How-To Web

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

132 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Εάν τελικά ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε το πιο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικών μέσων στον κόσμο δεν είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθείτε από την υπηρεσία. Πριν όμως διαγράψετε όλες αυτές τις φωτογραφίες, δημοσιεύσεις και λαικς θα πρέπει να κατεβάσετε τα προσωπικά σας στοιχεία από το Facebook.

Τα αρχεία σας στο Facebook περιέχουν σχεδόν όλες τις σχετικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών σας, των ενεργών φίλων του ιστορικού συνομιλιών των διευθύνσεων IP των δεδομένων αναγνώρισης προσώπου και των διαφημίσεων που κάνατε κλικ για να αναφέρουμε μερικές μόνο. Αυτός είναι ένας τόνος προσωπικών πληροφοριών στις οποίες πιθανότατα θα θέλετε να διατηρήσετε πρόσβαση.

Για να κατεβάσετε το αρχείο σας χρησιμοποιώντας τον ίντερνετ:

  1. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις & Απόρρητο”> “Ρυθμίσεις”.
  3. Στην αριστερή στήλη κάντε κλικ στο “Οι πληροφορίες σας στο Facebook”.
  4. Στο κέντρο βρείτε και κάντε κλικ στο “Λήψη των πληροφοριών σας”.
  5. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θέλετε να κατεβάσετε (ή μπορείτε απλώς να τις κατεβάσετε όλες). Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχουν πτυσσόμενες λίστες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα εύρος ημερομηνιών (αν θέλετε), να κάνετε λήψη των δεδομένων σας σε μορφή HTML ή JSON και να επιλέξετε μεταξύ υψηλής, μεσαίας ή χαμηλής ποιότητας μέσων.
  6. Όταν είστε έτοιμοι κάντε κλικ στο “Δημιουργία αρχείου”. Θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email όταν το αρχείο σας είναι έτοιμο.

Αφού ολοκληρώσετε τη λήψη του αρχείου σας μπορείτε πλέον να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Προσοχή: μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, δεν μπορεί να ανακτηθεί.

Όταν είστε έτοιμοι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας επιστρέψτε στη σελίδα με τίτλο “Τα στοιχεία σας στο Facebook” και κάντε κλικ στο “Απενεργοποίηση και διαγραφή”. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της προσωρινής απενεργοποίησης του λογαριασμού σας ή της οριστικής διαγραφής του.

Θα έχετε άλλη μια ευκαιρία να κατεβάσετε το αρχείο σας ή να επιλέξετε απενεργοποίηση και όχι διαγραφή. Μόλις κάνετε κλικ στο “Διαγραφή του λογαριασμού μου”, ο λογαριασμός σας θα επισημανθεί για τερματισμό και δεν είναι προσβάσιμος από άλλους χρήστες του Facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού