Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες
Image Credits: Pixabay

Το Bitcoin cloud mining σου επιτρέπει να κερδίζεις bitcoins χωρίς να έχεις στη κατοχή σου κάποιο πρόγραμμα (το οποίο φαίνεται να λατρεύει το κόστος του ρεύματος) για την παραγωγή νομισμάτων.

Το Bitcoin cloud mining κάποιες φορές ονομάζεται ως και “το σύννεφο του κατακερματισμού,” αφού επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν συγκεκριμένο hardware σε απομακρυσμένα κέντρα δεδομένων. Στη συνέχεια, όλη η παραγωγή των bitcoins γίνεται εξ αποστάσεως με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να μην χρειάζεται να έχουν στο μυαλό τους ανησυχητικά θέματα περί κόστους του ρεύματος, hosting προβλήματα, υψηλές θερμότητες, εγκαταστάσεις ή συντήρηση.

Τα μειονεκτήματα του Bitcoin Cloud Mining

  • ΑΠΑΤΗ!!!
  • Μη επαληθεύσιμες Bitcoin cloud mining υπηρεσίες.
  • Αν σου αρέσει να δημιουργείς τα δικά σου συστήματα, τότε ξέχνα τη διασκέδαση αφού θα τα βρεις όλα έτοιμα.
  • Μείωση κερδών – Οι Bitcoin cloud mining υπηρεσίες έχουν και κάποια έξοδα.
  • Οι Bitcoin cloud mining συμβάσεις έχουν τη δυνατότητα να διακόψουν τυχόν δραστηριότητες ή πληρωμές στο πλαίσιο των συμβάσεων εάν η τιμή του Bitcoin πέσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο.
  • Δεν έχεις την ικανότητα να αλλάξεις το λογισμικό του Bitcoin mining η να κάνεις περαιτέρω αλλαγές.

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες

Το ότι οι παρακάτω υπηρεσίες υπάρχουν στη λίστα αυτό δεν σημαίνει για κανένα λόγο πως είναι όντως αξιόπιστες. Υπήρξαν πάρα πολλές απάτες επί τα χρόνια οπότε πρέπει να είσαι προσεχτικός.

Genesis Mining – Είναι ο μεγαλύτερος scrypt cloud mining πάροχος που προσφέρει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Hashflare – Μια εσθονική cloud miner υπηρεσία με SHA-256, Scrypt και Scrypt-N επιλογές.

Bitcoin Cloud Mining – Η συγκεκριμένη υπηρεσία υποτίθεται ότι ξεκίνησε να κάνει Bitcoin mining στα μέσα του 2013. Όλοι οι Bitcoin miners βρίσκονται σε ένα κέντρο δεδομένων στην Αυστραλία και έχουν άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό με υποστήριξη 24/7.

NiceHash – Ισχυρίζεται ότι έχει φέρει μια καινοτόμα, εύκολη στη χρήση και ακίνδυνη cloud mining υπηρεσία. Μπορείς να κάνεις mine σε μερικά από τα πιο δημοφιλή coins, με βάση το SHA-256 (Bitcoin, κλπ), Scrypt (Litecoin, dogecoin, κλπ), Scrypt-Ν (Vertcoin, κλπ) και Χ11 (DarkCoin, κλπ).

Eobot – Ισχυρίζεται ότι είναι ο ευκολότερος και φθηνότερος cloud mining πάροχος. Μπορείς να ξεκινήσεις με μόλις 10 δολάρια χρησιμοποιώντας τον Paypal λογαριασμό σου και να επιλέξεις μεταξύ οποιουδήποτε cryptocurrency, συμπεριλαμβανομένων του Bitcoin, Litecoin, Peercoin, Namecoin, Feathercoin, dogecoin, NautilusCoin και Vertcoin.

CloudHashing – Παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ της CNBC με τίτλο “The Bitcoin Uprising.” Εμφανίστηκε επίσης και στο New York Times με τίτλο “Into the Bitcoin Mines.” Στο Cloud Hashing, βασίζονται στις γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Bitcoin Cloud Mining. Η υπηρεσία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 με σκοπό να κάνει το Bitcoin mining πολύ πιο εύκολο και απλούστερο.

808 Mining – Παίρνει μεγάλες αξιώσεις χάρη στην τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της ώστε να εξασφαλίσει την όλη διαδικασία της ενοικίασης εξοπλισμού Bitcoin mining να είναι ευχάριστη και κατανοητική. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναφέρει πως η ικανοποίηση των πελατών της είναι ύψιστης σημασίας. Παρακολουθούν επίσης τους Bitcoin miners ώστε να διασφαλίσουν ότι θα λάβεις την πλήρη οφειλή σου ανάλογα με την εργασία του καθενός.

MineOnCloud – Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013. Προσφέρει Bitcoin mining συμβόλαια για SHA256 χρησιμοποιώντας ένα πολύ σταθερό ASIC τσιπ (28nm). Στο συμβόλαιο έχεις δύο επιλογές, (1) Ημερήσιο και (2) σύμβαση έτους. Οι πελάτες της έχουν την ικανότητα να διαλέξουν μια Bitcoin mining pool και να την αλλάζουν μια φορά το μήνα δωρεάν (με σύμβαση έτους μόνο).

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining συμβάσεις

Οι Bitcoin cloud mining συμβάσεις πωλούνται συνήθως για bitcoins με hash περιόδους. Για παράδειγμα, πληρωμές ανά GHash/s θα έχουν 0.0012 BTC / GHs, άρα 24 μήνες σύμβασης.

Οι συμβάσεις διαφέρουν από ώρες σε πολλά χρόνια. Ο κύριος παράγοντας όμως που είναι άγνωστος μέχρι στιγμής και για τα δύο συμβόλαια είναι η δυσκολία του δικτύου Bitcoin, δηλαδή η κερδοφορία που θα έχει η σύμβαση σου.

Η δυσκολία σε ένα Bitcoin δίκτυο μετριέται με το αν θα βρεις ένα hash κάτω από ένα συγκεκριμένο στόχο. Το Bitcoin δίκτυο έχει γενικά μια παγκόσμια δυσκολία με τα blocks, όπως για παράδειγμα με τα Bitcoin mining pools τα οποία έχουν ένα συγκεκριμένο βαθμό δυσκολίας για κάθε share. Η δυσκολία του δικτύου Bitcoin αλλάζει σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ή 2.016 blocks.

Bitcoin Mining Cloud Απάτες

Υπήρξαν – και συνεχίζουν να υπάρχουν – υπερβολικά πάρα πολλές απάτες με το Bitcoin cloud mining, όπως για παράδειγμα αυτή με τα 500 χιλιάδες δολάρια που, ευτυχώς, αποκαλύφθηκε. Θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεχτικός προτού αγοράσεις μια Bitcoin mining σύμβαση.

Υπηρεσίες που πρέπει να προσέξεις (με τη κακή έννοια):

Scrypt.cc – Επιτρέπει την αγορά KHS μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ξεκινάει το mining κατευθείαν και σου επιτρέπει ακόμη να ανταλλάξεις το KHS σου σε real-time με βάση την προσφορά και τη ζήτηση που υπάρχει. Όλα τα KHashes αποθηκεύονται με ασφάλεια και διατηρούνται σε ασφαλή δεδομένα σε δύο κέντρα δεδομένων.

PB Mining – Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το ASIC υλικό για το Bitcoin mining. Όταν ένας πελάτης αγοράζει ένα Bitcoin mining συμβόλαιο μπορεί να ξεκινήσει να κερδίζει bitcoins κατευθείαν. Στο Piggyback Mining καλύπτουν τα έξοδα του ρεύματος και όλα τα fees (προμήθειες) των Bitcoin mining pools.

Bitcoin Cloud Services (BCS) – Φαίνεται να παίρνει ευθύνη στην απάτη των 500 χιλιάδων δολαρίων (γνωστό και ως Ponzi scam).

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Google Chrome Εναλλακτικές - Οι καλύτεροι browsers
Desktop Tools

Google Chrome Εναλλακτικές – Οι καλύτεροι browsers

Το 2008 ο Google Chrome κυκλοφόρησε και το μεγαλύτερο ποσοστό του κώδικα του έγινε διαθέσιμο προς όλους μέσω του Chromium project. Από τότε, πάνω από το 60% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τον Chrome για να περιηγούντε

Google Photos - Πως λειτουργεί και πως να κάνεις backup τις φωτογραφίες σου
Web

Google Photos – Πως λειτουργεί και πως να κάνεις backup τις φωτογραφίες σου

Το Google Photos είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Google η οποία λειτουργεί ως ένα σύστημα αποθήκευσης και προβολής των φωτογραφιών και βίντεο σου. Το Google Photos κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2015 και

Προβλήματα με το Ίντερνετ - Δεν πιάνει WiFi ο Υπολογιστής
Desktop Tools

Προβλήματα με το Ίντερνετ – Δεν πιάνει WiFi ο Υπολογιστής

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το ίντερνετ, δεν πιάνει WiFi ο υπολογιστής, το κινητό ή το tablet σου, τότε μέσα από αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσουμε να λύσεις τα πιο συχνά προβλήματα. Αρχικά, αξίζει να

Κατέβασμα από το Youtube σε κινητά Android και iOS
Mobile

Κατέβασμα από το Youtube σε κινητά Android και iOS

Το κατέβασμα από το YouTube σε κινητά Android και iOS είναι μια από τις πιο εύκολες και γρήγορες διαδικασίες. Μπορείς να κατεβάσεις βίντεο ή μουσική χωρίς καν να εγκαταστήσεις επιπλέον εφαρμογές. Αν συνεχίζεις να είσαι

Intel Driver Support Assistant - Αυτόματη Ενημέρωση των Drivers
Desktop Tools

Intel Driver Support Assistant – Αυτόματη Ενημέρωση των Drivers

Το Intel Driver Support Assistant είναι ένα δωρεάν εργαλείο της Intel για την αυτόματη ενημέρωση των drivers στα Windows. Αν και η Intel προωθεί πάντα τις νέες ενημερώσεις της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αλλά και

Desktop Tools

Τι είναι το Rapid Mode στους Samsung SSD δίσκους;

Αν έχεις έναν Samsung SSD δίσκο, αυτό σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορείς να ενεργοποιήσεις το Rapid Mode (Ταχεία Λειτουργία), μια λειτουργία της Samsung που είναι άγνωστη για πολλούς. Οι SSDs δίσκοι είναι αρκετά

Απεγκατάσταση Avast και AVG Antivirus (Οδηγός 2019)
Desktop Tools

Απεγκατάσταση Avast και AVG Antivirus (Οδηγός 2019)

Η απεγκατάσταση Avast και AVG antivirus είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο περίπλοκες απεγκαταστάσεις που θα κάνεις. Τις περισσότερες φορές, όχι μόνο δεν μας δίνεται η δυνατότητα να απεγκαταστήσουμε αυτά τα δύο προγράμματα, αλλά όταν

Φορτώνει αργά το YouTube; Να πως να το διορθώσεις
Desktop Tools

Φορτώνει αργά το YouTube; Να πως να το διορθώσεις

Αν φορτώνει αργά το YouTube στον υπολογιστή σου όταν χρησιμοποιείς browsers όπως ο Mozilla Firefox και ο Micorosft Edge, τότε όχι μόνο θα χαρείς να μάθεις πως το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί εύκολα, αλλά και

Μουσικές Υπηρεσίες για να ακούς και να μοιράζεσαι μουσική
Web

Μουσικές Υπηρεσίες για να ακούς και να μοιράζεσαι μουσική

Οι μουσικές υπηρεσίες είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο trend θέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά διάφορες μουσικές υπηρεσίες για να ακούνε και να μοιράζονται τα αγαπημένα τους κομμάτια με φίλους και

Εγκατάσταση του Chrome OS σε Windows Υπολογιστή
Desktop Tools

Εγκατάσταση του Chrome OS σε Windows Υπολογιστή

Η εγκατάσταση του Chrome OS σε Windows υπολογιστή ήταν πάντοτε μια δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία, αλλά με τον παρακάτω οδηγό, θα είσαι σε θέση να το εγκαταστήσεις σε λίγη ώρα, ακολουθώντας μερικά πολύ απλά και

Μπλοκαρισμένες Ιστοσελίδες - Πως να αποκτήσεις πρόσβαση
Desktop Tools

Μπλοκαρισμένες Ιστοσελίδες – Πως να αποκτήσεις πρόσβαση

Μετά την απόφαση της Επιτροπής για την Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ), ο αριθμός με τις μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν online ταινίες και σειρές, καθώς επίσης και αυτές με ελληνικούς υπότιτλους, αυξήθηκε μέσα

Αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows
Desktop Tools

Αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows

Η αυτόματη αλλαγή wallpaper (ταπετσαρίας) στην επιφάνεια εργασίας των Windows θα κρατάει συνεχώς ενδιαφέρον και διαφορετικό το λειτουργικό σου σύστημα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να ορίσεις την αυτόματη αλλαγή wallpaper στα Windows,

Παναγιώτης Σακαλάκης
Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 214 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ. Θα με βρεις επίσης και στο Inkstory.gr