Τα καλύτερα δωρεάν Steam games που μπορείς να παίξεις (2018)

Τα καλύτερα δωρεάν Steam games που μπορείς να παίξεις (2017)

Αυτή την στιγμή, τα δωρεάν Steam games είναι η νέα μόδα των gamers, αφού παρέχουν εξαιρετικά γραφικά, μεγάλες κοινότητες χρηστών και.. είναι εντελώς δωρεάν. Σε γενικές γραμμές, το Steam είναι το πρόγραμμα που κάθε gamer θα πρέπει να έχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή του, αφού σου επιτρέπει να κατεβάζεις δωρεάν Steam games ή να αγοράζεις από γνώστες εταιρείες και να τα κάνεις εγκατάσταση με μόλις ένα κλικ.

Στην περίπτωση που το Steam δεν είναι για εσένα, ρίξε μια ματιά στο προηγούμενο άρθρο που είχαμε γράψει με τις καλύτερες εναλλακτικές gaming πλατφόρμες του Steam.

Αξίζει να ενημερώσουμε πως αυτά τα δωρεάν Steam games που προτείνουμε παρακάτω δεν περιέχουν ιούς ή malware. Για την ακρίβεια, κανένα από τα παιχνίδια του Steam δεν είναι κακόβουλο για τον υπολογιστή μας. Τέλος, το Steam φροντίζει να ενημερώνει όλα τα παιχνίδια που εγκαθιστούμε στους υπολογιστές μας αυτόματα ώστε να έχουμε πάντα την τελευταία έκδοση κάθε game που παίζουμε.

Διάβασε επίσης: Που να βρεις τα καλύτερα πολεμικά παιχνίδια

Τα καλύτερα δωρεάν Steam games που μπορείς να παίξεις

Αν έχεις βαρεθεί να παίζεις τα ίδια και τα ίδια games τα οποία κοστίζουν ακριβά και θέλεις κάτι διαφορετικό, αξιόπιστο και δωρεάν, τότε θα βρεις την παρακάτω λίστα με τα καλύτερα δωρεάν steam games ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Η παρακάτω σειρά δεν έχει να κάνει βάση δημοτικότητας ή προτίμησης, όλα τα games είναι το ίδιο διασκεδαστικά και ενδιαφέρον.

Paladins

Το Paladins είναι ένα καταπληκτικό team shooter παιχνίδι που μοιάζει αρκετά με το γνωστό Overwatch. Στο game βρίσκεσαι σε μια ομάδα πέντε ατόμων που έχεις αντίπαλους άλλους πέντε εχθρούς. Το παιχνίδι παρέχει επίσης και κάποια MOBA χαρακτηριστικά, με κάθε χαρακτήρα να έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες.

Στόχος του παιχνιδιού είναι να αποκτήσει η μια ομάδα 4 points και να κατακτήσει το φρούριο της αντίπαλης ομάδας – κάτι το οποίο ακούγεται εύκολο, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το Paladins παρέχει επίσης και ένα σύστημα καρτών από το οποίο οι χρήστες έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν τους ήρωες τους από διαφορετικές κατηγορίες – τέσσερις για να είμαστε ακριβείς: Front Line, Damage, Support και Flank.

Dota 2

Οι πιθανότητες να σου είναι γνωστό το συγκεκριμένο game είναι εκατομμύρια. Το Dota 2 είναι ένα τεράστιο MOBA το οποίο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με το League Of Legends. Το Dota παίζεται στην κυριολεξία από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, τόσο ως χόμπι όσο και επαγγελματικά. Το παιχνίδι περιέχει εκατοντάδες χαρακτήρες για να επιλέξου οι χρήστες, καθένας με τα δικά του μοναδικά skills. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι αρκετά απλός: οδήγησε τα troops σου στην μάχη και κατέκτησε την βάση των αντιπάλων.

Το παιχνίδι παίζεται με δύο ομάδες από πέντε χαρακτήρες σε ένα σχετικά μεγάλο χάρτη, όπου τα items και χρυσός είναι το βασικό χαρακτηριστικό για να νικήσεις τους αντιπάλους. Το gameplay είναι αρκετά δραστήριο και για να κατακτήσεις την βάση των αντιπάλων θα χρειαστεί να παίξεις ομαδικά.

Planetside 2

Το PlanetSide 2 είναι ακόμα ένα καταπληκτικό δωρεάν Steam games που έχει χιλιάδες φουτουριστικά τανκ, μηχανές, μαχητικά jets, στρατιώτες και οτιδήποτε άλλο περνάει απ’ το μυαλό σου. Με άλλα λόγια, το παιχνίδι περιλαμβάνει τα πάντα. Διαθέτει τρεις ηπείρους για να επιλέξεις και έξι κατηγορίες (είναι οι ίδιες για κάθε ήπειρο). Αν και προκαλεί σύγχυση για κάθε νέο παίχτη, αν του δώσεις λίγο χρόνο θα τα καταλάβεις όλα γρήγορα.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά απλός: Κατέκτησε του αντιπάλους. Βασικά, κατέστρεψε τους. Μπες στο multiplayer και πάρε μέρος σε ομάδες, οδήγα τανκς και jets και προσπάθησε να καταστρέψεις τους αντιπάλους σου (είτε βρίσκονται στην στεριά, είτε στον ουρανό).

Team Fortress 2

Αν έχεις μπει έστω και μια φορά στο Steam, τότε ένα από τα πρώτα προτεινόμενα και πιο γνωστά παιχνίδια που θα δεις μέσα είναι το Team Fortress 2. Αν και βασίζεται στην κατηγορία των freemium παιχνιδιών, το Team Fortress 2 έχει αγαπηθεί από τον κόσμο χάρη στα απίστευτα αστεία γραφικά του και το crisp gameplay του. Αν και είναι μιας δεκαετίας, παίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα και πολύ ευχάριστα (κάτι σαν τα Call of Duty 4 και MW2). Υπάρχουν δύο ομάδες παιχτών οι οποίες είναι αντίπαλες και έχεις την ικανότητα να επιλέξεις έναν από τους 9 διαφορετικούς χαρακτήρες που σου παρέχονται.

Το παιχνίδι απαιτεί να έχεις γρήγορα και καλά αντανακλαστικά για να μπορείς να σημαδεύεις και να σκοτώνεις γρήγορα τους εχθρούς σου. Οι μάχες που γίνονται στο multiplayer είναι εξαιρετικές και η κοινότητα δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

WildStar

Το Wildstar είναι ένα MMORPG παιχνίδι, το οποίο είναι πλέον free to play (δωρεάν). Το game λαμβάνει χώρα στον περίεργο πλανήτη Nexus, ο οποίος ελέγχεται από μια φυλή εξωγήινων. Η ιστορία του παιχνιδιού έχει να κάνει με τους κάτοικους του πλανήτη η οποίοι πολεμούν ενάντια των εξωγήινων.

Στο Wildstar θα έχεις την ικανότητα να επιλέξεις μια από τις έξι διαφορετικές κατηγορίες χαρακτήρων οι οποίες χωρίζονται σε δύο παρατάξεις και μάχονται για τον έλεγχο του Nexus. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία Sci-Fi με υπέροχα γραφικά που σε κάνουν να χάνεσαι σε αυτό καθώς παίζεις.

EVE Online

Το EVE είναι ένα MMO game το οποίο έρχεται με πολλές.. πολλές.. πάρα πολλές σφαίρες και όπλα. Το game έχει ονομάσει (ειρωνικά) τον server του Tranquility. Ειρωνικά λέμε γιατί, στον μοναδικό server που υπάρχει στο game, κύματα ανθρώπων κρύβονται, παραμονεύουν, σχεδιάζουν και ανατινάζουν πράγματα. Στην περίπτωση που δεν κατάλαβες γιατί μιλάμε, το game λαμβάνει μέρος στο διάστημα, όπου οι παίχτες κάνουν μάχες με τα διαστημόπλοια τους.

Το παιχνίδι έρχεται με τεράστιους χάρτες και αρένες και έχει πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να πάρεις και να αναβαθμίσεις. Όλα τα solar systems συνδέονται μεταξύ τους αλλά με εκατομμύρια μίλια απόστασης στο διάστημα.

War Thunder

Το War Thunder σε πηγαίνει πίσω στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο χωρίς το κλασικό gameplay βγες και σκότωσε ότι βρεις μπροστά σου. Αντίθετα, το παιχνίδι είναι ένας online προσομοιωτής πολέμου που κρατάει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του arcade και των πολεμικών παιχνιδιών. Το War Thunder παρέχει αρκετά διαφορετικά οχήματα για να επιλέξεις, μεταξύ τους τα αεροπλάνα, τα πλοία και πάει λέγοντας.

Το game απαιτεί από τους παίχτες να στήσουν προσεχτικά τα οχήματα τους και να δημιουργήσουν μια σωστή και έξυπνη στρατηγική για να καταστρέψουν τον εχθρό. Κι αν όλο αυτό σου φαίνεται πολύ πραγματικό για τα γούστα σου, τότε έχε κατά νου πως τα γραφικά του είναι εξίσου αρκετά ρεαλιστικά.

Word Of Tanks

Πιθανόν να το έχεις ακουστά, αφού αναφερόμαστε σε ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα παιχνίδια των Steam χρηστών. Το Word Of Tanks επιτρέπει στους χρήστες να μάχονται με τα δικά τους τανκς, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν αλλά και να αγοράσουν. Περιέχει μια μεγάλη γκάμα από τανκς και αναβαθμίσεις για καθένα από αυτά και την επιλογή να παίξεις online multiplayer σε διαφορετικές πίστες.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι αρκετά απλός: Συνεργάσου με την ομάδα σου για να καταστρέψεις όλα τα αντίπαλα τανκς. Έχεις επίσης την ικανότητα να αγοράσεις τανκ από διαφορετικές κατηγορίες, καθώς θα βρεις heavy και light τανκς για να είσαι είτε ο πιο γρήγορος, είτε ο πιο αργός αλλά δυνατός.

Counter-Strike Nexon: Zombies

Ένα από τα πιο δημοφιλή FPS franchies επιστρέφει ανανεωμένο! Το Counter-Strike, ένα από τα παιχνίδια που για αρκετούς από εμάς ήταν μεγάλο κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας, έρχεται με νέα όπλα, χαρακτήρες, πίστες, modes και, φυσικά, ζόμπι. Ναι, δεν διάβασες λάθος, το Counter-Strike περιέχει πλέον ζόμπι modes και είναι εντελώς δωρεάν.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι αρκετά κατανοητός, αφού μιλάμε για άλλο ένα shooter παιχνίδι δράσεις στο οποίο πρέπει να μείνεις ζωντανός και να σκοτώσεις όσο το δυνατόν πιο πολλά ζόμπι γίνεται. Αξίζει να ενημερώσουμε επίσης πως το Counter-Strike Nexon: Zombies βασίζεσαι στην παλιά αυθεντική CS1.6 έκδοση που όλοι αγαπήσαμε.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα MMOFPS Free2Play Games

Η λίστα θα ανανεώνεται ανά χρονικά διαστήματα με νέα δωρεάν steam games. Πρόσθεσε το άρθρο στους σελιδοδείκτες του browser σου για να είσαι πάντα ενημερωμένος.

Πιστεύεις πως ξεχάσαμε να προσθέσουμε κάποιο παιχνίδι στην παραπάνω λίστα; Θα χαρούμε να μάθουμε ποιο είναι αυτό ή γενικά ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι στα σχόλια παρακάτω.

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;
Web

Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;

Το Wish είναι το online ηλεκτρονικό κατάστημα που σου παρέχει διάφορα προϊόντα σε απίστευτα χαμηλό κόστος, αλλά είναι ασφαλές να κάνεις τις αγορές σου από αυτό; Αν ήθελες ποτέ να αγοράσεις ένα smartwatch ή ένα

Αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο
Desktop Tools

Αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο [δωρεάν]

Αν ξαφνικά αισθάνεσαι πως το σύστημα σου αργεί, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο, αυξάνοντας την εικονική μνήμη. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις

Θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια, τι να κάνω;
Τεχνολογία

Θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια, τι να κάνω;

Αν ο θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια σε έχει τρελάνει, αλλά δεν έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις ένα καινούργιο ή να πας το laptop σε έναν τεχνικό, τότε σε αυτό το άρθρο θα

E-Radio - Ελληνικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί μέσω Internet
Desktop Tools

E-Radio – Ελληνικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί μέσω Internet

Το E-Radio είναι μια από τις γνωστότερες εφαρμογές για να ακούς όλους τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω Internet. Η υπηρεσία, η οποία μέχρι και σήμερα ήταν διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της και της Windows εφαρμογής

Τα καλύτερα Windows Προγράμματα για Μαθητές
Desktop Tools

Τα καλύτερα Windows Προγράμματα για Μαθητές

Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι μαθητές. Πλέον, υπάρχουν εκατοντάδες Windows προγράμματα για μαθητές που τους κάνουν την ζωή ευκολότερη, παρέχοντας τους όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να κρατάνε σημειώσεις,

Can I run it? Μάθε ποια παιχνίδια μπορεί να παίξει ο υπολογιστής σου
Desktop Tools

Can I run it? Μάθε ποια παιχνίδια μπορεί να παίξει ο υπολογιστής σου

Can I run it? Αυτή είναι πιθανός η πρώτη ερώτηση που κάνεις όταν θέλεις να μάθεις αν ο υπολογιστής σου μπορεί να παίξει ένα συγκεκριμένο game. Είτε θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι που μόλις κυκλοφόρησε,

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook - Ανάκτηση λογαριασμού
Web

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook – Ανάκτηση λογαριασμού

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook ή να κάνω ανάκτηση λογαριασμού, τώρα τι κάνω; Αυτή είναι μια ερώτηση που δεχόμαστε αρκετά συχνά στο Tsouk και αποφασίσαμε να σου δείξουμε όλους τους τρόπους για να αποκτήσεις

Κόλπα για να είσαι πιο οργανωμένος με τις Γρήγορες Σημειώσεις στα Windows 10
Desktop Tools

Κόλπα για να είσαι πιο οργανωμένος με τις Γρήγορες Σημειώσεις στα Windows 10

Οι Γρήγορες Σημειώσεις στα Windows 10 (ή αλλιώς και Καρφιτσωμένες Σημειώσεις ή Sticky Notes) είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς σημειώσεις και να έχεις μια πιο οργανωμένη επιφάνεια εργασίας. Σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows,

Windows 32-bit ή 64-bit; Ποιες είναι οι διαφορές τους
Τεχνολογία

Windows 32-bit ή 64-bit; Ποιες είναι οι διαφορές τους

Windows 32-bit η 64-bit; Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι προτού εγκαταστήσουν τα Windows στον υπολογιστή τους ή ετοιμάζονται να κάνουν format. Εκτός από τις διαφορετικές εκδόσεις που υπάρχουν,

Τι είναι το Ubuntu; Μια επεξήγηση για τη Linux διανομή
Τεχνολογία

Τι είναι το Ubuntu; Η δημοφιλέστερη Linux διανομή

Τι είναι το Ubuntu; Το Ubuntu είναι η πιο δημοφιλής Linux διανομή στον κόσμο. Μπορεί να είναι (ή μπορεί και να μην είναι) η καλύτερη Linux διανομή, αλλά σίγουρα είναι η πιο γνωστή. Η συγκεκριμένη

Τα καλύτερα δωρεάν Microsoft Edge Extensions
Desktop Tools

Τα καλύτερα δωρεάν Microsoft Edge Extensions

Όπως και στον Google Chrome και τον Firefox, έτσι και τώρα, υπάρχουν αρκετά δωρεάν Microsoft Edge extensions (επεκτάσεις) που μπορείς να εγκαταστήσεις εύκολα και γρήγορα και να επεκτείνεις τις λειτουργίες του περιηγητή. Όπως πολύ πιθανόν

Google Chrome Εναλλακτικές - Οι καλύτεροι browsers
Desktop Tools

Google Chrome Εναλλακτικές – Οι καλύτεροι browsers

Το 2008 ο Google Chrome κυκλοφόρησε και το μεγαλύτερο ποσοστό του κώδικα του έγινε διαθέσιμο προς όλους μέσω του Chromium project. Από τότε, πάνω από το 60% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τον Chrome για να περιηγούντε

Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 222 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.