Διάφορα
3,141 προβολες

Οι καλύτερες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες

Οι καλύτερες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες

Όταν εργάζεσαι σε μια ομάδα, η επικοινωνία αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την  αποδοτικότητα. Είναι βασικό για τα μέλη μιας ομάδας να μπορούν να μοιράζονται ιδέες και να ανταλλάσσουν απόψεις ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν θετικά αποτελέσματα για έναν οργανισμό, μια επιχείρηση κλπ. Σήμερα θα δούμε μια λίστα με τις καλύτερες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες, με τις οποίες η απομακρυσμένη επικοινωνία γίνεται εύκολη υπόθεση.

Οι κορυφαίες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες

Αν και θα βρεις αρκετές εφαρμογές, τόσο δωρεάν όσο και πληρωμένες, κάθε μία από αυτές διαθέτει τα δικά της χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τις καλύτερες από αυτές, οι οποίες φέρουν τα περισσότερα θετικά χαρακτηριστικά. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

Διάβασε επίσης: Telegram – Δωρέαν εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων

1. Slack

slack Οι καλύτερες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες

Τα τελευταία χρόνια, το Slack αποτελεί την κορυφαία εφαρμογή αυτού του είδους με έναν μεγάλο αριθμό εταιρειών να την επιλέγουν για τα μέλη τους. Η συγκεκριμένη εφαρμογή συμβάλει στην καλύτερη ομαδική συνομιλία μέσω ανοιχτών ή ιδιωτικών καναλιών. Μερικές από τις δυνατότητες του Slack είναι ο διαμοιρασμός αρχείων και η ενσωμάτωση φωτογραφιών, καθώς και επισύναψη οποιουδήποτε τύπου αρχείων. Η χρήση της εφαρμογής μπορεί να γίνει από οπουδήποτε, ακόμη και από το κινητό σου τηλέφωνο.

Στα επιπρόσθετα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης chat εφαρμογής είναι και η διασύνδεση με εξωτερικές υπηρεσίες και εφαρμογές όπως το Gmail, το ημερολόγιο της Google, το Github και πολλές ακόμη. Υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή δωρεάν πακέτου, το οποίο ωστόσο έρχεται με αρκετούς περιορισμούς. Για μια μικρή επιχείρηση όμως η δωρεάν έκδοση είναι αρκετή. Αν θέλεις να ξεκλειδώσεις όλες τις premium παροχές της εφαρμογής, θα πρέπει να επιλέξεις ένα πληρωμένο πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ομαδικές κλήσεις με κοινή χρήση οθόνης, απεριόριστες εφαρμογές και λογαριασμούς επισκεπτών και κοινόχρηστα κανάλια. Η τιμή για το premium πακέτο ανέρχεται στα 8$ τον μήνα, ένα αρκετά μικρό ποσό για εταιρείες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.  Βάση όλων των ανωτέρω, το Slack δικαίως κατατάσσεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις καλύτερες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες.

2. Zoom

zoom chat app

Μια από τις καλύτερες εφαρμογές για ομαδική επικοινωνία είναι το Zoom. Πιθανόν και εσύ να έχεις ακουστά την συγκεκριμένη εφαρμογή, αφού είναι αρκετά δημοφιλής παγκοσμίως. Μια ιδιαίτερα αξιόπιστη εφαρμογή που εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό την διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων. Μάλιστα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν απαιτεί εγγραφή μέλλους για τους συμμετέχοντες. Ο οργανωτής θα τους αποστείλει έναν σύνδεσμο με το πάτημα του οποίο το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν για να συμμετέχουν είναι η καταχώρηση ενός ονόματος.

Μάλιστα τον καιρό του κορωνοϊού,  το Zoom έχει βοηθήσει χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Επίσης μεγάλο είναι το ποσοστό και των μαθητών – σπουδαστών που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εφαρμογή για την παρακολούθηση μαθημάτων. Αν λοιπόν και εσύ αναζητάς chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στο Zoom.

3. Chanty

chat εφαρμογή για συνομιλίες chantity

Το Chanty είναι μια εφαρμογή συνομιλίας με τεχνολογία AI. Παρέχει μια αρκετά χρήσιμη δωρεάν έκδοση η οποία θα καλύψει στο μεγαλύτερο μέρος τις ανάγκες μιας μικρής ή μεσαίας εταιρείας. Στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, συμπεριλαμβάνονται απεριόριστες δημόσιες και ιδιωτικές συνομιλίες. Επιπρόσθετα θα βρεις ιστορικό με δυνατότητα αναζήτησης, ενσωματωμένη διαχείριση εργασιών και συμμετοχή έως και 10 χρηστών.

4. Microsoft Teams

microsoft-teams  team chat

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, η εφαρμογή Microsoft Teams είναι μια πλατφόρμα συνομιλίας της Microsoft σχεδιασμένη για όλα τα είδη ομάδων. Δεν γινόταν να μην συμπεριλάβουμε την συγκεκριμένη εφαρμογή στην λίστα με τις καλύτερες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες, αφού η διασύνδεση με τις υπόλοιπες εφαρμογές της Microsoft, όπως το Office 365, αποτελεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη δυνατότητα.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει αρκετές χρήσιμες δυνατότητες. Ομαδικές συνομιλίες, απεριόριστα μηνύματα, πρόσβαση σαν επισκέπτης, κλήσεις βίντεο και ήχου, καθώς και πρόσβαση στην online έκδοση του Word, Excel και PowerPoint.

5. Rocket.Chat

opensource εφαρμογή για ομαδική συνομιλία

Τελευταία από τις καλύτερες chat εφαρμογές για ομαδικές συνομιλίες είναι το Rocket.Chat, μια ανοιχτού κώδικα εφαρμογή χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Μέσα από την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να συμμετέχεις σε τηλεδιασκέψεις με εικόνα και ήχο, να μοιραστείς κοινά αρχεία, να συμμετέχεις ως επισκέπτης καθώς και να μεγιστοποιήσεις την ασφάλεια με κρυπτογράφηση και έλεγχο δύο παραγόντων. Το Rocket.Chat παρέχει έναν αρκετά εκτεταμένο οδηγό για την εγκατάστασή του στον δικό σου server. Αν μάλιστα δεν διαθέτεις δικό σκου server, η εταιρεία σου παρέχει την δυνατότητα φιλοξενίας της εφαρμογής στους δικούς της servers με μόνο 2$ ανά χρήστη τον μήνα.

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες cloud ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν χωρητικότητα

Εάν γνωρίζεις και εσύ κάποια χρήσιμη chat εφαρμογή για ομαδικές συνομιλίες, μπορείς να την αναφέρεις στα σχόλια παρακάτω.

Σας άρεσε αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να την αξιολογήσετε!

Βαθμολογία: 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη!

Ευχαριστούμε! Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση...

ακολουθήστε μας στα social media!

Λυπούμαστε που δεν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση

Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι!

Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτήν την ανάρτηση;

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: