ΝέαGames

Τώρα μπορείς να παίζεις το original Diablo στον browser σου!

469 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Τώρα μπορείς να παίζεις το original Diablo στον browser σου!

Την επόμενη φορά που θα έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο ίσως τον περάσεις παίζοντας Diablo!Το μόνο που χρειάζεστε είναι o browser σας και μια αξιοπρεπής σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται καν να κατέχετε ένα αντίγραφο του παιχνιδιού για να διασκεδάσετε, αλλά θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό εάν το κάνετε.

Οταν η Blizzard κυκλοφόρησε το Diablo το 1996 ήθελε ένα αρκετά ισχυρό υπολογιστή για να τρέξει τώρα όμως πλέον μπορεί άνετα σε ενα πάλιο PC αρκεί αυτό το PC να έχει εγκατεστημένο ενα σύγχρονο Web Browser.

Μπορείτε να ευχαριστήσετε τους προγραμματιστές   της  Rivsoft για αυτόν τον νέο τρόπο να παίξετε το Diablo. Η Rivsoft ειδικεύεται σε έργα λογισμικού που προσανατολίζονται στην Blizzard, όπως το Diablo 3 Character Planner και το Dota Replay Manager. Πηγαίνοντας στη σελίδα προορισμού του Diablo στην τοποθεσία του Rivsoft, ξεκινάει το αρχικό παιχνίδι και δεν υπάρχει τίποτα παράνομο γι ‘αυτό!

Όπως και τα νεότερα παιχνίδια του Diablo, το πρωτότυπο είναι  ισομετρικού τύπου από πάνω προς τα κάτω με πολλαπλές κλάσεις χαρακτήρων, ατελείωτες λεηλασίες και ορδές οργισμένων δαιμόνων  για να πολεμήσετε. Η έκδοση του Diablo στον ιστότοπο της Rivsoft είναι η έκδοση του λογισμικού Shareware που στη σύγχρονη εποχή θα το ονομάζαμε ως ένα demo. Μπορείτε να παίξετε τα δύο πρώτα μπουντρούμια του παιχνιδιού με ένα από τα 3 class χαρακτήρων του παιχνιδιού.

Αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό για έναν web browser, αλλά είναι ακόμα καλύτερο αν έχετε ένα αντίγραφο του Diablo. Βρείτε το αρχείο DIABDAT.MPQ στον κατάλογο παιχνιδιών σας (είτε σε δίσκο είτε σε ψηφιακή έκδοση όπως αυτή που υπάρχει στο GOG). Σύρετε αυτό το αρχείο στο παράθυρο Diablo και το πλήρες παιχνίδι ξεκλειδώνει!

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όλη η προσοχή έχει κάνει το site της Rivsoft εξαιρετικά αναξιόπιστο. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγες μέρες για να μειωθεί η επισκεψιμότητα πριν το παιχνίδι γίνει πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να πάρετε ένα κανονικό αντίγραφο του Diablo στο GOG για 10 ευρώ. Αυτό περιλαμβάνει το κλασικό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε στο Rivsoft, καθώς και ένα remastered παιχνίδι που παίζει σωστά σε μοντέρνους υπολογιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού