Οι καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν (2018)

Οι καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν

Το Linux σταμάτησε να είναι το λειτουργικό σύστημα των geeks εδώ και αρκετά χρόνια τώρα. Πλέον, είναι ένα σταθερό λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες και αρχάριοι χρήστες σε καθημερινή βάση. Χάρη στις πολλές και διάφορες διανομές που παρέχει, το Linux είναι σίγουρα η καλύτερη λύση σε όποιον ψάχνει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Αν αποφάσισες πως ήρθε η στιγμή να εγκαταστήσεις το Linux στον υπολογιστή σου, ή θέλεις απλά να το δοκιμάσεις σε πρώτη φάση, τότε θα χαρείς να μάθεις πως έχουμε προσθέσει παρακάτω τις καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Έχε κατά νου πως το άρθρο θα ανανεώνεται ανά χρονικά διαστήματα με νέες και παλιές διανομές που ίσως βρεις ενδιαφέρον για να χρησιμοποιήσεις. Στην περίπτωση που θεωρείς ότι ξεχάσαμε κάποια σημαντική διανομή, μη δυστάσεις να μας την προτείνεις στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

1. Ubuntu

Οι καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν

Πολύ πιθανόν να το έχεις ακουστά. Το Ubuntu τρέχει σχεδόν σε όλα τα σχολεία (dualboot μαζί με Windows). Η συγκεκριμένη διανομή βασίζεσαι στο Debian και είναι συμβατή σχεδόν με κάθε υπολογιστή που υπάρχει. Παρέχει μια τεράστια γκάμα από εφαρμογές και προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις τελείως δωρεάν με μόλις ένα κλικ από το Ubuntu Software Center, και υποστηρίζει τους περισσότερους drivers εταιρειών.

Το Ubuntu είναι επίσης εύκολο στην εγκατάσταση και θα βρεις εκατοντάδες tutorials στο διαδίκτυο που σχετίζονται με αυτό.

Ιδανική διανομή για: αρχάριους χρήστες που μεταφέρονται από Windows ή macOS.

2. Linux Mint

linux-mint

Σύμφωνα με το DistroWatch.com, το Linux Mint είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια η πιο δημοφιλής Linux διανομή. Το Mint έχει το δικό του γραφικό περιβάλλον (Cinnamon), το οποίο είναι παρακλάδι του Gnome, και είναι σταθερό, γρήγορο, μινιμαλιστικό και εύκολο στην χρήση. Η διανομή έρχεται επίσης με προ-εγκατεστημένα codecs για την αναπαραγωγή αρχείων εικόνας και ήχου, και με προγράμματα όπως το GIMP και το VLC.

Σε αντίθεση με το Ubuntu, το Linux Mint δεν χρησιμοποιεί το Unity, οπότε ίσως είναι απλούστερο και γνωστότερο για τους περισσότερους χρήστες των Windows.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το Linux και χρήστες που θέλουν μια γρήγορη και σταθερή διανομή.

3. openSUSE

opensuse

Το openSUSE είναι μια δημοφιλής Linux διανομή η οποία βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης πακέτων RPM. Τρέχει σε γραφικό περιβάλλον KDE, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα όπως το GNOME, το XFCE, το LXDE και το Mate. Εκτός από την σταθερή έκδοση που παρέχει, θα βρεις επίσης και το Tumbleweed στην περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις όλες τις τρέχουσες δοκιμαστικές εκδόσεις.

Τέλος, παρέχει το YaST, ένα σύστημα διαχείρισης και έρχεται με αρκετά προ-εγκατεστημένα προγράμματα για να ξεκινήσεις χωρίς προβλήματα.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν μια σταθερή και αξιόπιστη διανομή με πολύ καλό support.

4. Debian

debian

Το Debian είναι μια από τις παλαιότερες και καλύτερες διανομές Linux. Τεχνικά, είναι ο παππούς αρκετών διανομών που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Το Debian εστιάζει κυρίως στην αξιοπιστία, οπότε μην περιμένεις να βλέπεις κάθε εβδομάδα και νέες ενημερώσεις. Αλλά όταν θα βλέπεις, θα είναι σημαντικές και ονομαζόμενες βάση χαρακτήρων του Toy Story.

Το Debian παρέχει έναν τρελό αριθμό προγραμμάτων και εφαρμογών – περισσότερα από 37.000 – και σχεδόν κάθε Linux διανομή περιλαμβάνει πακέτα του Debian.

Ιδανική διανομή για: servers και χρήστες που θέλουν μια σταθερή και ασφαλής διανομή, και για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ενημερώνουν το σύστημα τους κάθε λίγο και λιγάκι.

5. Mageia

mageia

Το Mageia δημιουργήθηκε από τους πρώην υπαλλήλους του Mandriva Linux το 2010. Χρησιμοποιεί το σύστημα διαχείρισης πακέτων RPM και παρέχει αρκετά desktop γραφικά περιβάλλοντα όπως το KDE, το GNOME, το LXDE, το XFCE, το Mate, το Cinnamon και το RazorQt. Το Mageia παρέχει μια γκάμα βοηθητικών εφαρμογών για την προσαρμογή και τη διαχείριση της διανομής, ενώ είναι η τέλεια εναλλακτική για τους χρήστες που θέλουν να ξεφύγουν από τις διανομές που βασίζονται στο Ubuntu.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν μια – σχετικά – νέα διανομή που είναι φιλική προς τον χρήστη και υποστηρίζει αρκετά γραφικά περιβάλλοντα.

6. elementaryOS

elementary-os

Το ElementaryOS είναι άλλη μια διανομή βασιζόμενη στο Ubuntu, που εστιάζει κυρίως στην απλότητα και την ομορφιά. Έρχεται με μερικά πολύ ενδιαφέρον προ-εγκατεστημένα προγράμματα (για μουσική, ταινίες, email, text editor κ.τ.λ.) που έχουν δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα που έφτιαξε την διανομή και όλα τους είναι τέλεια σχεδιασμένα. Το ElementaryOS παρέχει επίσης τον δικό του manager και έχει το δικό του desktop γραφικό περιβάλλον – ονομάζεται Pantheon – με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το πανέμορφο dock (Plank), το Slingshot κι ένα υπέροχο panel (Wingpanel).

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν μια σταθερή, γρήγορη και πανέμορφη διανομή που θυμίζει αρκετά το macOS και για όσους έχουν παλιούς ή αργούς υπολογιστές.

7. Korora

kokora

Η συγκεκριμένη διανομή είναι βασισμένη στο Fedora, αλλά παρέχει μια γκάμα από codecs και αποθετήρια τρίτων για να κάνει την εγκατάσταση και το ξεκίνημα εύκολο και γρήγορο για κάθε νέο και αρχάριο χρήστη. Έρχεται με γραφικά περιβάλλοντα: GNOME, KDE, Cinnamon, Mate και XFCE με πανέμορφα εικονίδια και φιλική διαχείριση.

Ο σκοπός του Korora είναι να κάνει το Fedora πιο απλό και όμορφο παρέχοντας προ-εγκατεστημένα προγράμματα όπως τον Firefox, το VLC, τον Google Chrome και το Dropbox.

Ιδανική διανομή για: νέους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν μια φιλική-προς-τον-χρήστη διανομή που βασίζεται στο Fedora.

8. Arch Linux

arch-linux

Το Arch Linux είναι μια πολύ ισχυρή Linux διανομή, αλλά με την μεγάλη δύναμη έρχεται και η μεγάλη ευθύνη λένε, και αυτή τη φορά εννοούν για την ευθύνη του λειτουργικού συστήματος.

Η εγκατάσταση και τα πρώτα βήματα του Arch Linux απαιτούν κάποιες βασικές – αν όχι επαγγελματικές – γνώσεις, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις ακολουθώντας τα tutorials που παρέχονται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε γραφικό περιβάλλον θέλεις στο Arch Linux, από KDE, Cinnamon, Gnome μέχρι και οτιδήποτε άλλο επιθυμείς και υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμα προγράμματα στο Arch User Repository (AUR).

Ιδανική διανομή για: προχωρημένους ή μέσους χρήστες που θέλουν να μπουν στα “βαθιά νερά”.

9. Fedora

fedora

Το Fedora είναι μια διανομή η οποία στοχεύει στην καινοτομία και τις τελευταίες τεχνολογίες. Αν και κάποιες φορές αυτό δεν είναι καλό για την σταθερότητα της διανομής, παραμένει μια από τις πιο αγαπητές που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Το Fedora έρχεται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Workstation, Server και Cloud. Έρχεται επίσης με διάφορα γραφικά περιβάλλοντα που παρέχουν διαφορετικές επιφάνειες εργασίας. Το προεπιλεγμένο DE, ωστόσο, παραμένει το GNOME. Το Fedora είναι μια RPM διανομή με τα δικά της αποθετήρια και το πιο σημαντικό κομμάτι της διανομής είναι η εξαιρετική ασφάλεια που παρέχει στους χρήστες της.

Ιδανική διανομή για: προχωρημένους χρήστες που θέλουν να τεστάρουν τις τελευταίες εκδόσεις, ή για χρήστες που ενδιαφέρονται για μεγάλη ασφάλεια.

10. Lubuntu

lubuntu

Το Lubuntu είναι μια παραλλαγή του Ubuntu (αντίστοιχη με το Kubuntu και το Xubuntu) και εστιάζει αποκλειστικά στους χρήστες που θέλουν μια γρήγορη, αξιόπιστη και σταθερή διανομή. Το Lubuntu χρησιμοποιείται κυρίως σε παλιούς υπολογιστές και notebooks με χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Διαθέτει το γραφικό περιβάλλον LXDE (Lightweight X11 Desktop Environment) ώστε να έχει λιγότερες απαιτήσεις και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Θεωρητικά, το Lubuntu μπορεί να τρέξει και σε έναν υπολογιστή με λιγότερα από 200MB μνήμης RAM και επεξεργαστή Pentium II ή Celeron.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν μια γρήγορη, αξιόπιστη και σταθερή διανομή βασισμένη στο Ubuntu και ιδανική στην εξοικονόμηση ενέργειας και την ταχύτητα.

11. Solus OS

Solus OS

Γνωστό προηγουμένως και ως Evolve OS, το Solus έχει δημιουργεί από την αρχή (βασικά είναι η συνέχεια του Evolve OS) και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από το ChromeOS της Google. Χρησιμοποιεί τον διαχειριστή πακέτων EOPKG (έχει κάνει fork αυτόν που έχει η διανομή Pardus) και είναι από τις ταχύτερες διανομές που θα βρεις.

Αν προτιμάς τις διανομές που είναι βασισμένες στο Debian, θα χαρείς να μάθεις πως το Solus OS διαθέτει όλη τη γκάμα τρίτων λογισμικών που θα βρεις και στο Ubuntu και σε άλλες παράλληλες διανομές.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν ένα όμορφο και απλό γραφικό περιβάλλον με υψηλές επιδόσεις και μεγάλη αξιοπιστία (το support είναι εξίσου πολύ καλό).

12. Tails

tails-os

Στην περίπτωση που είσαι από τους λίγους που δεν το γνωρίζουν, το Tails είναι η πιο ασφαλείς διανομή που υπάρχει. Για την ακρίβεια, μέχρι και σήμερα δεν έχει βγει κανένα λειτουργικό σύστημα που να είναι πιο ασφαλές από το Tails. Χρησιμοποιεί το γραφικό περιβάλλον Gnome, και ακόμη κι αν βρίσκεται στις τελευταίες εκδόσεις, η κλασική έκδοση του το κάνει να μοιάζει με το Gnome 2.0.

Το Tails είναι βασισμένο στο Debian (Jessie) και κάθε έκδοση του βασίζεται στην αξιοπιστία, στην σταθερότητα και στην ασφάλεια. Η διανομή παρέχει επίσης και προ-εγκατεστημένο τον Tor browser, το οποίο βασίζεται στον Firefox αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές.

Η συγκεκριμένη διανομή χρησιμοποιείται κυρίως από διάσημους δημοσιογράφους (όπως ο Glenn Greenwald από το The Guardian), αρθρογράφους, δικηγόρους κ.τ.λ., για να κρατήσουν την δουλειά τους και τα αρχεία τους κρυφά και ασφαλή.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που βασίζονται στην ασφάλεια, την σταθερότητα και την αξιοπιστία.

13. CUB Linux

cub-linux

Το Cub Linux είναι μια διανομή η οποία υπόσχεται να σου παρέχει ότι και το Chrome OS, αλλά με περισσότερες επιλογές και την αίσθηση ότι χρησιμοποιείς Linux και όχι Chrome OS. Η διανομή ονομάστηκε αρχικά ως Chromixium OS, αλλά ο δημιουργός της Rich Jack διώχτηκε από το project τον Σεπτέμβριο του 2014. Η πρώτη σταθερή έκδοση κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και στο τέλος του 2015 η Google ζήτησε να γίνει αλλαγή του ονόματος. Το νέο όνομα, Cub Linux, ήρθε από τις λέξεις “Chromium” και “Ubuntu”.

Η διανομή χρησιμοποιεί το γραφικό περιβάλλον του Chrome OS και είναι βασισμένη στο Ubuntu LTS. Χρησιμοποιεί το Openbox ως window manager και τα εργαλεία του έχουν παρθεί από το LXDE, το Gnome, το XFCE και από άλλα utilities.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που ψάχνουν μια εναλλακτική διανομή βασισμένη στο Chrome OS και απαιτούν από το σύστημα τους ταχύτητα.

14. Deepin OS

deepin-os

Ενώ οι περισσότερες διανομές χρησιμοποιούν τα γνωστά γραφικά περιβάλλοντα (Gnome, LXDE, KDE, XFCE, Openbox κ.τ.λ.), το Deepin κάνει την αλλαγή και φέρνει το γραφικό περιβάλλον DDE, το οποίο είναι επηρεασμένο από το macOS. Η συγκεκριμένη διανομή είναι και αυτή με την σειρά της βασισμένη στο Debian, οπότε δεν θα δυσκολευτείς με την χρήση της και την εγκατάσταση προγραμμάτων και εφαρμογών.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως το Deepin έχει φτιαχτεί μέσω HTML 5 και QT Framework. Παρέχει επίσης και τρία διαφορετικά στυλ: Το Fashion στυλ που έχει επηρεαστεί από το macOS, το Efficient στυλ που έχει επηρεαστεί από τα Windows 7 και το Traditional/Manimal που μοιάζει με τα Windows XP.

Σε γενικές γραμμές, το Deepin είναι η καλύτερη εναλλακτική του Elementary OS, στην περίπτωση που ζητάς μια διανομή επηρεασμένη από το macOS και θέλεις να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό γραφικό περιβάλλον που είναι έξω από τα συνηθισμένα.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που ψάχνουν μια όμορφη αλλά ξεχωριστή διανομή, και τους αρέσει το στυλ του macOS.

15. Zorin OS

zorin-os

Σου αρέσουν τα Windows, αλλά δεν θέλεις να εγκαταστήσεις τα Windows; Τότε το Zorin OS είναι η καλύτερη σου επιλογή. Αν και έχει σχεδιαστεί κυρίως για Desktop, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε laptops χωρίς κανένα πρόβλημα. Και επειδή έχει δημιουργηθεί με το μόνο σκοπό του να είναι η απόλυτη εναλλακτική των Windows, σου παρέχει την ικανότητα να εγκαταστήσεις Windows προγράμματα (.exe αρχεία δηλαδή).

Έρχεται με προ-εγκατεστημένα προγράμματα όπως το Wine (Windows Program Loader) και το PlayOnLinux. Παρέχει επίσης και τα κλασικά MS Core Fonts και τα προεπιλεγμένα Windows .dll αρχεία. Η εγκατάσταση Linux προγραμμάτων και εφαρμογών είναι επίσης πολύ εύκλη μέσω του Zorin Software Center, του Synaptic Package Manager και του Gdebi Package Installer (.deb αρχεία) ή μέσω τερματικού.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που ψάχνουν ένα εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα των Windows.

Οι διαθέσιμες Linux διανομές που υπάρχουν είναι πραγματικά πάρα πολλές και κάθε μια από αυτές έχει δημιουργηθεί για συγκεκριμένους σκοπούς. Είναι ωραίο να έχεις τόσες πολλές επιλογές, και όλες να είναι δωρεάν μάλιστα. Δεν χρειάζεται να κρακάρεις ποτέ τίποτα, απλά κατεβάζεις μια διανομή εντελώς δωρεάν και την κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου.

Τέλος, όσο έχεις Linux, έχεις ασφάλεια και αξιοπιστία. Τέρμα στα Antivirus, τέρμα στις κρακαρισμένες εκδόσεις των Windows και macOS και τέρμα στους ιούς και τα malware. You’re finally free!

Εσύ χρησιμοποιείς Linux; Και αν ναι, ποια έκδοση; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Rating: 4.7/5. From 16 votes.
Please wait...

Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Games

Τα 5 καλύτερα video games για να λιώσετε αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά! με τα 5 καλύτερα video games. Αλλά εν μέσω του ζεστού καιρού, μερικές φορές δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να κλείνεσαι στο γραφείο σου με φουλ το αιρ

η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει τρία νέα iPhone το 2018
Διάφορα

Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει τρία νέα iPhone το 2018

Εαν η τιμή εκκίνησης των 1.200€ σας έκανε να παραλείψετε το iPhone X, ίσως κάνατε την σωστή κίνηση!Φέτος θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το full screen iPhone σας στην τιμή των 600€, σύμφωνα με

Τι είναι το Bluetooth 5; Ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για τη νέα τεχνολογία
Τεχνολογία

Τι είναι το Bluetooth 5; Ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για τη νέα τεχνολογία

Σε αντίθεση με τους υπέρυθρες που εξαφανίστηκαν πριν χρόνια, το Bluetooth 5 είναι η νέα ανανεωμένη έκδοση που ήρθε για να μείνει και να βελτιώσει κάθε ασύρματη τεχνολογία που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στο σύντομο μέλλον.

5 οικονομικά drones για καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών
Προσφορές

5 οικονομικά drones για καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών

Τα τελευταία χρόνια τα drones έχουν κεντρίσει τη προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων χάρη στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και τις δυνατότητες που παρέχουν για την καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών. Επίσης, είναι απίστευτα διασκεδαστικά και όλοι

Xiaomi Mi Notebook Air - Ένα laptop που στοχεύει σε κάθε χρήση
Reviews

Xiaomi Mi Notebook Air – Ένα laptop που στοχεύει σε κάθε χρήση

Το Xiaomi Mi Notebook Air ήρθε για να ανταγωνιστεί τα laptops των γνωστότερων και μεγαλύτερων εταιρειών και να καλύψει τις βασικές ανάγκες κάθε μέσου και ειδικευμένου χρήστη. Με σχεδιασμό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από

Τα καλύτερα ποντίκια για υπολογιστή κάτω των 10 ευρώ
Προσφορές

Τα καλύτερα ποντίκια για υπολογιστή κάτω των 10 ευρώ

Τα ποντίκια είναι ένα από τα πιο βασικά και σημαντικά θέματα για έναν κάτοχο υπολογιστή. Αν το ποντίκι δεν κάθεται σωστά στο χέρι σου, δεν έχει καλό σχεδιασμό και σου κάνει “παιχνίδια” εμφανίζοντας διάφορα προβλήματα,

Απενεργοποίηση ήχων του συστήματος στα Windows 10
Desktop Tools

Απενεργοποίηση ήχων του συστήματος στα Windows 10

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft από τα συνεχόμενα “μπιπς” που ακούγονται. Ευτυχώς, η απενεργοποίηση ήχων του συστήματος στα Windows 10 είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Αν έχεις βαρεθεί να

Blackview S8 4G Phablet - Ένα παντοδύναμο αλλά οικονομικό smartphone
Προσφορές

Blackview S8 4G Phablet – Ένα παντοδύναμο αλλά οικονομικό smartphone

Το Blackview S8 είναι από αυτά τα smartphones που μπορείς να αγοράσεις με κάτω από 200 ευρώ και στη συνέχεια να τα κάνεις αναμέτρηση με άλλες πανάκριβες ναυαρχίδες από γνωστές εταιρείες που πουλάνε περισσότερο όνομα παρά

Τσάντες πλάτης για laptops - Τα καλύτερα οικονομικότερα backpack
Προσφορές

Τσάντες πλάτης για laptops – Τα καλύτερα οικονομικότερα backpack

Οι καλές τσάντες πλάτης για laptops θα σε σώσουν από πολύ κούραση και πόνο στους ώμους όταν κουβαλάς και το laptop αλλά και διάφορα άλλα πράγματα μαζί σου για πολλές ώρες. Οι τσάντες ώμου είναι

Ανθεκτικά κινητά με μεγάλη αντοχή για σκληρή μεταχείριση
Προσφορές

Ανθεκτικά κινητά με μεγάλη αντοχή για σκληρή μεταχείριση

Ανάλογα με την καθημερινότητα και την εργασία σου, υπάρχουν ορισμένα ανθεκτικά κινητά που έχουν τόσο μεγάλη αντοχή, που αντέχουν σκληρή καθημερινή μεταχείριση, πεσίματα, τη σκόνη, το νερό και πάει λέγοντας. Το πρόβλημα, παρόλα αυτά, με

Οικονομικά μικρόφωνα για PC, vloggers και podcasters
Προσφορές

Οικονομικά μικρόφωνα για PC, vloggers και podcasters

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα περισσότερα οικονομικά μικρόφωνα για PC είναι ο ήχος της φωνής ο οποίος συχνά ακούγεται με χαμηλή ποιότητα, έχει θόρυβο από πίσω και κρατάει όλους τους ενοχλητικούς ήχους. Αν είσαι vlogger

Θήκες Σκληρών Δίσκων - Πως να μετατρέψεις τον παλιό σου δίσκο σε εξωτερικό
Προσφορές

Θήκες Σκληρών Δίσκων – Πως να μετατρέψεις τον παλιό σου δίσκο σε εξωτερικό

Οι θήκες σκληρών δίσκων είναι ιδιαίτερα οικονομικές και η διαδικασία για να μετατρέψεις έναν παλιό σου εσωτερικό σκληρό δίσκο σε εξωτερικό είναι υπόθεση λεπτών. Είναι επίσης μια σοφή επιλογή, καθώς με αυτόν τον τρόπο φροντίζεις

Tsouk
Περί Tsouk 66 Άρθρα
Online Tools, Web Tools, Τεχνολογία , Κοινωνικά, Βίντεο, Ενημέρωση, Tutorials, Web Applications και πολλά άλλα, στο Tsouk.gr