Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες
Image Credits: Pixabay

Το Bitcoin cloud mining σου επιτρέπει να κερδίζεις bitcoins χωρίς να έχεις στη κατοχή σου κάποιο πρόγραμμα (το οποίο φαίνεται να λατρεύει το κόστος του ρεύματος) για την παραγωγή νομισμάτων.

Το Bitcoin cloud mining κάποιες φορές ονομάζεται ως και «το σύννεφο του κατακερματισμού,» αφού επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν συγκεκριμένο hardware σε απομακρυσμένα κέντρα δεδομένων. Στη συνέχεια, όλη η παραγωγή των bitcoins γίνεται εξ αποστάσεως με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να μην χρειάζεται να έχουν στο μυαλό τους ανησυχητικά θέματα περί κόστους του ρεύματος, hosting προβλήματα, υψηλές θερμότητες, εγκαταστάσεις ή συντήρηση.

Τα μειονεκτήματα του Bitcoin Cloud Mining

  • ΑΠΑΤΗ!!!
  • Μη επαληθεύσιμες Bitcoin cloud mining υπηρεσίες.
  • Αν σου αρέσει να δημιουργείς τα δικά σου συστήματα, τότε ξέχνα τη διασκέδαση αφού θα τα βρεις όλα έτοιμα.
  • Μείωση κερδών – Οι Bitcoin cloud mining υπηρεσίες έχουν και κάποια έξοδα.
  • Οι Bitcoin cloud mining συμβάσεις έχουν τη δυνατότητα να διακόψουν τυχόν δραστηριότητες ή πληρωμές στο πλαίσιο των συμβάσεων εάν η τιμή του Bitcoin πέσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο.
  • Δεν έχεις την ικανότητα να αλλάξεις το λογισμικό του Bitcoin mining η να κάνεις περαιτέρω αλλαγές.

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining υπηρεσίες

Το ότι οι παρακάτω υπηρεσίες υπάρχουν στη λίστα αυτό δεν σημαίνει για κανένα λόγο πως είναι όντως αξιόπιστες. Υπήρξαν πάρα πολλές απάτες επί τα χρόνια οπότε πρέπει να είσαι προσεχτικός.

Genesis Mining – Είναι ο μεγαλύτερος scrypt cloud mining πάροχος που προσφέρει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Hashflare – Μια εσθονική cloud miner υπηρεσία με SHA-256, Scrypt και Scrypt-N επιλογές.

Bitcoin Cloud Mining – Η συγκεκριμένη υπηρεσία υποτίθεται ότι ξεκίνησε να κάνει Bitcoin mining στα μέσα του 2013. Όλοι οι Bitcoin miners βρίσκονται σε ένα κέντρο δεδομένων στην Αυστραλία και έχουν άμεση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό με υποστήριξη 24/7.

NiceHash – Ισχυρίζεται ότι έχει φέρει μια καινοτόμα, εύκολη στη χρήση και ακίνδυνη cloud mining υπηρεσία. Μπορείς να κάνεις mine σε μερικά από τα πιο δημοφιλή coins, με βάση το SHA-256 (Bitcoin, κλπ), Scrypt (Litecoin, dogecoin, κλπ), Scrypt-Ν (Vertcoin, κλπ) και Χ11 (DarkCoin, κλπ).

Eobot – Ισχυρίζεται ότι είναι ο ευκολότερος και φθηνότερος cloud mining πάροχος. Μπορείς να ξεκινήσεις με μόλις 10 δολάρια χρησιμοποιώντας τον Paypal λογαριασμό σου και να επιλέξεις μεταξύ οποιουδήποτε cryptocurrency, συμπεριλαμβανομένων του Bitcoin, Litecoin, Peercoin, Namecoin, Feathercoin, dogecoin, NautilusCoin και Vertcoin.

CloudHashing – Παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ της CNBC με τίτλο «The Bitcoin Uprising.» Εμφανίστηκε επίσης και στο New York Times με τίτλο «Into the Bitcoin Mines.» Στο Cloud Hashing, βασίζονται στις γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Bitcoin Cloud Mining. Η υπηρεσία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 με σκοπό να κάνει το Bitcoin mining πολύ πιο εύκολο και απλούστερο.

808 Mining – Παίρνει μεγάλες αξιώσεις χάρη στην τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της ώστε να εξασφαλίσει την όλη διαδικασία της ενοικίασης εξοπλισμού Bitcoin mining να είναι ευχάριστη και κατανοητική. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αναφέρει πως η ικανοποίηση των πελατών της είναι ύψιστης σημασίας. Παρακολουθούν επίσης τους Bitcoin miners ώστε να διασφαλίσουν ότι θα λάβεις την πλήρη οφειλή σου ανάλογα με την εργασία του καθενός.

MineOnCloud – Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013. Προσφέρει Bitcoin mining συμβόλαια για SHA256 χρησιμοποιώντας ένα πολύ σταθερό ASIC τσιπ (28nm). Στο συμβόλαιο έχεις δύο επιλογές, (1) Ημερήσιο και (2) σύμβαση έτους. Οι πελάτες της έχουν την ικανότητα να διαλέξουν μια Bitcoin mining pool και να την αλλάζουν μια φορά το μήνα δωρεάν (με σύμβαση έτους μόνο).

Οι καλύτερες Bitcoin Cloud Mining συμβάσεις

Οι Bitcoin cloud mining συμβάσεις πωλούνται συνήθως για bitcoins με hash περιόδους. Για παράδειγμα, πληρωμές ανά GHash/s θα έχουν 0.0012 BTC / GHs, άρα 24 μήνες σύμβασης.

Οι συμβάσεις διαφέρουν από ώρες σε πολλά χρόνια. Ο κύριος παράγοντας όμως που είναι άγνωστος μέχρι στιγμής και για τα δύο συμβόλαια είναι η δυσκολία του δικτύου Bitcoin, δηλαδή η κερδοφορία που θα έχει η σύμβαση σου.

Η δυσκολία σε ένα Bitcoin δίκτυο μετριέται με το αν θα βρεις ένα hash κάτω από ένα συγκεκριμένο στόχο. Το Bitcoin δίκτυο έχει γενικά μια παγκόσμια δυσκολία με τα blocks, όπως για παράδειγμα με τα Bitcoin mining pools τα οποία έχουν ένα συγκεκριμένο βαθμό δυσκολίας για κάθε share. Η δυσκολία του δικτύου Bitcoin αλλάζει σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες ή 2.016 blocks.

Bitcoin Mining Cloud Απάτες

Υπήρξαν – και συνεχίζουν να υπάρχουν – υπερβολικά πάρα πολλές απάτες με το Bitcoin cloud mining, όπως για παράδειγμα αυτή με τα 500 χιλιάδες δολάρια που, ευτυχώς, αποκαλύφθηκε. Θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεχτικός προτού αγοράσεις μια Bitcoin mining σύμβαση.

Υπηρεσίες που πρέπει να προσέξεις (με τη κακή έννοια):

Scrypt.cc – Επιτρέπει την αγορά KHS μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ξεκινάει το mining κατευθείαν και σου επιτρέπει ακόμη να ανταλλάξεις το KHS σου σε real-time με βάση την προσφορά και τη ζήτηση που υπάρχει. Όλα τα KHashes αποθηκεύονται με ασφάλεια και διατηρούνται σε ασφαλή δεδομένα σε δύο κέντρα δεδομένων.

PB Mining – Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το ASIC υλικό για το Bitcoin mining. Όταν ένας πελάτης αγοράζει ένα Bitcoin mining συμβόλαιο μπορεί να ξεκινήσει να κερδίζει bitcoins κατευθείαν. Στο Piggyback Mining καλύπτουν τα έξοδα του ρεύματος και όλα τα fees (προμήθειες) των Bitcoin mining pools.

Bitcoin Cloud Services (BCS) – Φαίνεται να παίρνει ευθύνη στην απάτη των 500 χιλιάδων δολαρίων (γνωστό και ως Ponzi scam).

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές
Τεχνολογία

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Linux είναι τόσο καταπληκτικό, είναι χάρη στις εκατοντάδες δυνατότητες που δίνει στους χρήστες του. Για παράδειγμα, το Linux μπορείς να τρέξει σχεδόν σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς,

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7
Desktop Tools

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7

Τα Windows 10 είναι μια τεράστια βελτίωση των Windows 7, αλλά επειδή παρέχει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όλους. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί χρήστες αναζητούν να βρουν

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows
Τεχνολογία

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows

Αν θέλεις να έχεις δύο οθόνες σε ένα PC ή laptop, τότε θα χρειαστεί να κάνεις την εγκατάσταση διπλής οθόνης στα Windows. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και παίρνει μόλις μερικά λεπτά για να

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive
Desktop Tools

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive

Αν ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive έτσι ώστε οτιδήποτε και αν γίνει να έχεις πάντα τα αρχεία σου ασφαλές, τότε ο παρακάτω τρόπος είναι ακριβώς

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards
Δωρεάν εφαρμογές

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Αν θέλεις να έχεις δωρεάν εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, σειρές ή βιβλία από το Google Play, τότε ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή της Google για Android και iOS που σε

Πως να συνδέσεις τον Chrome στην Προβολή Εργασιών των Windows 10
Desktop Tools

Πως να συνδέσεις τον Chrome στην Προβολή Εργασιών των Windows 10

Αν συνδέσεις τον Chrome στην προβολή εργασιών των Windows 10, θα βλέπεις αυτόματα όλες τις ιστοσελίδες (το ιστορικό) που έχεις επισκεφτεί από τον web browser της Google, απευθείας μέσα από το λειτουργικό σύστημα και το

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα
Web

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Αν πιάνεις τον εαυτό σου συνεχώς να ρωτάει «τι ταινία να δω σήμερα;» Τότε δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες πλέον, που είναι δύσκολο να βρίσκεις πάντα καλές και αξιόλογες ταινίες που δεν

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο laptop
Desktop Tools

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο laptop με Windows

Αν θέλεις μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο laptop και έχεις τα Windows εγκατεστημένα, τότε οι παρακάτω συμβουλές όχι απλά θα κάνουν το laptop σου πιο γρήγορο, αλλά δεν θα χρειάζεται και τόσους πόρους για να τρέξει

Chromium ή Chrome; Ποιες είναι οι διαφορές των δύο browser;
Desktop Tools

Chromium ή Chrome; Ποιες είναι οι διαφορές των δύο browser;

Ο Chromium είναι ένας ανοιχτού κώδικα browser ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα βασικά του Chrome browser. Αλλά, ποιον να επιλέξεις, Chromium ή Chrome; Ας ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στο εσωτερικό και των δύο browser. Όταν

Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;
Web

Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;

Το Wish είναι το online ηλεκτρονικό κατάστημα που σου παρέχει διάφορα προϊόντα σε απίστευτα χαμηλό κόστος, αλλά είναι ασφαλές να κάνεις τις αγορές σου από αυτό; Αν ήθελες ποτέ να αγοράσεις ένα smartwatch ή ένα

Αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο
Desktop Tools

Αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο [δωρεάν]

Αν ξαφνικά αισθάνεσαι πως το σύστημα σου αργεί, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο, αυξάνοντας την εικονική μνήμη. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις

Θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια, τι να κάνω;
Τεχνολογία

Θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια, τι να κάνω;

Αν ο θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια σε έχει τρελάνει, αλλά δεν έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις ένα καινούργιο ή να πας το laptop σε έναν τεχνικό, τότε σε αυτό το άρθρο θα

Περί Παναγιώτης Σακαλάκης 225 Άρθρα
Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.