, έτσι και τώρα, σου παρέχονται έτοιμα δωρεάν templates τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς για να φτιάξεις το δικό σου βιογραφικό.

Προτού στείλεις το βιογραφικό σου σε μια επιχείριση, μπορείς πρώτα να το στείλεις σε φίλους και γνωστούς σου για να σε ενημερώσουν αν είναι καλό ή όχι. Τέλος, μπορείς να εμφανίσεις το βιογραφικό σου στα αποτελέσματα της Google, ακριβώς όπως γίνεται και με κάθε ιστοσελίδα, ή να το κατεβάσεις και να το στείλεις σε συγκεκριμένη μορφή.

Resumonk

Resumonk

Το Resumonk είναι μια premium (επί πληρωμής) υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να δημιουργείς βιογραφικά σε PDF και DOCX μορφές. Μπορείς να επιλέξεις έτοιμα templates βιογραφικών μέσα από τη τεράστια γκάμα θεμάτων που παρέχει η υπηρεσία στους χρήστες της, και να τα συμπληρώσεις με τις δικές σου πληροφορίες. Δυστυχώς, η δωρεάν έκδοση της παρέχει περιορισμένο αριθμό βιογραφικών που μπορείς να επιλέξεις.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον συγκεκριμένο resume builder είναι πως σου παρέχει τη δυνατότητα γρήγορα και εύκολα να ανεβάσεις και να προσθέσεις στο βιογραφικό σου μια φωτογραφία προφίλ. Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός πως σου επιτρέπει να εισάγεις τις πληροφορίες σου από το LinkedIn, ακριβώς όπως κάνει και το Resume.com, και στη συνέχεια να δημοσιεύσεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα.

ResumeGenius

ResumeGenius

Το ResumeGenius είναι αναμφισβήτητα το πιο γρήγορο εργαλείο για να δημιουργήσεις επαγγελματικά βιογραφικά χωρίς να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στη γραφή των πληροφοριών σου. Η υπηρεσία θα σε βοηθήσει βήμα προς βήμα να δημιουργήσεις το δικό σου επαγγελματικό βιογραφικό και σε ενημερώνει τι να γράψεις και σε πιο σημείο.

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των 20+ έτοιμων βιογραφικών, ενώ αν γράφεις το βιογραφικό σου στα αγγλικά, σου παρέχονται πάνω από 50 χιλιάδες έτοιμες φράσεις για κάθε πεδίο του βιογραφικού. Μόλις τελειώσεις με το βιογραφικό, θα έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις σε PDF, DOCX και TXT μορφή.

Kickresume

Kickresume

Το KickResume παρέχει μια μεγάλη γκάμα από έτοιμα βιογραφικά και covers που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το δικό σου ξεχωριστό βιογραφικό. Έρχεται με εκατοντάδες διαθέσιμα χρώματα, εικονίδια και σχεδιασμούς, με αποτέλεσμα να επιτρέπει στον κάθε χρήστη να δημιουργεί το δικό του ξεχωριστό βιογραφικό.

Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν την δική τους προσωπική ιστοσελίδα βιογραφικού, αλλά μόνο σε όσους βρίσκονται στο συνδρομητικό πακέτο. Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες στη λίστα, η δωρεάν έκδοση του KickResume σου παρέχει απεριόριστο αριθμό στα πεδία και στις κατηγορίες που θα χρησιμοποιήσεις για το βιογραφικό σου.

Μπορεί το KickResume να μην παρέχει συνδέσμους για να μοιράζεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά σου παρέχει αναλυτικά για να σιγουρευτείς πως το είδαν/άνοιξαν όντως.

Novorèsumè

Novorèsumè

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους resume builders στη λίστα, το Novorèsumè εστιάζει περισσότερο στο κείμενο και στις πληροφορίες που συμπληρώνεις, παρά στον σχεδιασμό του βιογραφικού. Για τους ανθρώπους που γράφουν το βιογραφικό τους στα αγγλικά, η υπηρεσία παρέχει ένα σύστημα σάρωσης το οποίο ελέγξει τη γραφή και ενημερώνει για το αν έχει γραφτεί καλά ή όχι. Προτείνει επίσης και διάφορες λέξεις, φράσεις και προτάσεις για να σε βοηθήσει να το κάνεις ακόμα καλύτερο.

Παρόλο που εστιάζει κυρίως στο κείμενο, το Novorèsumè παρέχει και μερικά έτοιμα βιογραφικά τα οποία μπορείς τα αλλάζεις και να βλέπεις τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Η δωρεάν έκδοση σου επιτρέπει να δημιουργείς μια σελίδα βιογραφικού με συγκεκριμένα templates. Σημειώνουμε ωστόσο πως τα βιογραφικά του Novorèsumè έρχονται κενά και δεν περιλαμβάνουν έτοιμες φράσεις, προτάσεις και πάει λέγοντας.

CVsIntellect.com

CVsIntellect

Το CVsIntellect σου επιτρέπει να δημιουργείς επαγγελματικά βιογραφικά μέσα από ένα άκρως ειδικευμένο περιβάλλον χρήσης. Απλά επέλεξε το template βιογραφικού που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, συμπλήρωσε το με τις πληροφορίες σου και είσαι έτοιμος να το κατεβάσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες, έτσι και το CVsIntellect παρέχει μια γκάμα από έτοιμα βιογραφικά τα οποία σου επιτρέπει να τα κατεβάσεις σε PDF μορφή ή σε TeX script μορφή. Παρόλα αυτά, δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τη δική σου ιστοσελίδα βιογραφικού αλλά ούτε και να δημοσιεύσεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα μέσω κάποιου ειδικού συνδέσμου.

Resume Companion

Resume Companion

Το Resume Companion σου παρέχει έτοιμα επαγγελματικά βιογραφικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες στο είδος, καθώς επίσης και cover templates με εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς πεδίων και πληροφοριών. Το εργαλείο περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιάδες έτοιμα γραμμένα βιογραφικά σημειώματα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Θα βρεις εκατοντάδες διαφορετικά πεδία τα οποία μπορείς να μορφοποιήσεις και στη συνέχεια να συμπληρώσεις με τις πληροφορίες σου. Έρχεται επίσης με αυτοματοποιημένες γραμματοσειρές και μορφοποιήσεις για να σε βοηθήσει να τελειώσεις πιο γρήγορα. Κάθε βιογραφικό μπορείς να το κατεβάσεις σε Word ή PDF μορφή, αλλά δεν μπορείς να το δημοσιεύσεις με σύνδεσμο.

CV Ease

CV Ease

Το CV Ease κάνει τη διαδικασία δημιουργίας βιογραφικών παιχνιδάκι. Απλά μπες στην υπηρεσία, επέλεξε ένα από τα έτοιμα βιογραφικά που σου παρέχονται, συμπλήρωσε τα με τς δικές σου πληροφορίες και απλά κατέβασε το. Παρόλο που η συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι, σου παρέχει αρκετές επιλογές για να μορφοποιήσεις τα βιογραφικά σου και να τα κάνεις να φαίνονται ξεχωριστά.

Το CV Ease θα δημοσιεύσει το βιογραφικό σου στην ιστοσελίδα του και θα σου παρέχει έναν έτοιμο σύνδεσμο για να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Παρέχει επίσης επιλογές για SEO (search engine optimization) ώστε να εμφανίζεται το βιογραφικό σου στις μηχανές αναζήτησης, αλλά η δωρεάν έκδοση του δεν παρέχει μερικά πολύ βασικά χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειαστείς.

TopCV.me

TopCV.me

Το TopCV είναι ένας resume builder ο οποίος σου επιτρέπει να δημιουργείς τα δικά σου βιογραφικά και στη συνέχεια να τα μορφοποιείς αλλάζοντας τα χρώματα, τον σχεδιασμό, τη γραμματοσειρά κ.α. Το συγκεκριμένο εργαλείο περιλαμβάνει μερικά πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακά έτοιμα templates τα οποία έχουν φτιαχτεί για διαφορετικές εργασίες έτσι ώστε να στοχεύεις πάντα στην κατάλληλη δουλειά με το κατάλληλο βιογραφικό.

Το εργαλείο σου επιτρέπει επίσης να εισάγεις εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες από το LinkedIn προφίλ σου και στη συνέχεια να τις επεξεργαστείς. Μόλις τελειώσεις με τη δημιουργία του βιογραφικού σου, θα έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις σε PDF μορφή, χωρίς ωστόσο να φαίνεται από μια υπηρεσία το δημιούργησες – σε αντίθεση τουλάχιστον ε το CV Ease το οποίο βάζει το λογότυπο του σε κάθε βιογραφικό.

HipCV

HipCV

Το HipCV εστιάζει αποκλειστικά στους επαγγελματίες που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρέχει επαγγελματικά templates βιογραφικών τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς και να μορφοποιήσεις, ενώ παρέχει και εκατοντάδες έξυπνες και πιασάρικες φράσεις.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους resume builders στη λίστα, το HipCV είναι εντελώς δωρεάν και δεν σε περιορίζει στον αριθμό των βιογραφικών που μπορείς να φτιάξεις και να κατεβάσεις. Μπορείς να κατεβάσεις το βιογραφικό σε PDF μορφή ή να το στείλεις απευθείας με e-mail στην εκατοστέ επιχείριση, φίλο και πάει λέγοντας.

Jobulo

Jobulo

Το Jobulo παρέχει δημιουργικά templates βιογραφικών ιδανικά για να κερδίσεις τη θέση εργασίας που τόσο ήθελες. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργείς πολλαπλές εκδόσεις ενός βιογραφικού και να τις κατεβάζεις όλες σε PDF μορφή, ή να τα εκτυπώνεις μαζικά.

Η υπηρεσία σου επιτρέπει επίσης να έχεις τη δική σου ιστοσελίδα βιογραφικού και σου παρέχει σύνδεσμο για να μοιράζεσαι το βιογραφικό με οποιονδήποτε θέλεις. Το εργαλείο σου παρέχει επίσης συμβουλές για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου και όλα τα χαρακτηριστικά του είναι εντελώς δωρεάν.

Εσύ ποιο εργαλείο χρησιμοποιείς για να δημιουργείς τα βιογραφικά σου; Πιστεύεις πως ξεχάσαμε να προσθέσουμε κάποιο στη λίστα μας; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Web

YouTube εναλλακτικές 2018 – Οι καλύτερες video streaming ιστοσελίδες

Όταν σκεφτόμαστε τα online βίντεο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά το YouTube. Ήξερες όμως πως υπάρχουν μερικές εξαιρετικές YouTube εναλλακτικές τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να παρακολουθείς ή να

Facebook εναλλακτικές - Τα καλύτερα κοινωνικά δίκτυα
Web

Facebook εναλλακτικές – Τα καλύτερα κοινωνικά δίκτυα για το 2018

Το Facebook είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παγκοσμίως, παρόλα αυτά, δεν είναι το μοναδικό κοινωνικό δίκτυο εκεί έξω. Υπάρχουν μερικές Facebook εναλλακτικές οι οποίες έχουν εκατομμύρια χρήστες και για αρκετούς, είναι καλύτερες και

Δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα
Δωρεάν

Δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ είναι πως μπορείς να βρεις πολλά δωρεάν πράγματα. Ένα από αυτά, φυσικά, είναι και η δωρεάν μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα από διάφορες ιστοσελίδες, όπως το SoundCloud,

Xiaomi κινητά που θα λατρεύεις για το 2018
Προσφορές

Xiaomi κινητά που θα λατρεύεις για το 2018

Πάνε οι μέρες όπου οι Samsung και Apple συσκευές ήταν ότι πιο trend κυκλοφορούσε. Πλέον, τα Xiaomi κινητά είναι από τις νούμερο ένα επιλογές καθώς είναι οικονομικά, παρέχουν εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, έρχονται με κομψό σχεδιασμό

Πως να γίνεις Android Beta Tester και να λαμβάνεις τα νεότερα updates
Mobile

Πως να γίνεις Android Beta Tester και να λαμβάνεις τα νεότερα updates

Πηγαίνοντας μια βόλτα στο παρελθόν του Android, αν ήθελες κάποτε να γίνεις beta tester και να δοκιμάσεις μια δοκιμαστική εφαρμογή ώστε να λαμβάνεις τα νεότερα updates, θα έπρεπε να την κάνεις sideload μαζί με την

Τι είναι το Blockchain και πως λειτουργεί
Τεχνολογία

Τι είναι το Blockchain και πως λειτουργεί;

Το Bitcoin έχει γίνει βασικό στοιχείο του σύγχρονου διαδικτύου – και μαζί του, το blockchain. Οι άνθρωποι λένε ότι η τεχνολογία blockchain θα προκαλέσει μια θεμελιώδη μεταβολή στον τρόπο λειτουργίας του διαδικτύου, του τρόπου λειτουργίας

4 επιλογές για να ζεις πιο ανάλαφρα σε δύσκολες καταστάσεις
Υγεία & Αυτοβελτίωση

4 επιλογές για να ζεις πιο ανάλαφρα σε δύσκολες καταστάσεις

Στο παρακάτω άρθρο θα βρεις 4 επιλογές που έχουν την ικανότητα να κάνουν τη ζωή σου πιο ανάλαφρη και παράλληλα πιο παραγωγική όταν αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις. Οι επιλογές αυτές είναι δίπλα σου κάθε στιγμή της

Πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους (Windows, BSPlayer, VLC)
Desktop Tools

Πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους (Windows, BSPlayer, VLC)

Αν αντιμετωπίζεις το (πολυσύχναστο πλέον) πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους στα Windows με προγράμματα όπως το σημειωματάριο, το BSPlayer ή το VLC, που εμφανίζουν τους ελληνικούς χαρακτήρες σε κινέζικα γράμματα, τότε θα χαρείς να μάθεις

Gearbest προσφορές - Πως να κάνεις οικονομικές αγορές από την Κίνα
Web

Gearbest προσφορές – Πως να κάνεις οικονομικές αγορές από την Κίνα

Αυτή την στιγμή, οι αγορές από την Κίνα είναι το νέο trend στην Ελλάδα, και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράζεις φθηνά προϊόντα; Ελέγχοντας φυσικά τις καθημερινές Gearbest προσφορές, μια κινέζικη ιστοσελίδα η οποία

Τι θα κερδίσεις διαβάζοντας βιβλία;
Υγεία & Αυτοβελτίωση

Τι θα κερδίσεις διαβάζοντας βιβλία;

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο και περιμένεις να ακούσεις φράσεις όπως «τα βιβλία είναι γνώση», «απορώ πως ο κόσμος λέει ότι δεν έχει χρόνο να διαβάσει» και «το εκπαιδευτικό σύστημα μας κάνει να μισούμε τα

Τελωνείο από Κίνα - Πως να αποφύγεις τον εκτελωνισμό
Web

Τελωνείο από Κίνα – Πως να αποφύγεις τον εκτελωνισμό

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό απ’ το να λαμβάνεις ένα προϊόν το οποίο πέρασε από εκτελωνισμό. Το τελωνείο από Κίνα είναι ένας από τους λόγους που εκατομμύρια άνθρωποι φοβούνται να προχωρήσουν σε online αγορές που

Πρόβλημα με τον ήχο στα Windows 10 (και πως να το φτιάξεις)
Desktop Tools

Πρόβλημα με τον ήχο στα Windows 10 (και πως να το φτιάξεις)

Το πρόβλημα με τον ήχο στα Windows 10 είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες. Συχνά, ο ήχος λειτουργεί μια χαρά, αλλά με την ενημέρωση των drivers της κάρτας ήχου

Παναγιώτης Σακαλάκης
Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 196 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ. Θα με βρεις επίσης και στο Inkstory.gr