Δωρεάν υπηρεσίες

Αυτά είναι τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

2,857 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Σίγουρα η αγορά και η πώληση ακινήτου αποτελεί μια πολύ σημαντική υπόθεση τόσο για τον πωλητή όσο και τον αγοραστή. Σίγουρα μια λύση είναι η συνεργασία με ένα μεσιτικό γραφείο το οποίο θα φροντίσει για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να έρθουν σε επαφή αγοραστής και πωλητής. Ωστόσο ου υπηρεσίες ενός μεσιτικού γραφείου απαιτούν και την ανάλογη πληρωμή, κάτι που δεν συμφέρει σε όλες τις περιπτώσεις ακινήτων. Η δεύτερη και πιο δημοφιλής επιλογή είναι η καταχώρηση μιας αγγελίας στα κορυφαία site αγγελιών για ακίνητα.

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων τόσο για εκείνους που αναζητούν να αγοράσουν ένα ακίνητο όσο και για εκείνους που θέλουν να πουλήσουν. Όλες οι ιστοσελίδες που θα βρείτε παρακάτω είναι  αρκετά αξιόπιστες και σίγουρα κάποιες από αυτές θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Διάβασε επίσης: Πώς να βελτιώσεις το ίντερνετ στο σπίτι

Τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων στην Ελλάδα

Αυτά είναι τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Οι ιστοσελίδες για αγγελίες ακινήτων είναι αρκετά δημοφιλείς στην χώρα μας αφού υπάρχει μια πληθώρα επιλογών. Σίγουρα κάποιες από αυτές έχουν μεγαλύτερο αριθμό καταχωρήσεων από τις υπόλοιπες, ωστόσο η χρήση όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές θα σε βοηθήσουν να αγοράσεις ή να πουλήσεις έναν ακίνητο εύκολα και γρήγορα.

1. Spitogatos.gr

Spitogatos ενοικίαση πώληση κατοικιών

Ένα από τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων στην Ελλάδα είναι φυσικά ο Spitogatos. Εάν στο παρελθόν έχεις ασχοληθεί ξανά με την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου, σίγουρα θα έχει πέσει στην αντίληψή σου η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αγγελιών. Μέσα από το συγκεκριμένο site μπορείς εύκολα να βρεις το ακίνητο που σε ενδιαφέρει αφού η ευχρηστία της ιστοσελίδας καθώς και  η σωστή ταξινόμηση και κατηγοριοποίηση, θα σου παρέχουν μια ευχάριστη πλοήγηση. Το ίδιο εύκολη είναι η διαδικασία και για τον πωλητή, ο οποίος είναι σε θέση να καταχωρήσει την αγγελία του μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, ή να αναζήτηση για την ανάθεση της πώλησης σε κάποιον επαγγελματία.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Spitogatos.gr πάτησε εδώ

2. Spiti24.gr

Spiti24 Αγγελίες για ακίνητα

 Το spiti24 αποτελεί μια επίσης δημοφιλή ιστοσελίδα για δωρεάν αγγελίες ακινήτων, με έναν μεγάλο αριθμό καταχωρήσεων και αρκετούς ενεργούς χρήστες. Μέσα από το συγκεκριμένο site, μπορείς να αναζητήσει το ακίνητο της επιλογής σου, να δημοσιεύσεις την αγγελία σου καθώς και να έρθεις σε επαφή με μεσίτες και επαγγελματίες για μετακομίσεις, ανακαινίσεις κλπ. Η ιστοσελίδα διαθέτει έναν μοντέρνο σχεδιασμό ο οποίος προσφέρει μεγάλη ευχρηστία στον εκάστοτε χρήστη, ενώ η προεπισκόπηση πάνω στο χάρτη αποτελεί μια υπέροχη λειτουργία της ιστοσελίδας. Το spiti24 αποτελεί το δεύτερο από τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων καθώς προσελκύει καθημερινά έναν μεγάλο αριθμό χρηστών.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Spiti24.gr πάτησε εδώ

3. Χρυσή Ευκαιρία – Ακίνητα (xe.gr)

τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων χρυσή ευκαιρία

Η Χρυσή ευκαιρία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες αγγελιών με τεράστια απήχηση και αναγνώριση στην χώρα μας. Η ιστοσελίδα της xe.gr αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες αφού προσφέρει μια τεράστια ποικιλία αγγελιών πέραν των ακινήτων. Ωστόσο η εταιρεία έχει διαφοροποιήσει τις αγγελίες ακινήτων σε ξεχωριστή ενότητα λόγω φυσικά της τεράστιας ζήτησης. Η χρήση της πλατφόρμας αγγελιών τόσο για αγοραστές όσο και πωλητές είναι αρκετά εύκολη, ενώ ένας από τους σημαντικότερους για να επιλέξετε την Χρυσή Ευκαιρία είναι ο τεράστιος αριθμός επισκεπτών που δέχεται καθημερινά.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Χρυσή Ευκαιρία πάτησε εδώ

4. Plot.gr

Αγγελέις για σπίτια

Επόμενη ιστοσελίδα στην λίστα μας με τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων είναι το Plot. Μια επίσης μοντέρνα και σύγχρονη ιστοσελίδα η οποία προσφέρει αγγελίες ακινήτων από Ιδιώτες ή Μεσίτες σε όλη την Ελλάδα. Μέσα στο plot θα βρείτε χιλιάδες αγγελίες κατοικιών, καταστημάτων, οικοπέδων κλπ. Μάλιστα, με την βοήθεια ενός διαδραστικού χάρτη η αναζήτηση γίνεται ακόμη ευκολότερη.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Plot.gr πάτησε εδώ

5. ToSpitiMou.gr

τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Τελευταία ιστοσελίδα στην λίστα μας είναι αυτή tospitimou.gr η οποία προσφέρει χιλιάδες αγγελίες σε όλη την χώρα από ακίνητα για πώληση ή ενοικίαση. Μια αρκετά εύχρηστη ιστοσελίδα η οποία θα σε βοηθήσει να βρεις το σπίτι ή το μαγαζί που αναζητάς σε πολύ λίγο χρόνο. Επιλέγοντας την ανάλογη κατηγορία, τιμή και βασικά χαρακτηριστικά, η καταχώρηση νέας αγγελίας είναι τόσο απλή που μπορεί να γίνει σε λίγα μόλις λεπτά. Άλλο ένα υπέροχο site που συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων – Επιπρόσθετες επιλογές

Οι επιλογές σε ιστοσελίδας αγγελιών είναι πάρα πολλές, αφού πέραν αυτών που αφορούν αποκλειστικά τις αγοροπωλησίες ακινήτων, υπάρχει και ένας τεράστιος αριθμός ιστοσελίδων με διαφόρων τύπων αγγελίες. Μέσα σε αυτές φυσικά θα βρείτε και την κατηγορία ακίνητα όπου μπορείτε να βρείτε κάποια που δεν έχουν καταχωρηθεί σε άλλη πλατφόρμα.

Οι ιστοσελίδες που θα αναφέρουμε παρακάτω παρέχουν έναν σημαντικό αριθμό από αγγελίες ακινήτων που σίγουρα δεν θα πρέπει να παραληφθούν. Χωρίς να αναλύσουμε πολλές πληροφορίες για την κάθε μία, συγκεντρώσαμε εκείνες που προσφέρουν εύκολη και γρήγορη χρήση τόσο στην αναζήτηση όσο και την καταχώρηση αγγελιών ακινήτων. Συγκεκριμένα:

  1. Findhome.gr
  2. webakinita.com
  3. freelist.gr
  4. aggeliorama.gr
  5. aggelies247.com

Facebook – Ένα από τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το Facebook, την μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής διαδικτύωσης  η οποία προσφέρει την λειτουργία marketplace όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να καταχωρήσει την αγγελία της επιθυμίας τους. Φυσικά βασική προϋπόθεση για να αναζητήσεις ή να καταχωρήσεις μια αγγελία ακινήτων στο Facebook είναι η κατοχή ενός ενεργού λογαριασμού. Ωστόσο η πλατφόρμα λόγω του τεράστιου αριθμού μελών που απαριθμεί, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή και άνετα θα μπορούσαμε να την κατατάξουμε στα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων.

Διάβασε επίσης: Μου έκλεισαν το προφίλ στο Facebook – Τι να κάνω τώρα;

Αν γνωρίζεις και εσύ κάποιο αξιόπιστο και εύκολο στην χρήση site, θα χαρούμε να το αναφέρεις στα σχόλια παρακάτω.

Ετικέτες: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού