Το τέλειο βιογραφικό: 15 Δωρεάν εφαρμογές

Kickresume

Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται το δικό του ξεχωριστό βιογραφικό. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως συνήθως παίρνεις ένα έτοιμο βιογραφικό από κάποιον φίλο σου, αλλάζεις τις πληροφορίες του με τις δικές σου και παρουσιάζεις στην εκατοστέ επιχείριση ένα ακόμα ασπρόμαυρο βιογραφικό το οποίο δεν παρουσιάζει επαγγελματικότητα.

Αν θέλεις να παρουσιάσεις ένα επαγγελματικό βιογραφικό το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε επιχείριση ξεχωριστά και θέλεις να το κάνεις γρήγορα και χωρίς κόστος, τότε η παρακάτω λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τη δημιουργία online βιογραφικών θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Φτιάξε το τέλειο βιογραφικό με αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες

Κάθε μια από τις παρακάτω υπηρεσίες έρχεται με τα δικά της χαρακτηριστικά και εργαλεία για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα επαγγελματικό βιογραφικό. Παρόλα αυτά, προτείνεται να τις κοιτάξεις όλες, να δεις τι κάνει η κάθε μια και τι προσφέρει στους χρήστες της και στη συνέχεια να την δοκιμάσεις.

CV Maker

cvmkr

Το CV Maker είναι ένας resume builder ο οποίος απαιτεί από τον χρήστη να εισάγει χειροκίνητα όλες τις πληροφορίες του βιογραφικού του – όπως την εργασιακή εμπειρία, την εκπαίδευση, τα προσόντα, τα ενδιαφέροντα και πολλά ακόμα. Μπορείς, ωστόσο, να μην εισάγεις όλα τα στοιχεία σου αφήνοντας κάποια πλαίσια κενά.

Με την δωρεάν έκδοση του CV Maker, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα έξι δωρεάν πρότυπα βιογραφικών που παρέχει, ενώ για τα επί πληρωμής θα χρειαστεί να πληρώσεις 16 δολάρια. Με την συνδρομητική έκδοση, οι χρήστες έχουν την ικανότητα να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς επίσης αποκτούν πρόσβαση σε επαγγελματικές επιλογές και εργαλεία, αλλά και σε καλύτερα πρότυπα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο γνωστό το CV Maker είναι χάρη στην υποστήριξη του για πολλαπλές γλώσσες – ως εκ τούτου, λειτουργεί άπιαστα με τα ελληνικά.

VisualCV

VisualCV

Με το VisualCV, μπορείς είτε να ανεβάσεις όλες τις υπάρχων πληροφορίες σου από ένα βιογραφικό που έχεις φτιάξει μέσω του Word, είτε να δημιουργήσεις ένα από την αρχή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον για κάθε αρχάριο χρήστη και με μόλις 12 δολάρια το μήνα, μπορείς να γίνεις συνδρομητής και να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικών και την ικανότητα να τα αποθηκεύεις στην υπηρεσία Google Docs.

Με το συνδρομητικό λογαριασμό, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το δικό σου domain name και να αφαιρέσεις το λογότυπο του VisualCV από τα PDF αρχεία.

Resume.com

Resume.com

Το Resume.com είναι ένας εντυπωσιακός δωρεάν resume builder ο οποίος σου επιτρέπει να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να φτιάχνεις επαγγελματικά βιογραφικά χάρη στο φιλικό περιβάλλον χρήσης του. Το συγκεκριμένο εργαλείο σου επιτρέπει επίσης να προσθέσεις τις πληροφορίες σου από το Facebook και το LinkedIn ώστε να τελειώνεις γρήγορα με τη δημιουργία του.

Αυτό που κάνει το Resume.com τόσο ξεχωριστό από τις υπόλοιπες υπηρεσίες στη λίστα, είναι πως σου επιτρέπει να δημιουργείς γρήγορα και εύκολα διαφορετικά βιογραφικά για συγκεκριμένες επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μην παρουσιάζεις παντού το ίδιο. Και μπορούμε άφοβα να πούμε πως τα templates που παρέχει, είναι πανέξυπνα φτιαγμένα.

Resume Builder

livecareer resume

Το Resume Builder σου επιτρέπει να δημιουργήσεις πανίσχυρα βιογραφικά με βήμα προς βήμα οδηγούς. Το καλό με το συγκεκριμένο εργαλείο είναι πως σου παρέχει έτοιμα γραμμένα βιογραφικά το οποία μπορείς απλά να αλλάξεις με τις δικές σου πληροφορίες. Αυτά τα βιογραφικά έχουν φτιαχτεί από ειδικούς ώστε να σε βοηθήσουν να κλείσεις τη θέση μιας εργασίας.

Μπορείς να δημιουργείς, να κατεβάζεις και να εκτυπώνεις γρήγορα και εύκολα τα βιογραφικά με τα εργαλεία που σου παρέχει το Resume Builder. Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς το βιογραφικό σου σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα.

DoYouBuzz

DoYouBuzz

Το DoYouBuzz είναι από τις λίγες υπηρεσίες που σου επιτρέπουν όχι απλά να δημιουργείς εντυπωσιακά και επαγγελματικά βιογραφικά, αλλά και άκρως βελτιστοποιημένα για mobile και tablet συσκευές. Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες, έτσι και τώρα, σου παρέχονται έτοιμα δωρεάν templates τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς για να φτιάξεις το δικό σου βιογραφικό.

Προτού στείλεις το βιογραφικό σου σε μια επιχείριση, μπορείς πρώτα να το στείλεις σε φίλους και γνωστούς σου για να σε ενημερώσουν αν είναι καλό ή όχι. Τέλος, μπορείς να εμφανίσεις το βιογραφικό σου στα αποτελέσματα της Google, ακριβώς όπως γίνεται και με κάθε ιστοσελίδα, ή να το κατεβάσεις και να το στείλεις σε συγκεκριμένη μορφή.

Resumonk

Resumonk

Το Resumonk είναι μια premium (επί πληρωμής) υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να δημιουργείς βιογραφικά σε PDF και DOCX μορφές. Μπορείς να επιλέξεις έτοιμα templates βιογραφικών μέσα από τη τεράστια γκάμα θεμάτων που παρέχει η υπηρεσία στους χρήστες της, και να τα συμπληρώσεις με τις δικές σου πληροφορίες. Δυστυχώς, η δωρεάν έκδοση της παρέχει περιορισμένο αριθμό βιογραφικών που μπορείς να επιλέξεις.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον συγκεκριμένο resume builder είναι πως σου παρέχει τη δυνατότητα γρήγορα και εύκολα να ανεβάσεις και να προσθέσεις στο βιογραφικό σου μια φωτογραφία προφίλ. Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός πως σου επιτρέπει να εισάγεις τις πληροφορίες σου από το LinkedIn, ακριβώς όπως κάνει και το Resume.com, και στη συνέχεια να δημοσιεύσεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα.

ResumeGenius

ResumeGenius

Το ResumeGenius είναι αναμφισβήτητα το πιο γρήγορο εργαλείο για να δημιουργήσεις επαγγελματικά βιογραφικά χωρίς να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στη γραφή των πληροφοριών σου. Η υπηρεσία θα σε βοηθήσει βήμα προς βήμα να δημιουργήσεις το δικό σου επαγγελματικό βιογραφικό και σε ενημερώνει τι να γράψεις και σε πιο σημείο.

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των 20+ έτοιμων βιογραφικών, ενώ αν γράφεις το βιογραφικό σου στα αγγλικά, σου παρέχονται πάνω από 50 χιλιάδες έτοιμες φράσεις για κάθε πεδίο του βιογραφικού. Μόλις τελειώσεις με το βιογραφικό, θα έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις σε PDF, DOCX και TXT μορφή.

Kickresume

Kickresume

Το KickResume παρέχει μια μεγάλη γκάμα από έτοιμα βιογραφικά και covers που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το δικό σου ξεχωριστό βιογραφικό. Έρχεται με εκατοντάδες διαθέσιμα χρώματα, εικονίδια και σχεδιασμούς, με αποτέλεσμα να επιτρέπει στον κάθε χρήστη να δημιουργεί το δικό του ξεχωριστό βιογραφικό.

Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν την δική τους προσωπική ιστοσελίδα βιογραφικού, αλλά μόνο σε όσους βρίσκονται στο συνδρομητικό πακέτο. Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες στη λίστα, η δωρεάν έκδοση του KickResume σου παρέχει απεριόριστο αριθμό στα πεδία και στις κατηγορίες που θα χρησιμοποιήσεις για το βιογραφικό σου.

Μπορεί το KickResume να μην παρέχει συνδέσμους για να μοιράζεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά σου παρέχει αναλυτικά για να σιγουρευτείς πως το είδαν/άνοιξαν όντως.

Novorèsumè

Novorèsumè

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους resume builders στη λίστα, το Novorèsumè εστιάζει περισσότερο στο κείμενο και στις πληροφορίες που συμπληρώνεις, παρά στον σχεδιασμό του βιογραφικού. Για τους ανθρώπους που γράφουν το βιογραφικό τους στα αγγλικά, η υπηρεσία παρέχει ένα σύστημα σάρωσης το οποίο ελέγξει τη γραφή και ενημερώνει για το αν έχει γραφτεί καλά ή όχι. Προτείνει επίσης και διάφορες λέξεις, φράσεις και προτάσεις για να σε βοηθήσει να το κάνεις ακόμα καλύτερο.

Παρόλο που εστιάζει κυρίως στο κείμενο, το Novorèsumè παρέχει και μερικά έτοιμα βιογραφικά τα οποία μπορείς τα αλλάζεις και να βλέπεις τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Η δωρεάν έκδοση σου επιτρέπει να δημιουργείς μια σελίδα βιογραφικού με συγκεκριμένα templates. Σημειώνουμε ωστόσο πως τα βιογραφικά του Novorèsumè έρχονται κενά και δεν περιλαμβάνουν έτοιμες φράσεις, προτάσεις και πάει λέγοντας.

CVsIntellect.com

CVsIntellect

Το CVsIntellect σου επιτρέπει να δημιουργείς επαγγελματικά βιογραφικά μέσα από ένα άκρως ειδικευμένο περιβάλλον χρήσης. Απλά επέλεξε το template βιογραφικού που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, συμπλήρωσε το με τις πληροφορίες σου και είσαι έτοιμος να το κατεβάσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες, έτσι και το CVsIntellect παρέχει μια γκάμα από έτοιμα βιογραφικά τα οποία σου επιτρέπει να τα κατεβάσεις σε PDF μορφή ή σε TeX script μορφή. Παρόλα αυτά, δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τη δική σου ιστοσελίδα βιογραφικού αλλά ούτε και να δημοσιεύσεις το βιογραφικό σου στα κοινωνικά δίκτυα μέσω κάποιου ειδικού συνδέσμου.

Resume Companion

Resume Companion

Το Resume Companion σου παρέχει έτοιμα επαγγελματικά βιογραφικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες στο είδος, καθώς επίσης και cover templates με εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς πεδίων και πληροφοριών. Το εργαλείο περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιάδες έτοιμα γραμμένα βιογραφικά σημειώματα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Θα βρεις εκατοντάδες διαφορετικά πεδία τα οποία μπορείς να μορφοποιήσεις και στη συνέχεια να συμπληρώσεις με τις πληροφορίες σου. Έρχεται επίσης με αυτοματοποιημένες γραμματοσειρές και μορφοποιήσεις για να σε βοηθήσει να τελειώσεις πιο γρήγορα. Κάθε βιογραφικό μπορείς να το κατεβάσεις σε Word ή PDF μορφή, αλλά δεν μπορείς να το δημοσιεύσεις με σύνδεσμο.

CV Ease

CV Ease

Το CV Ease κάνει τη διαδικασία δημιουργίας βιογραφικών παιχνιδάκι. Απλά μπες στην υπηρεσία, επέλεξε ένα από τα έτοιμα βιογραφικά που σου παρέχονται, συμπλήρωσε τα με τς δικές σου πληροφορίες και απλά κατέβασε το. Παρόλο που η συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι, σου παρέχει αρκετές επιλογές για να μορφοποιήσεις τα βιογραφικά σου και να τα κάνεις να φαίνονται ξεχωριστά.

Το CV Ease θα δημοσιεύσει το βιογραφικό σου στην ιστοσελίδα του και θα σου παρέχει έναν έτοιμο σύνδεσμο για να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Παρέχει επίσης επιλογές για SEO (search engine optimization) ώστε να εμφανίζεται το βιογραφικό σου στις μηχανές αναζήτησης, αλλά η δωρεάν έκδοση του δεν παρέχει μερικά πολύ βασικά χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειαστείς.

TopCV.me

TopCV.me

Το TopCV είναι ένας resume builder ο οποίος σου επιτρέπει να δημιουργείς τα δικά σου βιογραφικά και στη συνέχεια να τα μορφοποιείς αλλάζοντας τα χρώματα, τον σχεδιασμό, τη γραμματοσειρά κ.α. Το συγκεκριμένο εργαλείο περιλαμβάνει μερικά πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακά έτοιμα templates τα οποία έχουν φτιαχτεί για διαφορετικές εργασίες έτσι ώστε να στοχεύεις πάντα στην κατάλληλη δουλειά με το κατάλληλο βιογραφικό.

Το εργαλείο σου επιτρέπει επίσης να εισάγεις εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες από το LinkedIn προφίλ σου και στη συνέχεια να τις επεξεργαστείς. Μόλις τελειώσεις με τη δημιουργία του βιογραφικού σου, θα έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις σε PDF μορφή, χωρίς ωστόσο να φαίνεται από μια υπηρεσία το δημιούργησες – σε αντίθεση τουλάχιστον ε το CV Ease το οποίο βάζει το λογότυπο του σε κάθε βιογραφικό.

HipCV

HipCV

Το HipCV εστιάζει αποκλειστικά στους επαγγελματίες που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρέχει επαγγελματικά templates βιογραφικών τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς και να μορφοποιήσεις, ενώ παρέχει και εκατοντάδες έξυπνες και πιασάρικες φράσεις.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους resume builders στη λίστα, το HipCV είναι εντελώς δωρεάν και δεν σε περιορίζει στον αριθμό των βιογραφικών που μπορείς να φτιάξεις και να κατεβάσεις. Μπορείς να κατεβάσεις το βιογραφικό σε PDF μορφή ή να το στείλεις απευθείας με e-mail στην εκατοστέ επιχείριση, φίλο και πάει λέγοντας.

Jobulo

Jobulo

Το Jobulo παρέχει δημιουργικά templates βιογραφικών ιδανικά για να κερδίσεις τη θέση εργασίας που τόσο ήθελες. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργείς πολλαπλές εκδόσεις ενός βιογραφικού και να τις κατεβάζεις όλες σε PDF μορφή, ή να τα εκτυπώνεις μαζικά.

Η υπηρεσία σου επιτρέπει επίσης να έχεις τη δική σου ιστοσελίδα βιογραφικού και σου παρέχει σύνδεσμο για να μοιράζεσαι το βιογραφικό με οποιονδήποτε θέλεις. Το εργαλείο σου παρέχει επίσης συμβουλές για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου και όλα τα χαρακτηριστικά του είναι εντελώς δωρεάν.

Εσύ ποιο εργαλείο χρησιμοποιείς για να δημιουργείς τα βιογραφικά σου; Πιστεύεις πως ξεχάσαμε να προσθέσουμε κάποιο στη λίστα μας; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows
Desktop Tools

Αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows

Η αυτόματη αλλαγή wallpaper (ταπετσαρίας) στην επιφάνεια εργασίας των Windows θα κρατάει συνεχώς ενδιαφέρον και διαφορετικό το λειτουργικό σου σύστημα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να ορίσεις την αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows,

Καταγραφή οθόνης του browser με το Loom extension
Desktop Tools

Καταγραφή οθόνης του browser με το Loom extension

Η καταγραφή οθόνης του browser είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία που μπορεί να γίνει εύκολα με το Loom, ένα δωρεάν extension (πρόσθετο) για τον Google Chrome και όλους τους Chromium περιηγητές. Το Loom όμως

Καθαρισμός Υπολογιστή Πως να αυξήσεις την απόδοση των Windows
Desktop Tools

Καθαρισμός Υπολογιστή: Πως να αυξήσεις την απόδοση των Windows

Ο καθαρισμός υπολογιστή είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορείς να ακολουθήσεις με ορισμένα δωρεάν προγράμματα και εργαλεία για τα Windows. Για την ακρίβεια, τα περισσότερα από τα παρακάτω προγράμματα λειτουργούν με αυτοματοποιημένους τρόπους, οπότε μετά

Οι καλύτερες Windows 10 εφαρμογές για το 2018
Desktop Tools

Οι καλύτερες Windows 10 εφαρμογές για το 2018

Από εφαρμογές άλλων λειτουργικών συστημάτων μέχρι και επαγγελματικές εφαρμογές καιρού, το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα καλή χρονιά για τα Windows 10 και το Windows Store. Με όλα αυτά κατά νου, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις

Αφαίρεση του Adware από τα Windows (μια για πάντα)
Desktop Tools

Αφαίρεση Adware από τα Windows (pop-up διαφημίσεις)

Η αφαίρεση adware από τα Windows δεν είναι μια δύσκολή ή περίπλοκη διαδικασία, αλλά οι περισσότεροι χρήστες όχι μόνο δεν γνωρίζουν ποια βήματα να ακολουθήσουν, αλλά και τι σημαίνει η λέξη adware. Όταν αναφέρουμε πως

Δωρεάν εφαρμογές για παρακολούθηση των παιδιών
Δωρεάν εφαρμογές

Δωρεάν εφαρμογές για παρακολούθηση των παιδιών

Η παρακολούθηση των παιδιών σου μέσω εφαρμογών για Android ή iOS συσκευές είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα έπρεπε να απασχολεί ένα γονέα. Στον σημερινό κόσμο, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο,

Spotify Premium για Φοιτητές - Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας
Online Tools

Spotify Premium για Φοιτητές – Πως να επωφεληθείς από την 50% έκπτωση της υπηρεσίας

Η έκπτωση του Spotify Premium για φοιτητές είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες προσφορές που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις τα μηνιαία έξοδα για την Spotify συνδρομή σου στο 50 τοις εκατό. Αυτό

Δωρεάν Equalizers για τα Windows 10 για ισοστάθμιση των κομματιών
Desktop Tools

Δωρεάν Equalizers για τα Windows 10 για ισοστάθμιση των κομματιών

Αν είσαι λάτρης της μουσικής, παίζεις συνεχώς games ή απλά θέλεις να απολαμβάνεις καλύτερο ήχο στα Windows 10, τότε αυτοί οι δωρεάν equalizers είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στο λειτουργικό σου σύστημα. Αυτοί οι equalizers θα βοηθήσουν

Επεξεργασία βίντεο στα Windows 10 με το Video Editor (Εναλλακτική του Windows Movie Maker)
Desktop Tools

Επεξεργασία βίντεο στα Windows 10 με το Video Editor (Εναλλακτική του Windows Movie Maker)

Το Windows Movie Maker ήταν ένα απλό, δωρεάν πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο το οποίο ενημερώθηκε τελευταία φορά το 2012 και στη συνέχεια η Microsoft το αφαίρεσε από παντού. Τόσο τα Windows 8 όσο και τα Windows

Δεν ανοίγουν τα Windows - Εύκολες λύσεις διόρθωσης για υπολογιστές και laptops
Desktop Tools

Δεν ανοίγουν τα Windows – Εύκολες λύσεις διόρθωσης για υπολογιστές και laptops

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε στο Tsouk είναι, “Δεν ανοίγουν τα Windows, τι να κάνω για να τα φτιάξω και πως να σώσω τα αρχεία μου;” Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να φτιάξεις

Πως να βάλεις μια λίστα στο Spotify ως ξυπνητήρι στο Android
Mobile

Πως να βάλεις μια λίστα στο Spotify ως ξυπνητήρι στο Android

Αν είσαι κάτοχος μιας Android συσκευής, έχεις πλέον την δυνατότητα να βάλεις μια λίστα στο Spotify ως ξυπνητήρι στο Android smartphone σου. Επέλεξε τα αγαπημένα σου κομμάτια, δημιούργησε μια λίστα με αυτά ή επέλεξε μια

Παναγιώτης Σακαλάκης
Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 209 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ. Θα με βρεις επίσης και στο Inkstory.gr