Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Αν θέλεις να έχεις δωρεάν εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, σειρές ή βιβλία από το Google Play, τότε ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή της Google για Android και iOS που σε ανταμείβει με χρήματα κάθε φορά που ολοκληρώνεις ένα survey.

Με περισσότερες από 10 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις, το Google Opinion Rewards είναι μια απίστευτα δημοφιλής εφαρμογή, αλλά την χρησιμοποιείς με τον σωστό τρόπο;

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως μπορείς να βγάλεις λεφτά με το Google Opinion Rewards, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή με τους πιο έξυπνους τρόπους.

Πως λειτουργεί το Google Opinion Rewards;

Προτού δούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις λεφτά από το Google Opinion Rewards, καλό είναι να δούμε πως ακριβώς λειτουργεί η εφαρμογή. Μπορεί να μην την χρησιμοποίησες ποτέ, ή να το έκανες μια φορά και μετά να την ξέχασες εντελώς.

Διάβασε επίσης: Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το Google Opinion Rewards δεν περιορίζεται αποκλειστικά στους Android χρήστες. Αν έχεις ένα iPhone, μπορείς να το εγκαταστήσεις και να ολοκληρώνεις και από εκεί surveys. Έχε κατά νου, ωστόσο, πως στα iPhone, πληρώνεσαι μέσω της PayPal, ενώ στο Android τα χρήματα μπαίνουν στον Google λογαριασμό σου.

Κατέβασε το: Η εφαρμογή για Android | iPhone

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Μόλις ανοίξεις την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα χρειαστεί να συνδεθείς σε αυτήν με τον Google λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις ένα «δοκιμαστικό» survey έτσι ώστε να καταλάβεις πως λειτουργεί η εφαρμογή και για να παρέχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Τα surveys του Google Opinion Rewards μπορεί να σε ρωτήσουν πως ήταν η εμπειρία σου από τα πρόσφατα ψώνια που έκανες. Αν πήγες για ψώνια, τότε μπορείς να απαντήσεις και στις ερωτήσεις που θα σου κάνει η εφαρμογή.

Τα περισσότερα surveys χρειάζονται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθούν, και συχνά σου παρέχονται μερικά λεπτά (ευρώ) τα οποία προσθέτονται στον Google λογαριασμό σου. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, κατά πάσα περίπτωση θα έχεις αρκετά χρήματα για να κάνεις κάποια αγορά στο Play Store.

Αν δηλαδή έχεις βγάλει 5 ευρώ, και βρήκες μια εφαρμογή που κοστίζει 5 ευρώ ή λιγότερο, τότε μπορείς να την αγοράσεις από τα χρήματα που έβγαλες από το Google Opinion Rewards, αρκεί να σιγουρευτείς πως στον τρόπο πληρωμής έχεις επιλέξει το Google Play Balance ως επιλογή.

Ενεργοποίησε την τοποθεσία για το Google Rewards

Αν και μπορεί να σου εμφανίστηκαν αρκετές ερωτήσεις για online αγορές που μπορεί να έχεις κάνει, αρκετά surveys απαιτούν την τοποθεσία σου για να δουν αν πήγες πρόσφατα σε καταστήματα για ψώνια. Στη συνέχεια, θα σου κάνουν διάφορες ερωτήσεις για το πως ήταν η εμπειρία σου.

Αλλά γιατί ενδιαφέρεται η Google για το πως ήταν η εμπειρία σου με τα ψώνια που έκανες;

Διάβασε επίσης: Gearbest προσφορές – Πως να κάνεις οικονομικές αγορές από την Κίνα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να καλυτερεύσουν τους χάρτες της Google (Maps). Πάνε λοιπόν στις ρυθμίσεις της εφαρμογές και στην καρτέλα «Privacy» σιγουρέψου πως παρέχεις την δυνατότητα τοποθεσίας.

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS, το Wi-Fi, τα Bluetooth και τα δεδομένα της συσκευής σου για να βρει την τοποθεσία σου και στη συνέχεια σου παρέχει νέα surveys και χρήματα στο Google λογαριασμό σου.

Κράτα πάντα ενημερωμένη την εφαρμογή

Το να έχεις ενεργοποιημένη την τοποθεσία δεν φτάνει, θα χρειαστεί επίσης να ενημερώνεις την εφαρμογή κάθε φορά που παρέχει μια καινούργια έκδοση. Πάνε λοιπόν στο Play Store και έλεγξε αν υπάρχει νέα ενημέρωση για το Google Opinion Rewards.

Με κάθε νέα ενημέρωση, σιγουρεύεσαι πως θα πάρεις και τα πιο πρόσφατα surveys της εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία διορθώνει προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ορισμένες συσκευές.

Πως να λαμβάνεις περισσότερα surveys με το Google Opinion Rewards

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Θα ήταν τέλεια αν σου εμφάνιζε καθημερινά ένα σωρό surveys, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να σιγουρευτείς πως θα σου εμφανίζονται όσο το δυνατόν πιο πολλά surveys γίνεται.

  • Άνοιγε την εφαρμογή σε καθημερινή βάση και σιγουρέψου πως έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις.
  • Απάντα στα surveys όσο καλύτερα γίνεται, παρέχοντας αληθινές εμπειρίες και απαντήσεις και όσο πιο λεπτομερείς μπορείς.
  • Συμπεριφέρσου σαν γυναίκα: Το Google Rewards εμφανίζει περισσότερα surveys στις γυναίκες επειδή ψωνίζουν πιο συχνά.
  • Σε όσα πιο πολλά καταστήματα πας έχοντας τα δεδομένα και το GPS ανοιχτό, τόσα πιο πολλά surveys θα εμφανίζονται από την Google.
  • Πες την αλήθεια: η εφαρμογή καταλαβαίνει πότε ένα survey είναι ψεύτικο και πότε αληθινό. Μπορεί δηλαδή να σε ρωτήσει πως ήταν η εμπειρία σου από μια τοποθεσία την οποία δεν επισκέφτηκες ή απλά πέρασες από εκεί, έτσι ξέρει πότε λέει κάποιος ψέματα και πότε αλήθεια. Αν λες ψέματα, σταματάει να σου εμφανίζει surveys.

Όσο πιο συχνά βγαίνεις έξω και πας σε καταστήματα, τόσο πιο συχνά θα σου εμφανίζει νέα surveys, και τόσο πιο πολύ θα αυξάνεις το χρηματικό ποσό στο Google λογαριασμό σου.

Πάρε περισσότερα rewards τα Χριστούγεννα

Αν και δεν είναι καμιά τρελή έκπληξη, είναι κάτι στάνταρτ. Τα Χριστούγεννα θα παίρνεις πάντα περισσότερα χρήματα και περισσότερα surveys θα εμφανίζονται καθώς είναι η εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι πάνε να ψωνίσουν.

Αρκετές εταιρείες που συνεργάζονται με την Google θέλουν να γνωρίζουν τις συνήθειες σου όταν βγαίνει για ψώνια, οπότε θέλουν να λαμβάνουν και αυτές τις πληροφορίες από τα Google Surveys.

Οπότε, αν θέλεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα, σιγουρέψου πως τα Χριστούγεννα θα έχεις την εφαρμογή όλη μέρα ανοιχτή.

Μην αφήσεις να σου τελειώσουν τα rewards χωρίς να τα ξοδέψεις

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Είναι ωραίο να βλέπεις πως έχεις χρήματα στον Google λογαριασμό σου, απλά απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις. Αλλά πρόσεχε καθώς το Google Opinion Rewards αφαιρεί ότι χρήματα έχεις βγάλει μετά από 12 μήνες. Οπότε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς την εφαρμογή συνεχώς και να ξοδεύεις τα χρήματα σου, εναλλακτικά θα πάει όλος αυτός ο χρόνος χαμένος άδικα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξοδεύεις αυτά τα χρήματα είναι αγοράζοντας εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία ή να νοικιάζεις ταινίες από το Play Store.


Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει το Google Opinion Rewards; Και αν ναι, πως σου φάνηκε; Έβγαλες αρκετά χρήματα για να αποκτήσεις τις αγαπημένες σου εφαρμογές και παιχνίδια από το Play Store;

No votes yet.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές
Τεχνολογία

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Linux είναι τόσο καταπληκτικό, είναι χάρη στις εκατοντάδες δυνατότητες που δίνει στους χρήστες του. Για παράδειγμα, το Linux μπορείς να τρέξει σχεδόν σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς,

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7
Desktop Tools

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7

Τα Windows 10 είναι μια τεράστια βελτίωση των Windows 7, αλλά επειδή παρέχει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όλους. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί χρήστες αναζητούν να βρουν

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows
Τεχνολογία

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows

Αν θέλεις να έχεις δύο οθόνες σε ένα PC ή laptop, τότε θα χρειαστεί να κάνεις την εγκατάσταση διπλής οθόνης στα Windows. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και παίρνει μόλις μερικά λεπτά για να

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive
Desktop Tools

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive

Αν ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive έτσι ώστε οτιδήποτε και αν γίνει να έχεις πάντα τα αρχεία σου ασφαλές, τότε ο παρακάτω τρόπος είναι ακριβώς

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards
Δωρεάν εφαρμογές

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Αν θέλεις να έχεις δωρεάν εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, σειρές ή βιβλία από το Google Play, τότε ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή της Google για Android και iOS που σε

Πως να συνδέσεις τον Chrome στην Προβολή Εργασιών των Windows 10
Desktop Tools

Πως να συνδέσεις τον Chrome στην Προβολή Εργασιών των Windows 10

Αν συνδέσεις τον Chrome στην προβολή εργασιών των Windows 10, θα βλέπεις αυτόματα όλες τις ιστοσελίδες (το ιστορικό) που έχεις επισκεφτεί από τον web browser της Google, απευθείας μέσα από το λειτουργικό σύστημα και το

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα
Web

Τι ταινία να δω σήμερα; Οι καλύτερες ιστοσελίδες με προτεινόμενα

Αν πιάνεις τον εαυτό σου συνεχώς να ρωτάει «τι ταινία να δω σήμερα;» Τότε δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες πλέον, που είναι δύσκολο να βρίσκεις πάντα καλές και αξιόλογες ταινίες που δεν

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο laptop
Desktop Tools

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο laptop με Windows

Αν θέλεις μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο laptop και έχεις τα Windows εγκατεστημένα, τότε οι παρακάτω συμβουλές όχι απλά θα κάνουν το laptop σου πιο γρήγορο, αλλά δεν θα χρειάζεται και τόσους πόρους για να τρέξει

Chromium ή Chrome; Ποιες είναι οι διαφορές των δύο browser;
Desktop Tools

Chromium ή Chrome; Ποιες είναι οι διαφορές των δύο browser;

Ο Chromium είναι ένας ανοιχτού κώδικα browser ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα βασικά του Chrome browser. Αλλά, ποιον να επιλέξεις, Chromium ή Chrome; Ας ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στο εσωτερικό και των δύο browser. Όταν

Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;
Web

Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;

Το Wish είναι το online ηλεκτρονικό κατάστημα που σου παρέχει διάφορα προϊόντα σε απίστευτα χαμηλό κόστος, αλλά είναι ασφαλές να κάνεις τις αγορές σου από αυτό; Αν ήθελες ποτέ να αγοράσεις ένα smartwatch ή ένα

Αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο
Desktop Tools

Αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο [δωρεάν]

Αν ξαφνικά αισθάνεσαι πως το σύστημα σου αργεί, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την αύξηση της RAM χρησιμοποιώντας τον σκληρό δίσκο, αυξάνοντας την εικονική μνήμη. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε με ποιον τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις

Θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια, τι να κάνω;
Τεχνολογία

Θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια, τι να κάνω;

Αν ο θόρυβος στο laptop από τα ανεμιστηράκια σε έχει τρελάνει, αλλά δεν έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις ένα καινούργιο ή να πας το laptop σε έναν τεχνικό, τότε σε αυτό το άρθρο θα

Περί Βασίλης Καρασταμάτης 18 Άρθρα
.