Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες
Image Credits: Pixabay

Το Bitcoin cloud mining σου επιτρέπει να κερδίζεις bitcoins χωρίς να έχεις στη κατοχή σου κάποιο πρόγραμμα (το οποίο φαίνεται να λατρεύει το κόστος του ρεύματος) για την παραγωγή νομισμάτων.

Το Bitcoin cloud mining κάποιες φορές ονομάζεται ως και «το σύννεφο του κατακερματισμού,» αφού επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν συγκεκριμένο hardware σε απομακρυσμένα κέντρα δεδομένων. Στη συνέχεια, όλη η παραγωγή των bitcoins γίνεται εξ αποστάσεως με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να μην χρειάζεται να έχουν στο μυαλό τους ανησυχητικά θέματα περί κόστους του ρεύματος, hosting προβλήματα, υψηλές θερμότητες, εγκαταστάσεις ή συντήρηση.

Τα μειονεκτήματα του Bitcoin Cloud Mining

  • ΑΠΑΤΗ!!!
  • Μη επαληθεύσιμες Bitcoin cloud mining υπηρεσίες.
  • Αν σου αρέσει να δημιουργείς τα δικά σου συστήματα, τότε ξέχνα τη διασκέδαση αφού θα τα βρεις όλα έτοιμα.
  • Μείωση κερδών – Οι Bitcoin cloud mining υπηρεσίες έχουν και κάποια έξοδα.
  • Οι Bitcoin cloud mining συμβάσεις έχουν τη δυνατότητα να διακόψουν τυχόν δραστηριότητες ή πληρωμές στο πλαίσιο των συμβάσεων εάν η τιμή του Bitcoin πέσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο.
  • Δεν έχεις την ικανότητα να αλλάξεις το λογισμικό του Bitcoin mining η να κάνεις περαιτέρω αλλαγές.

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες

Το ότι οι παρακάτω υπηρεσίες υπάρχουν στη λίστα αυτό δεν σημαίνει για κανένα λόγο πως είναι όντως αξιόπιστες. Υπήρξαν πάρα πολλές απάτες επί τα χρόνια οπότε πρέπει να είσαι προσεχτικός.

Genesis Mining – Είναι ο μεγαλύτερος scrypt cloud mining πάροχος που προσφέρει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Hashflare – Μια εσθονική cloud miner υπηρεσία με SHA-256, Scrypt και Scrypt-N επιλογές.

Bitcoin Cloud Mining – Η συγκεκριμένη υπηρεσία υποτίθεται ότι ξεκίνησε να κάνει Bitcoin mining στα μέσα του 2013. Όλοι οι Bitcoin miners βρίσκονται σε ένα κέντρο δεδομένων στην Αυστραλία και έχουν άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό με υποστήριξη 24/7.

NiceHash – Ισχυρίζεται ότι έχει φέρει μια καινοτόμα, εύκολη στη χρήση και ακίνδυνη cloud mining υπηρεσία. Μπορείς να κάνεις mine σε μερικά από τα πιο δημοφιλή coins, με βάση το SHA-256 (Bitcoin, κλπ), Scrypt (Litecoin, dogecoin, κλπ), Scrypt-Ν (Vertcoin, κλπ) και Χ11 (DarkCoin, κλπ).

Eobot – Ισχυρίζεται ότι είναι ο ευκολότερος και φθηνότερος cloud mining πάροχος. Μπορείς να ξεκινήσεις με μόλις 10 δολάρια χρησιμοποιώντας τον Paypal λογαριασμό σου και να επιλέξεις μεταξύ οποιουδήποτε cryptocurrency, συμπεριλαμβανομένων του Bitcoin, Litecoin, Peercoin, Namecoin, Feathercoin, dogecoin, NautilusCoin και Vertcoin.

CloudHashing – Παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ της CNBC με τίτλο «The Bitcoin Uprising.» Εμφανίστηκε επίσης και στο New York Times με τίτλο «Into the Bitcoin Mines.» Στο Cloud Hashing, βασίζονται στις γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Bitcoin Cloud Mining. Η υπηρεσία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 με σκοπό να κάνει το Bitcoin mining πολύ πιο εύκολο και απλούστερο.

808 Mining – Παίρνει μεγάλες αξιώσεις χάρη στην τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της ώστε να εξασφαλίσει την όλη διαδικασία της ενοικίασης εξοπλισμού Bitcoin mining να είναι ευχάριστη και κατανοητική. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναφέρει πως η ικανοποίηση των πελατών της είναι ύψιστης σημασίας. Παρακολουθούν επίσης τους Bitcoin miners ώστε να διασφαλίσουν ότι θα λάβεις την πλήρη οφειλή σου ανάλογα με την εργασία του καθενός.

MineOnCloud – Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013. Προσφέρει Bitcoin mining συμβόλαια για SHA256 χρησιμοποιώντας ένα πολύ σταθερό ASIC τσιπ (28nm). Στο συμβόλαιο έχεις δύο επιλογές, (1) Ημερήσιο και (2) σύμβαση έτους. Οι πελάτες της έχουν την ικανότητα να διαλέξουν μια Bitcoin mining pool και να την αλλάζουν μια φορά το μήνα δωρεάν (με σύμβαση έτους μόνο).

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining συμβάσεις

Οι Bitcoin cloud mining συμβάσεις πωλούνται συνήθως για bitcoins με hash περιόδους. Για παράδειγμα, πληρωμές ανά GHash/s θα έχουν 0.0012 BTC / GHs, άρα 24 μήνες σύμβασης.

Οι συμβάσεις διαφέρουν από ώρες σε πολλά χρόνια. Ο κύριος παράγοντας όμως που είναι άγνωστος μέχρι στιγμής και για τα δύο συμβόλαια είναι η δυσκολία του δικτύου Bitcoin, δηλαδή η κερδοφορία που θα έχει η σύμβαση σου.

Η δυσκολία σε ένα Bitcoin δίκτυο μετριέται με το αν θα βρεις ένα hash κάτω από ένα συγκεκριμένο στόχο. Το Bitcoin δίκτυο έχει γενικά μια παγκόσμια δυσκολία με τα blocks, όπως για παράδειγμα με τα Bitcoin mining pools τα οποία έχουν ένα συγκεκριμένο βαθμό δυσκολίας για κάθε share. Η δυσκολία του δικτύου Bitcoin αλλάζει σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ή 2.016 blocks.

Bitcoin Mining Cloud Απάτες

Υπήρξαν – και συνεχίζουν να υπάρχουν – υπερβολικά πάρα πολλές απάτες με το Bitcoin cloud mining, όπως για παράδειγμα αυτή με τα 500 χιλιάδες δολάρια που, ευτυχώς, αποκαλύφθηκε. Θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεχτικός προτού αγοράσεις μια Bitcoin mining σύμβαση.

Υπηρεσίες που πρέπει να προσέξεις (με τη κακή έννοια):

Scrypt.cc – Επιτρέπει την αγορά KHS μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ξεκινάει το mining κατευθείαν και σου επιτρέπει ακόμη να ανταλλάξεις το KHS σου σε real-time με βάση την προσφορά και τη ζήτηση που υπάρχει. Όλα τα KHashes αποθηκεύονται με ασφάλεια και διατηρούνται σε ασφαλή δεδομένα σε δύο κέντρα δεδομένων.

PB Mining – Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το ASIC υλικό για το Bitcoin mining. Όταν ένας πελάτης αγοράζει ένα Bitcoin mining συμβόλαιο μπορεί να ξεκινήσει να κερδίζει bitcoins κατευθείαν. Στο Piggyback Mining καλύπτουν τα έξοδα του ρεύματος και όλα τα fees (προμήθειες) των Bitcoin mining pools.

Bitcoin Cloud Services (BCS) – Φαίνεται να παίρνει ευθύνη στην απάτη των 500 χιλιάδων δολαρίων (γνωστό και ως Ponzi scam).

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις
Διάφορα

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις

Τα Google Chrome Flags (σημαίες) είναι ουσιαστικά διάφορα κριμένα χαρακτηριστικά τα οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις, καθένα ξεχωριστά, ώστε να αποκτήσεις περισσότερη ταχύτητα και νέες επιλογές στον αγαπημένη σου web browser. Ο Google Chrome είναι αναμφισβήτητα

Windows Sandbox - Τρέξε τα Windows εικονικά
Desktop Tools

Windows Sandbox – Τρέξε τα Windows εικονικά

Με την έκδοση 1903 των Windows 10, η Microsoft παρουσίασε το Windows Sandbox, ένα εργαλείο για να τρέχεις τα Windows 10 μέσα στα Windows, εντελώς εικονικά, όπως γινόταν τόσα χρόνια με άλλα παρόμοια εργαλεία όπως

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10
Desktop Tools

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10

Στα Windows 10, ξεκινώντας με την έκδοση 1903, ή αλλιώς την Ενημέρωση Μαΐου, υπάρχει το νέο Header στις Ρυθμίσεις, το οποίο σου παρέχει ορισμένες έξτρα επιλογές. Παρόλα αυτά, το νέο Header στις Ρυθμίσεις για αρκετούς

Dark Mode στο Facebook Messenger: Νυχτερινή Λειτουργία
Mobile

Ενεργοποίηση του Dark Mode στο Facebook Messenger

Το Dark Mode στο Facebook Messenger (Νυχτερινή Λειτουργία) είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις τον σχεδιασμό της εφαρμογής εντελώς δωρεάν και σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Το Dark Mode αποτελεί πλέον τη νέα μόδα σχεδιασμού

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10 1
Desktop Tools

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10

Ορισμένες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10, οπότε αν έχεις περιορισμένο ίντερνετ ή χρησιμοποιείς σύνδεση με δεδομένα, τότε καλό είναι να διακόπτεις την λειτουργία των εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείς. Αν έχεις παρατηρήσει χαμηλή ταχύτητα

Microsoft Edge Chromium - Κατέβασμα και εγκατάσταση
Desktop Tools

Microsoft Edge Chromium – Κατέβασμα και εγκατάσταση

Ο Microsoft Edge Chromium είναι ο νέος web browser (περιηγητής) της Microsoft που βασίζεται στο Chromium και μπορείς να κατεβάσεις την Developer ή Canary έκδοση για να το εγκαταστήσεις και να το χρησιμοποιήσεις. Τον περασμένο

Intel Graphics Command Center - Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers
Desktop Tools

Intel Graphics Command Center – Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers

Το Intel Graphics Command Center είναι η νέα δωρεάν εφαρμογή για τα Windows 10 από την Intel, η οποία ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεις τα drivers, αλλάζεις τις ρυθμίσεις της

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές
Τεχνολογία

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Linux είναι τόσο καταπληκτικό, είναι χάρη στις εκατοντάδες δυνατότητες που δίνει στους χρήστες του. Για παράδειγμα, το Linux μπορείς να τρέξει σχεδόν σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς,

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7
Desktop Tools

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7

Τα Windows 10 είναι μια τεράστια βελτίωση των Windows 7, αλλά επειδή παρέχει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όλους. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί χρήστες αναζητούν να βρουν

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows
Τεχνολογία

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows

Αν θέλεις να έχεις δύο οθόνες σε ένα PC ή laptop, τότε θα χρειαστεί να κάνεις την εγκατάσταση διπλής οθόνης στα Windows. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και παίρνει μόλις μερικά λεπτά για να

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive
Desktop Tools

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive

Αν ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive έτσι ώστε οτιδήποτε και αν γίνει να έχεις πάντα τα αρχεία σου ασφαλές, τότε ο παρακάτω τρόπος είναι ακριβώς

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards
Δωρεάν εφαρμογές

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Αν θέλεις να έχεις δωρεάν εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, σειρές ή βιβλία από το Google Play, τότε ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή της Google για Android και iOS που σε

Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 228 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.