Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Αν θέλεις να έχεις δωρεάν εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, σειρές ή βιβλία από το Google Play, τότε ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το Google Opinion Rewards, μια εφαρμογή της Google για Android και iOS που σε ανταμείβει με χρήματα κάθε φορά που ολοκληρώνεις ένα survey.

Με περισσότερες από 10 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις, το Google Opinion Rewards είναι μια απίστευτα δημοφιλής εφαρμογή, αλλά την χρησιμοποιείς με τον σωστό τρόπο;

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως μπορείς να βγάλεις λεφτά με το Google Opinion Rewards, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή με τους πιο έξυπνους τρόπους.

Πως λειτουργεί το Google Opinion Rewards;

Προτού δούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις λεφτά από το Google Opinion Rewards, καλό είναι να δούμε πως ακριβώς λειτουργεί η εφαρμογή. Μπορεί να μην την χρησιμοποίησες ποτέ, ή να το έκανες μια φορά και μετά να την ξέχασες εντελώς.

Διάβασε επίσης: Τι είναι το Wish; Είναι ασφαλές να κάνεις αγορές από αυτό;

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το Google Opinion Rewards δεν περιορίζεται αποκλειστικά στους Android χρήστες. Αν έχεις ένα iPhone, μπορείς να το εγκαταστήσεις και να ολοκληρώνεις και από εκεί surveys. Έχε κατά νου, ωστόσο, πως στα iPhone, πληρώνεσαι μέσω της PayPal, ενώ στο Android τα χρήματα μπαίνουν στον Google λογαριασμό σου.

Κατέβασε το: Η εφαρμογή για Android | iPhone

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Μόλις ανοίξεις την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα χρειαστεί να συνδεθείς σε αυτήν με τον Google λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις ένα «δοκιμαστικό» survey έτσι ώστε να καταλάβεις πως λειτουργεί η εφαρμογή και για να παρέχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Τα surveys του Google Opinion Rewards μπορεί να σε ρωτήσουν πως ήταν η εμπειρία σου από τα πρόσφατα ψώνια που έκανες. Αν πήγες για ψώνια, τότε μπορείς να απαντήσεις και στις ερωτήσεις που θα σου κάνει η εφαρμογή.

Τα περισσότερα surveys χρειάζονται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθούν, και συχνά σου παρέχονται μερικά λεπτά (ευρώ) τα οποία προσθέτονται στον Google λογαριασμό σου. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, κατά πάσα περίπτωση θα έχεις αρκετά χρήματα για να κάνεις κάποια αγορά στο Play Store.

Αν δηλαδή έχεις βγάλει 5 ευρώ, και βρήκες μια εφαρμογή που κοστίζει 5 ευρώ ή λιγότερο, τότε μπορείς να την αγοράσεις από τα χρήματα που έβγαλες από το Google Opinion Rewards, αρκεί να σιγουρευτείς πως στον τρόπο πληρωμής έχεις επιλέξει το Google Play Balance ως επιλογή.

Ενεργοποίησε την τοποθεσία για το Google Rewards

Αν και μπορεί να σου εμφανίστηκαν αρκετές ερωτήσεις για online αγορές που μπορεί να έχεις κάνει, αρκετά surveys απαιτούν την τοποθεσία σου για να δουν αν πήγες πρόσφατα σε καταστήματα για ψώνια. Στη συνέχεια, θα σου κάνουν διάφορες ερωτήσεις για το πως ήταν η εμπειρία σου.

Αλλά γιατί ενδιαφέρεται η Google για το πως ήταν η εμπειρία σου με τα ψώνια που έκανες;

Διάβασε επίσης: Gearbest προσφορές – Πως να κάνεις οικονομικές αγορές από την Κίνα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να καλυτερεύσουν τους χάρτες της Google (Maps). Πάνε λοιπόν στις ρυθμίσεις της εφαρμογές και στην καρτέλα «Privacy» σιγουρέψου πως παρέχεις την δυνατότητα τοποθεσίας.

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS, το Wi-Fi, τα Bluetooth και τα δεδομένα της συσκευής σου για να βρει την τοποθεσία σου και στη συνέχεια σου παρέχει νέα surveys και χρήματα στο Google λογαριασμό σου.

Κράτα πάντα ενημερωμένη την εφαρμογή

Το να έχεις ενεργοποιημένη την τοποθεσία δεν φτάνει, θα χρειαστεί επίσης να ενημερώνεις την εφαρμογή κάθε φορά που παρέχει μια καινούργια έκδοση. Πάνε λοιπόν στο Play Store και έλεγξε αν υπάρχει νέα ενημέρωση για το Google Opinion Rewards.

Με κάθε νέα ενημέρωση, σιγουρεύεσαι πως θα πάρεις και τα πιο πρόσφατα surveys της εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία διορθώνει προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε ορισμένες συσκευές.

Πως να λαμβάνεις περισσότερα surveys με το Google Opinion Rewards

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Θα ήταν τέλεια αν σου εμφάνιζε καθημερινά ένα σωρό surveys, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να σιγουρευτείς πως θα σου εμφανίζονται όσο το δυνατόν πιο πολλά surveys γίνεται.

  • Άνοιγε την εφαρμογή σε καθημερινή βάση και σιγουρέψου πως έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις.
  • Απάντα στα surveys όσο καλύτερα γίνεται, παρέχοντας αληθινές εμπειρίες και απαντήσεις και όσο πιο λεπτομερείς μπορείς.
  • Συμπεριφέρσου σαν γυναίκα: Το Google Rewards εμφανίζει περισσότερα surveys στις γυναίκες επειδή ψωνίζουν πιο συχνά.
  • Σε όσα πιο πολλά καταστήματα πας έχοντας τα δεδομένα και το GPS ανοιχτό, τόσα πιο πολλά surveys θα εμφανίζονται από την Google.
  • Πες την αλήθεια: η εφαρμογή καταλαβαίνει πότε ένα survey είναι ψεύτικο και πότε αληθινό. Μπορεί δηλαδή να σε ρωτήσει πως ήταν η εμπειρία σου από μια τοποθεσία την οποία δεν επισκέφτηκες ή απλά πέρασες από εκεί, έτσι ξέρει πότε λέει κάποιος ψέματα και πότε αλήθεια. Αν λες ψέματα, σταματάει να σου εμφανίζει surveys.

Όσο πιο συχνά βγαίνεις έξω και πας σε καταστήματα, τόσο πιο συχνά θα σου εμφανίζει νέα surveys, και τόσο πιο πολύ θα αυξάνεις το χρηματικό ποσό στο Google λογαριασμό σου.

Πάρε περισσότερα rewards τα Χριστούγεννα

Αν και δεν είναι καμιά τρελή έκπληξη, είναι κάτι στάνταρτ. Τα Χριστούγεννα θα παίρνεις πάντα περισσότερα χρήματα και περισσότερα surveys θα εμφανίζονται καθώς είναι η εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι πάνε να ψωνίσουν.

Αρκετές εταιρείες που συνεργάζονται με την Google θέλουν να γνωρίζουν τις συνήθειες σου όταν βγαίνει για ψώνια, οπότε θέλουν να λαμβάνουν και αυτές τις πληροφορίες από τα Google Surveys.

Οπότε, αν θέλεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα, σιγουρέψου πως τα Χριστούγεννα θα έχεις την εφαρμογή όλη μέρα ανοιχτή.

Μην αφήσεις να σου τελειώσουν τα rewards χωρίς να τα ξοδέψεις

Πως να βγάλεις χρήματα με το Google Opinion Rewards

Είναι ωραίο να βλέπεις πως έχεις χρήματα στον Google λογαριασμό σου, απλά απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις. Αλλά πρόσεχε καθώς το Google Opinion Rewards αφαιρεί ότι χρήματα έχεις βγάλει μετά από 12 μήνες. Οπότε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς την εφαρμογή συνεχώς και να ξοδεύεις τα χρήματα σου, εναλλακτικά θα πάει όλος αυτός ο χρόνος χαμένος άδικα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξοδεύεις αυτά τα χρήματα είναι αγοράζοντας εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία ή να νοικιάζεις ταινίες από το Play Store.


Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει το Google Opinion Rewards; Και αν ναι, πως σου φάνηκε; Έβγαλες αρκετά χρήματα για να αποκτήσεις τις αγαπημένες σου εφαρμογές και παιχνίδια από το Play Store;

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό
Mobile

Δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό. Κάθε μια παρέχει διαφορετικούς τρόπους, χαρακτηριστικά και επιλογές για να αλλάξεις την φωνή σου και να την κάνεις πιο διασκεδαστική. Αν και οι περισσότερες εφαρμογές που

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις
Διάφορα

Google Chrome Flags που αξίζει να ενεργοποιήσεις

Τα Google Chrome Flags (σημαίες) είναι ουσιαστικά διάφορα κριμένα χαρακτηριστικά τα οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις, καθένα ξεχωριστά, ώστε να αποκτήσεις περισσότερη ταχύτητα και νέες επιλογές στον αγαπημένη σου web browser. Ο Google Chrome είναι αναμφισβήτητα

Windows Sandbox - Τρέξε τα Windows εικονικά
Desktop Tools

Windows Sandbox – Τρέξε τα Windows εικονικά

Με την έκδοση 1903 των Windows 10, η Microsoft παρουσίασε το Windows Sandbox, ένα εργαλείο για να τρέχεις τα Windows 10 μέσα στα Windows, εντελώς εικονικά, όπως γινόταν τόσα χρόνια με άλλα παρόμοια εργαλεία όπως

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10
Desktop Tools

Πως να ενεργοποιήσεις το Header στις Ρυθμίσεις των Windows 10

Στα Windows 10, ξεκινώντας με την έκδοση 1903, ή αλλιώς την Ενημέρωση Μαΐου, υπάρχει το νέο Header στις Ρυθμίσεις, το οποίο σου παρέχει ορισμένες έξτρα επιλογές. Παρόλα αυτά, το νέο Header στις Ρυθμίσεις για αρκετούς

Dark Mode στο Facebook Messenger: Νυχτερινή Λειτουργία
Mobile

Ενεργοποίηση του Dark Mode στο Facebook Messenger

Το Dark Mode στο Facebook Messenger (Νυχτερινή Λειτουργία) είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις τον σχεδιασμό της εφαρμογής εντελώς δωρεάν και σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Το Dark Mode αποτελεί πλέον τη νέα μόδα σχεδιασμού

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10 1
Desktop Tools

Πως να δεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10

Ορισμένες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ ίντερνετ στα Windows 10, οπότε αν έχεις περιορισμένο ίντερνετ ή χρησιμοποιείς σύνδεση με δεδομένα, τότε καλό είναι να διακόπτεις την λειτουργία των εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείς. Αν έχεις παρατηρήσει χαμηλή ταχύτητα

Microsoft Edge Chromium - Κατέβασμα και εγκατάσταση
Desktop Tools

Microsoft Edge Chromium – Κατέβασμα και εγκατάσταση

Ο Microsoft Edge Chromium είναι ο νέος web browser (περιηγητής) της Microsoft που βασίζεται στο Chromium και μπορείς να κατεβάσεις την Developer ή Canary έκδοση για να το εγκαταστήσεις και να το χρησιμοποιήσεις. Τον περασμένο

Intel Graphics Command Center - Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers
Desktop Tools

Intel Graphics Command Center – Δωρεάν εφαρμογή για ενημέρωση των drivers

Το Intel Graphics Command Center είναι η νέα δωρεάν εφαρμογή για τα Windows 10 από την Intel, η οποία ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεις τα drivers, αλλάζεις τις ρυθμίσεις της

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές
Τεχνολογία

Οι 5 Καλύτερες Linux Διανομές για Προγραμματιστές

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Linux είναι τόσο καταπληκτικό, είναι χάρη στις εκατοντάδες δυνατότητες που δίνει στους χρήστες του. Για παράδειγμα, το Linux μπορείς να τρέξει σχεδόν σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς,

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7
Desktop Tools

Πως να κάνεις τα Windows 10 σαν τα Windows 7

Τα Windows 10 είναι μια τεράστια βελτίωση των Windows 7, αλλά επειδή παρέχει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όλους. Ως αποτέλεσμα, αρκετοί χρήστες αναζητούν να βρουν

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows
Τεχνολογία

Δύο οθόνες σε ένα PC μέσω των Windows

Αν θέλεις να έχεις δύο οθόνες σε ένα PC ή laptop, τότε θα χρειαστεί να κάνεις την εγκατάσταση διπλής οθόνης στα Windows. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και παίρνει μόλις μερικά λεπτά για να

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive
Desktop Tools

Πως να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive

Αν ψάχνεις έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις backup τα Windows 10 στο OneDrive έτσι ώστε οτιδήποτε και αν γίνει να έχεις πάντα τα αρχεία σου ασφαλές, τότε ο παρακάτω τρόπος είναι ακριβώς

Περί Βασίλης Καρασταμάτης 19 Άρθρα
.