Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Αν πιάνεις τον εαυτό σου συνεχώς να ρωτάει «τι ταινία να δω σήμερα;» Τότε δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες πλέον, που είναι δύσκολο να βρίσκεις πάντα καλές και αξιόλογες ταινίες που δεν έχεις ξανά δει.

Στο σημερινό άρθρο, θα σου παρουσιάσουμε μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες που σου προτείνουν τι ταινία να δεις βάση της διάθεσης σου, ή βάση της δημοτικότητας κάθε κατηγορίας. Με αυτές τις ιστοσελίδες, δεν θα χρειάζεται να σπαταλάς άλλο χρόνο ψάχνοντας για καλές ταινίες, καθώς θα βρίσκεις σε μερικά μόλις λεπτά.

Αυτές οι ιστοσελίδες θα σου δείξουν και τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε Blu-Ray, αλλά και αυτές που παίζουν αυτή την στιγμή στους κινηματογράφους, έτσι ώστε να επιλέξεις για το τι ταινία θέλεις να δεις και που.

Διάβασε επίσης: Μάθε πότε βγαίνει το επόμενο επεισόδιο κάθε σειράς που βλέπεις

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενες ταινίες

Επέλεξε μια ή περισσότερες ιστοσελίδες από την παρακάτω λίστα. Κάποιες σου κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις για να σου παρέχουν μόνο ταινίες βάση της διάθεσης σου, ενώ άλλες σου παρέχουν προτεινόμενες ιδέες βάση της δημοτικότητας και των αξιολογήσεων τους.

StayIn

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Το StayIn παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης που θυμίζει αρκετά το Tinder, αλλά αντί για ταίρι, σου παρέχει γρήγορες προτεινόμενες ταινίες. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα σου κάνει η υπηρεσία, έτσι ώστε να καταλάβει την διάθεση που έχεις αυτή την στιγμή.

Διάβασε επίσης: Online ταινίες και σειρές – Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές

Η υπηρεσία λειτουργεί είτε από το laptop / σταθερό υπολογιστή, είτε και από τις mobile και tablet συσκευές. Οι ερωτήσεις που παρέχει είναι πολύ απλές:

  • Τι είδους ταινία έχεις όρεξη να εις;
  • Σου αρέσουν οι ταινίες δράσης;
  • Μήπως αισθάνεσαι μόνος και θέλεις να δεις κάτι ρομαντικό;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις «Ναι», «Όχι» ή «Δεν με ενδιαφέρει» και στο τέλος η υπηρεσία θα σου παρέχει ένα σωρό προτεινόμενες ταινίες για να δεις.

End Rating

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Στο End Rating υπάρχουν ορισμένες ταινίες οι οποίες καταστρέφουν την πραγματική ποιότητα της υπηρεσίας, παρόλα αυτά, αν ενδιαφέρεσαι να αναζητήσεις μόνο τις πιο κορυφαίες ταινίες με τις καλύτερες κριτικές, τότε αυτή είναι η κατάλληλη υπηρεσία για εσένα.

Η ιστοσελίδα σου δίνει δύο τύπους κριτικών. Ο ένας τύπος είναι οι γενικές κριτικές των ταινιών, οι οποίες είναι με πράσινο χρώμα. Αυτές οι κριτικές έρχονται από ιστοσελίδες όπως το IMDb, το Metacritic και το Rotten Tomatoes. Ο δεύτερος τύπος είναι οι ταινίες με πορτοκαλί χρώμα, όπου περιλαμβάνουν τις κριτικές των χρηστών που τις παρακολούθησαν.

Suggest Me Movie

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Δεν υπάρχει ούτε αναζήτηση, ούτε κατηγορίες, ούτε τίποτα το περίπλοκο με το Suggest Me Movie. Η υπηρεσία απλά σου παρέχει προτεινόμενες ταινίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τις κριτικές του IMDb και περιλαμβάνονται κριτικές, trailers, είδος και σύντομες πληροφορίες για την πλοκή κάθε ταινίας. Σκέψου πως το Suggest Me Movie είναι σαν το StumbleUpon, αλλά για ταινίες.

Διάβασε επίσης: Ταινίες Online δωρεάν, Οι καλύτερες ιστοσελίδες

Αν θέλεις, έχεις την δυνατότητα να μορφοποιήσεις τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται οι προτεινόμενες ταινίες με μερικά απλά φίλτρα. Μπορείς για παράδειγμα, να επιλέξεις την χρονιά, το είδος και συγκεκριμένο αριθμό από το IMDb σκορ, τις ψήφους και τις λέξεις κλειδιά.

LazyDay

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Το LazyDay είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους καταλόγους με προτεινόμενες ταινίες. Μπορείς να ψάξεις σχεδόν τα πάντα σε αυτό. Για παράδειγμα, αν αναζητήσεις την λέξη «Character says I love you» ή «Stabbed with a needle» θα σου εμφανίσει αποτελέσματα από ανάλογες ταινίες.

Τα αποτελέσματα έχουν όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς για να αποφασίσεις για το αν θα δεις μια ταινία ή όχι, συμπεριλαμβανομένων του trailer, της σύνοψης, τις κριτικές από το IMDb κ.α. Και αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι ταινία θέλεις να δεις, το LazyDay παρέχει επίσης και την σελίδα «Random Picks» όπου σου εμφανίζει διάφορες ταινίες στην τύχη.

CringeMDB

Όλοι γνωρίζουμε πως το IMDb είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη βάση ταινιών στο διαδίκτυο. Αλλά επειδή το IMDB περιλαμβάνει κάθε είδους ταινία, μεταξύ και αυτών για ενήλικους, αν θέλεις να βρεις ταινίες οι οποίες δεν θα σε κάνουν «ρεζίλι» μπροστά στην οικογένεια σου, και θες κάτι πιο «οικογενειακό», τότε δοκίμασε το CringeMDB.

Η ιστοσελίδα σου επιτρέπει να αναζητήσεις ταινίες μεταξύ του 1995 και 2017 για να βρεις μόνο αυτές που μπορείς να δεις μαζί με την οικογένεια σου και δεν περιλαμβάνουν ακατάλληλες σκηνές. Στις σελίδες «In Theaters» και «Upcoming» θα βρεις επίσης όλες τις ταινίες που είτε παίζουν αυτή την στιγμή στους κινηματογράφους, είτε πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφόρησης τους.

Τι ταινία να δω; Περισσότεροι τρόποι για να βρεις προτεινόμενες ταινίες

Όταν έρχεται στις προτεινόμενες ταινίες, θα βρεις στην κυριολεξία εκατοντάδες ιστοσελίδες, υπηρεσίες, εφαρμογές και μηχανές αναζήτησης ταινιών. Στο άρθρο παρουσιάσαμε μερικές από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες, αλλά αν ψάχνεις και για άλλους τρόπους, τότε ρίξε μια ματιά και στο Movie of the Night.

Όπως και το Suggest Me Movie, έτσι και αυτό σου παρέχει μόνο μια προτεινόμενη ταινία κάθε φορά, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, απαντάς σε πιο συγκεκριμένα πράγματα.

Εσύ ποια από τις παραπάνω ιστοσελίδες χρησιμοποιείς για να βρίσκεις προτεινόμενες ταινίες; Θεωρείς πως ξεχάσαμε να προσθέσουμε κάποια στη λίστα; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό
Mobile

Δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό. Κάθε μια παρέχει διαφορετικούς τρόπους, χαρακτηριστικά και επιλογές για να αλλάξεις την φωνή σου και να την κάνεις πιο διασκεδαστική. Αν και οι περισσότερες εφαρμογές που

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις
Διάφορα

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις

Τα Google Chrome Flags (σημαίες) είναι ουσιαστικά διάφορα κριμένα χαρακτηριστικά τα οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις, καθένα ξεχωριστά, ώστε να αποκτήσεις περισσότερη ταχύτητα και νέες επιλογές στον αγαπημένη σου web browser. Ο Google Chrome είναι αναμφισβήτητα

Windows Sandbox - Τρέξε τα Windows εικονικά
Desktop Tools

Windows Sandbox – Τρέξε τα Windows εικονικά

Με την έκδοση 1903 των Windows 10, η Microsoft παρουσίασε το Windows Sandbox, ένα εργαλείο για να τρέχεις τα Windows 10 μέσα στα Windows, εντελώς εικονικά, όπως γινόταν τόσα χρόνια με άλλα παρόμοια εργαλεία όπως

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10
Desktop Tools

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10

Στα Windows 10, ξεκινώντας με την έκδοση 1903, ή αλλιώς την Ενημέρωση Μαΐου, υπάρχει το νέο Header στις Ρυθμίσεις, το οποίο σου παρέχει ορισμένες έξτρα επιλογές. Παρόλα αυτά, το νέο Header στις Ρυθμίσεις για αρκετούς

Dark Mode στο Facebook Messenger: Νυχτερινή Λειτουργία
Mobile

Ενεργοποίηση του Dark Mode στο Facebook Messenger

Το Dark Mode στο Facebook Messenger (Νυχτερινή Λειτουργία) είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις τον σχεδιασμό της εφαρμογής εντελώς δωρεάν και σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Το Dark Mode αποτελεί πλέον τη νέα μόδα σχεδιασμού

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10 1
Desktop Tools

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10

Ορισμένες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10, οπότε αν έχεις περιορισμένο ίντερνετ ή χρησιμοποιείς σύνδεση με δεδομένα, τότε καλό είναι να διακόπτεις την λειτουργία των εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείς. Αν έχεις παρατηρήσει χαμηλή ταχύτητα

Microsoft Edge Chromium - Κατέβασμα και εγκατάσταση
Desktop Tools

Microsoft Edge Chromium – Κατέβασμα και εγκατάσταση

Ο Microsoft Edge Chromium είναι ο νέος web browser (περιηγητής) της Microsoft που βασίζεται στο Chromium και μπορείς να κατεβάσεις την Developer ή Canary έκδοση για να το εγκαταστήσεις και να το χρησιμοποιήσεις. Τον περασμένο

Intel Graphics Command Center - Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers
Desktop Tools

Intel Graphics Command Center – Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers

Το Intel Graphics Command Center είναι η νέα δωρεάν εφαρμογή για τα Windows 10 από την Intel, η οποία ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεις τα drivers, αλλάζεις τις ρυθμίσεις της

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές
Τεχνολογία

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Linux είναι τόσο καταπληκτικό, είναι χάρη στις εκατοντάδες δυνατότητες που δίνει στους χρήστες του. Για παράδειγμα, το Linux μπορείς να τρέξει σχεδόν σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς,

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7
Desktop Tools

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7

Τα Windows 10 είναι μια τεράστια βελτίωση των Windows 7, αλλά επειδή παρέχει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όλους. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί χρήστες αναζητούν να βρουν

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows
Τεχνολογία

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows

Αν θέλεις να έχεις δύο οθόνες σε ένα PC ή laptop, τότε θα χρειαστεί να κάνεις την εγκατάσταση διπλής οθόνης στα Windows. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και παίρνει μόλις μερικά λεπτά για να

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive
Desktop Tools

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive

Αν ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive έτσι ώστε οτιδήποτε και αν γίνει να έχεις πάντα τα αρχεία σου ασφαλές, τότε ο παρακάτω τρόπος είναι ακριβώς