Οι καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν (2017)

Οι καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν

Το Linux σταμάτησε να είναι το λειτουργικό σύστημα των geeks εδώ και αρκετά χρόνια τώρα. Πλέον, είναι ένα σταθερό λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες και αρχάριοι χρήστες σε καθημερινή βάση. Χάρη στις πολλές και διάφορες διανομές που παρέχει, το Linux είναι σίγουρα η καλύτερη λύση σε όποιον ψάχνει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Αν αποφάσισες πως ήρθε η στιγμή να εγκαταστήσεις το Linux στον υπολογιστή σου, ή θέλεις απλά να το δοκιμάσεις σε πρώτη φάση, τότε θα χαρείς να μάθεις πως έχουμε προσθέσει παρακάτω τις καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Έχε κατά νου πως το άρθρο θα ανανεώνεται ανά χρονικά διαστήματα με νέες και παλιές διανομές που ίσως βρεις ενδιαφέρον για να χρησιμοποιήσεις. Στην περίπτωση που θεωρείς ότι ξεχάσαμε κάποια σημαντική διανομή, μη δυστάσεις να μας την προτείνεις στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

1. Ubuntu

Οι καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν

Πολύ πιθανόν να το έχεις ακουστά. Το Ubuntu τρέχει σχεδόν σε όλα τα σχολεία (dualboot μαζί με Windows). Η συγκεκριμένη διανομή βασίζεσαι στο Debian και είναι συμβατή σχεδόν με κάθε υπολογιστή που υπάρχει. Παρέχει μια τεράστια γκάμα από εφαρμογές και προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις τελείως δωρεάν με μόλις ένα κλικ από το Ubuntu Software Center, και υποστηρίζει τους περισσότερους drivers εταιρειών.

Το Ubuntu είναι επίσης εύκολο στην εγκατάσταση και θα βρεις εκατοντάδες tutorials στο διαδίκτυο που σχετίζονται με αυτό.

Ιδανική διανομή για: αρχάριους χρήστες που μεταφέρονται από Windows ή macOS.

2. Linux Mint

linux-mint

Σύμφωνα με το DistroWatch.com, το Linux Mint είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια η πιο δημοφιλής Linux διανομή. Το Mint έχει το δικό του γραφικό περιβάλλον (Cinnamon), το οποίο είναι παρακλάδι του Gnome, και είναι σταθερό, γρήγορο, μινιμαλιστικό και εύκολο στην χρήση. Η διανομή έρχεται επίσης με προ-εγκατεστημένα codecs για την αναπαραγωγή αρχείων εικόνας και ήχου, και με προγράμματα όπως το GIMP και το VLC.

Σε αντίθεση με το Ubuntu, το Linux Mint δεν χρησιμοποιεί το Unity, οπότε ίσως είναι απλούστερο και γνωστότερο για τους περισσότερους χρήστες των Windows.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το Linux και χρήστες που θέλουν μια γρήγορη και σταθερή διανομή.

3. openSUSE

opensuse

Το openSUSE είναι μια δημοφιλής Linux διανομή η οποία βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης πακέτων RPM. Τρέχει σε γραφικό περιβάλλον KDE, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα όπως το GNOME, το XFCE, το LXDE και το Mate. Εκτός από την σταθερή έκδοση που παρέχει, θα βρεις επίσης και το Tumbleweed στην περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις όλες τις τρέχουσες δοκιμαστικές εκδόσεις.

Τέλος, παρέχει το YaST, ένα σύστημα διαχείρισης και έρχεται με αρκετά προ-εγκατεστημένα προγράμματα για να ξεκινήσεις χωρίς προβλήματα.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν μια σταθερή και αξιόπιστη διανομή με πολύ καλό support.

4. Debian

debian

Το Debian είναι μια από τις παλαιότερες και καλύτερες διανομές Linux. Τεχνικά, είναι ο παππούς αρκετών διανομών που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Το Debian εστιάζει κυρίως στην αξιοπιστία, οπότε μην περιμένεις να βλέπεις κάθε εβδομάδα και νέες ενημερώσεις. Αλλά όταν θα βλέπεις, θα είναι σημαντικές και ονομαζόμενες βάση χαρακτήρων του Toy Story.

Το Debian παρέχει έναν τρελό αριθμό προγραμμάτων και εφαρμογών – περισσότερα από 37.000 – και σχεδόν κάθε Linux διανομή περιλαμβάνει πακέτα του Debian.

Ιδανική διανομή για: servers και χρήστες που θέλουν μια σταθερή και ασφαλής διανομή, και για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ενημερώνουν το σύστημα τους κάθε λίγο και λιγάκι.

5. Mageia

mageia

Το Mageia δημιουργήθηκε από τους πρώην υπαλλήλους του Mandriva Linux το 2010. Χρησιμοποιεί το σύστημα διαχείρισης πακέτων RPM και παρέχει αρκετά desktop γραφικά περιβάλλοντα όπως το KDE, το GNOME, το LXDE, το XFCE, το Mate, το Cinnamon και το RazorQt. Το Mageia παρέχει μια γκάμα βοηθητικών εφαρμογών για την προσαρμογή και τη διαχείριση της διανομής, ενώ είναι η τέλεια εναλλακτική για τους χρήστες που θέλουν να ξεφύγουν από τις διανομές που βασίζονται στο Ubuntu.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν μια – σχετικά – νέα διανομή που είναι φιλική προς τον χρήστη και υποστηρίζει αρκετά γραφικά περιβάλλοντα.

6. elementaryOS

elementary-os

Το ElementaryOS είναι άλλη μια διανομή βασιζόμενη στο Ubuntu, που εστιάζει κυρίως στην απλότητα και την ομορφιά. Έρχεται με μερικά πολύ ενδιαφέρον προ-εγκατεστημένα προγράμματα (για μουσική, ταινίες, email, text editor κ.τ.λ.) που έχουν δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα που έφτιαξε την διανομή και όλα τους είναι τέλεια σχεδιασμένα. Το ElementaryOS παρέχει επίσης τον δικό του manager και έχει το δικό του desktop γραφικό περιβάλλον – ονομάζεται Pantheon – με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το πανέμορφο dock (Plank), το Slingshot κι ένα υπέροχο panel (Wingpanel).

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν μια σταθερή, γρήγορη και πανέμορφη διανομή που θυμίζει αρκετά το macOS και για όσους έχουν παλιούς ή αργούς υπολογιστές.

7. Korora

kokora

Η συγκεκριμένη διανομή είναι βασισμένη στο Fedora, αλλά παρέχει μια γκάμα από codecs και αποθετήρια τρίτων για να κάνει την εγκατάσταση και το ξεκίνημα εύκολο και γρήγορο για κάθε νέο και αρχάριο χρήστη. Έρχεται με γραφικά περιβάλλοντα: GNOME, KDE, Cinnamon, Mate και XFCE με πανέμορφα εικονίδια και φιλική διαχείριση.

Ο σκοπός του Korora είναι να κάνει το Fedora πιο απλό και όμορφο παρέχοντας προ-εγκατεστημένα προγράμματα όπως τον Firefox, το VLC, τον Google Chrome και το Dropbox.

Ιδανική διανομή για: νέους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν μια φιλική-προς-τον-χρήστη διανομή που βασίζεται στο Fedora.

8. Arch Linux

arch-linux

Το Arch Linux είναι μια πολύ ισχυρή Linux διανομή, αλλά με την μεγάλη δύναμη έρχεται και η μεγάλη ευθύνη λένε, και αυτή τη φορά εννοούν για την ευθύνη του λειτουργικού συστήματος.

Η εγκατάσταση και τα πρώτα βήματα του Arch Linux απαιτούν κάποιες βασικές – αν όχι επαγγελματικές – γνώσεις, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις ακολουθώντας τα tutorials που παρέχονται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε γραφικό περιβάλλον θέλεις στο Arch Linux, από KDE, Cinnamon, Gnome μέχρι και οτιδήποτε άλλο επιθυμείς και υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμα προγράμματα στο Arch User Repository (AUR).

Ιδανική διανομή για: προχωρημένους ή μέσους χρήστες που θέλουν να μπουν στα «βαθιά νερά».

9. Fedora

fedora

Το Fedora είναι μια διανομή η οποία στοχεύει στην καινοτομία και τις τελευταίες τεχνολογίες. Αν και κάποιες φορές αυτό δεν είναι καλό για την σταθερότητα της διανομής, παραμένει μια από τις πιο αγαπητές που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Το Fedora έρχεται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Workstation, Server και Cloud. Έρχεται επίσης με διάφορα γραφικά περιβάλλοντα που παρέχουν διαφορετικές επιφάνειες εργασίας. Το προεπιλεγμένο DE, ωστόσο, παραμένει το GNOME. Το Fedora είναι μια RPM διανομή με τα δικά της αποθετήρια και το πιο σημαντικό κομμάτι της διανομής είναι η εξαιρετική ασφάλεια που παρέχει στους χρήστες της.

Ιδανική διανομή για: προχωρημένους χρήστες που θέλουν να τεστάρουν τις τελευταίες εκδόσεις, ή για χρήστες που ενδιαφέρονται για μεγάλη ασφάλεια.

10. Lubuntu

lubuntu

Το Lubuntu είναι μια παραλλαγή του Ubuntu (αντίστοιχη με το Kubuntu και το Xubuntu) και εστιάζει αποκλειστικά στους χρήστες που θέλουν μια γρήγορη, αξιόπιστη και σταθερή διανομή. Το Lubuntu χρησιμοποιείται κυρίως σε παλιούς υπολογιστές και notebooks με χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Διαθέτει το γραφικό περιβάλλον LXDE (Lightweight X11 Desktop Environment) ώστε να έχει λιγότερες απαιτήσεις και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Θεωρητικά, το Lubuntu μπορεί να τρέξει και σε έναν υπολογιστή με λιγότερα από 200MB μνήμης RAM και επεξεργαστή Pentium II ή Celeron.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν μια γρήγορη, αξιόπιστη και σταθερή διανομή βασισμένη στο Ubuntu και ιδανική στην εξοικονόμηση ενέργειας και την ταχύτητα.

11. Solus OS

Solus OS

Γνωστό προηγουμένως και ως Evolve OS, το Solus έχει δημιουργεί από την αρχή (βασικά είναι η συνέχεια του Evolve OS) και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από το ChromeOS της Google. Χρησιμοποιεί τον διαχειριστή πακέτων EOPKG (έχει κάνει fork αυτόν που έχει η διανομή Pardus) και είναι από τις ταχύτερες διανομές που θα βρεις.

Αν προτιμάς τις διανομές που είναι βασισμένες στο Debian, θα χαρείς να μάθεις πως το Solus OS διαθέτει όλη τη γκάμα τρίτων λογισμικών που θα βρεις και στο Ubuntu και σε άλλες παράλληλες διανομές.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που θέλουν ένα όμορφο και απλό γραφικό περιβάλλον με υψηλές επιδόσεις και μεγάλη αξιοπιστία (το support είναι εξίσου πολύ καλό).

12. Tails

tails-os

Στην περίπτωση που είσαι από τους λίγους που δεν το γνωρίζουν, το Tails είναι η πιο ασφαλείς διανομή που υπάρχει. Για την ακρίβεια, μέχρι και σήμερα δεν έχει βγει κανένα λειτουργικό σύστημα που να είναι πιο ασφαλές από το Tails. Χρησιμοποιεί το γραφικό περιβάλλον Gnome, και ακόμη κι αν βρίσκεται στις τελευταίες εκδόσεις, η κλασική έκδοση του το κάνει να μοιάζει με το Gnome 2.0.

Το Tails είναι βασισμένο στο Debian (Jessie) και κάθε έκδοση του βασίζεται στην αξιοπιστία, στην σταθερότητα και στην ασφάλεια. Η διανομή παρέχει επίσης και προ-εγκατεστημένο τον Tor browser, το οποίο βασίζεται στον Firefox αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές.

Η συγκεκριμένη διανομή χρησιμοποιείται κυρίως από διάσημους δημοσιογράφους (όπως ο Glenn Greenwald από το The Guardian), αρθρογράφους, δικηγόρους κ.τ.λ., για να κρατήσουν την δουλειά τους και τα αρχεία τους κρυφά και ασφαλή.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που βασίζονται στην ασφάλεια, την σταθερότητα και την αξιοπιστία.

13. CUB Linux

cub-linux

Το Cub Linux είναι μια διανομή η οποία υπόσχεται να σου παρέχει ότι και το Chrome OS, αλλά με περισσότερες επιλογές και την αίσθηση ότι χρησιμοποιείς Linux και όχι Chrome OS. Η διανομή ονομάστηκε αρχικά ως Chromixium OS, αλλά ο δημιουργός της Rich Jack διώχτηκε από το project τον Σεπτέμβριο του 2014. Η πρώτη σταθερή έκδοση κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και στο τέλος του 2015 η Google ζήτησε να γίνει αλλαγή του ονόματος. Το νέο όνομα, Cub Linux, ήρθε από τις λέξεις «Chromium» και «Ubuntu».

Η διανομή χρησιμοποιεί το γραφικό περιβάλλον του Chrome OS και είναι βασισμένη στο Ubuntu LTS. Χρησιμοποιεί το Openbox ως window manager και τα εργαλεία του έχουν παρθεί από το LXDE, το Gnome, το XFCE και από άλλα utilities.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που ψάχνουν μια εναλλακτική διανομή βασισμένη στο Chrome OS και απαιτούν από το σύστημα τους ταχύτητα.

14. Deepin OS

deepin-os

Ενώ οι περισσότερες διανομές χρησιμοποιούν τα γνωστά γραφικά περιβάλλοντα (Gnome, LXDE, KDE, XFCE, Openbox κ.τ.λ.), το Deepin κάνει την αλλαγή και φέρνει το γραφικό περιβάλλον DDE, το οποίο είναι επηρεασμένο από το macOS. Η συγκεκριμένη διανομή είναι και αυτή με την σειρά της βασισμένη στο Debian, οπότε δεν θα δυσκολευτείς με την χρήση της και την εγκατάσταση προγραμμάτων και εφαρμογών.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως το Deepin έχει φτιαχτεί μέσω HTML 5 και QT Framework. Παρέχει επίσης και τρία διαφορετικά στυλ: Το Fashion στυλ που έχει επηρεαστεί από το macOS, το Efficient στυλ που έχει επηρεαστεί από τα Windows 7 και το Traditional/Manimal που μοιάζει με τα Windows XP.

Σε γενικές γραμμές, το Deepin είναι η καλύτερη εναλλακτική του Elementary OS, στην περίπτωση που ζητάς μια διανομή επηρεασμένη από το macOS και θέλεις να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό γραφικό περιβάλλον που είναι έξω από τα συνηθισμένα.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που ψάχνουν μια όμορφη αλλά ξεχωριστή διανομή, και τους αρέσει το στυλ του macOS.

15. Zorin OS

zorin-os

Σου αρέσουν τα Windows, αλλά δεν θέλεις να εγκαταστήσεις τα Windows; Τότε το Zorin OS είναι η καλύτερη σου επιλογή. Αν και έχει σχεδιαστεί κυρίως για Desktop, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε laptops χωρίς κανένα πρόβλημα. Και επειδή έχει δημιουργηθεί με το μόνο σκοπό του να είναι η απόλυτη εναλλακτική των Windows, σου παρέχει την ικανότητα να εγκαταστήσεις Windows προγράμματα (.exe αρχεία δηλαδή).

Έρχεται με προ-εγκατεστημένα προγράμματα όπως το Wine (Windows Program Loader) και το PlayOnLinux. Παρέχει επίσης και τα κλασικά MS Core Fonts και τα προεπιλεγμένα Windows .dll αρχεία. Η εγκατάσταση Linux προγραμμάτων και εφαρμογών είναι επίσης πολύ εύκλη μέσω του Zorin Software Center, του Synaptic Package Manager και του Gdebi Package Installer (.deb αρχεία) ή μέσω τερματικού.

Ιδανική διανομή για: χρήστες που ψάχνουν ένα εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα των Windows.

Οι διαθέσιμες Linux διανομές που υπάρχουν είναι πραγματικά πάρα πολλές και κάθε μια από αυτές έχει δημιουργηθεί για συγκεκριμένους σκοπούς. Είναι ωραίο να έχεις τόσες πολλές επιλογές, και όλες να είναι δωρεάν μάλιστα. Δεν χρειάζεται να κρακάρεις ποτέ τίποτα, απλά κατεβάζεις μια διανομή εντελώς δωρεάν και την κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου.

Τέλος, όσο έχεις Linux, έχεις ασφάλεια και αξιοπιστία. Τέρμα στα Antivirus, τέρμα στις κρακαρισμένες εκδόσεις των Windows και macOS και τέρμα στους ιούς και τα malware. You’re finally free!

Εσύ χρησιμοποιείς Linux; Και αν ναι, ποια έκδοση; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Οι καλύτερες Linux διανομές που υπάρχουν (2017)
4.6 (92%) 10 votes


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να διαγράψεις τα πάντα από το ίντερνετ με ένα κλικ
Online Tools

Πως να διαγράψεις τα πάντα από το ίντερνετ με ένα κλικ

Το ίντερνετ όσο υπέροχο και εξυπηρετικό είναι άλλο τόσο χειρότερο μπορεί να γίνει. Είναι περίεργο και κάποιες φορές αισθάνεσαι πως θέλεις να φύγεις από αυτό μια και καλή. Δυστυχώς, το να διαγράψεις τα πάντα από

Οι καλύτερες cloud ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν χωρητικότητα
Online Tools

Οι καλύτερες cloud ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν χωρητικότητα

Οι cloud ιστοσελίδες που παρέχουν online χωρητικότητα εστιάζουν στο να σου παρέχουν όλα τα αρχεία σου σε οποιοδήποτε μέρος, την οποιαδήποτε στιγμή και με οποιαδήποτε συσκευή. Οι περισσότερες cloud ιστοσελίδες παρέχουν επίσης εφαρμογές για Android,

BlueStacks - Εγκατάσταση Android εφαρμογών στα Windows
Desktop Tools

BlueStacks – Εγκατάσταση Android εφαρμογών στα Windows

Αν πίστευες πως οι Android εφαρμογές και τα παιχνίδια ήταν μόνο για τα smartphones και τα tablets, ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γνώμη. Το BlueStacks είναι ένα App Player δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει

Επιστροφή χρημάτων στο Steam: Πως να πάρεις πίσω τα χρήματα σου
Games

Επιστροφή χρημάτων στο Steam: Πως να πάρεις πίσω τα χρήματα σου

Το Steam παρέχει ένα πολύ γενναιόδωρο σύστημα για επιστροφή χρημάτων (refunds). Μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα σου για ένα παιχνίδι που αγόρασες μέσω του Steam για οποιονδήποτε λόγο (όπως για παράδειγμα επειδή δεν λειτουργεί

SuperAntiSpyware - Δωρεάν πρόγραμμα αφαίρεσης spyware
Desktop Tools

SuperAntiSpyware – Δωρεάν πρόγραμμα αφαίρεσης spyware

Το SuperAntiSpyware είναι ένα θαυματουργό προγραμματάκι το οποίο υπόσχεται να κρατάει το σύστημα και τα αρχεία σου ασφαλή από spywares, adware, malware, trojans, dialers, worms, keyloggers, hijackers, parasites, root kits και εκατοντάδες άλλες απειλές που κυκλοφορούν

Καταγραφή οθόνης - Οι καλύτεροι δωρεάν Android screen recorders
Mobile

Καταγραφή οθόνης – Οι καλύτεροι δωρεάν Android screen recorders

Αν θέλεις να κάνεις καταγραφή οθόνης στην Android συσκευή σου, τότε η παρακάτω λίστα με τους καλύτερους δωρεάν Android screen recorders θα σου λύσει τα χέρια! Από screencasting μέχρι και αυτοματοποίηση των καθημερινών σου προγραμμάτων,

Καταγραφή Skype κλήσεων και βίντεο-κλήσεων (2017)
Desktop Tools

Καταγραφή Skype κλήσεων και βίντεο-κλήσεων (2017)

Η καταγραφή Skype κλήσεων και βίντεο-κλήσεων δεν είναι ένα διαθέσιμο χαρακτηριστικό ή επιλογή που μπορείς να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές αξιόπιστες και δωρεάν εφαρμογές οι οποίες μπορούν να καταγράψουν

Mobile

Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)

Ήξερες ότι μπορείς να έχεις απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό σου με ένα πολύ απλό, εύκολο και έξυπνο τρόπο; Κι όμως, με τη χρήση μιας πολύ γνωστής VPN εφαρμογής, έχεις την ικανότητα να συνδέεσαι στο διαδίκτυο

Mobile

Κινητά κάτω από 200 ευρώ – Τα καλύτερα android smartphones

Ψάχνεις να βρεις ποια είναι τα καλύτερα κινητά κάτω από 200 ευρώ με Android λειτουργικό σύστημα, 3GB RAM για να τρέχουν γρήγορα και καλό επεξεργαστή; Αν ναι, τότε η παρακάτω λίστα με τα καλύτερα κινητά

Microsoft Office Starter 2010 - Κατέβασε τα νόμιμα και δωρεάν
Desktop Tools

Microsoft Office Starter 2010 – Κατέβασε τα νόμιμα και δωρεάν

Τα Microsoft Office είναι αναμφισβήτητα τα πιο γνωστά και αξιόπιστα office προγράμματα για κάθε χρήστη, αλλά κοστίζουν. Τα Microsoft Office Starter 2010, από την άλλη πλευρά, παρέχονται εντελώς δωρεάν και νόμιμα από την ίδια την Microsoft.

Δωρεάν GPS εφαρμογές για Android, iOS και Windows Phone
Mobile

Δωρεάν GPS εφαρμογές για Android, iOS και Windows Phone

Αν ψάχνεις τις καλύτερες δωρεάν GPS εφαρμογές για Android, iOS ή Windows Phone, τότε η παρακάτω λίστα θα σε βοηθήσει να βρεις την εφαρμογή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου. Οι παρακάτω δωρεάν GPS εφαρμογές

Avass Net Radio: Δωρεάν ελληνική εφαρμογή με ραδιοφωνικούς σταθμούς
Desktop Tools

Avass Net Radio: Δωρεάν ελληνική εφαρμογή με ραδιοφωνικούς σταθμούς

Το Avass Net Radio είναι μια δωρεάν ελληνική εφαρμογή που περιλαμβάνει περισσότερους από 9.500 ραδιοφωνικούς σταθμούς (από τους οποίους πάνω από 1.000 είναι ελληνικοί) για να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια χωρίς σταματημό! Αυτή η καταπληκτική εφαρμογή

  • Pingback: Linux παιχνίδια: Τα καλύτερα διαθέσιμα games μέσω Steam()

  • Δημήτρης Τσομπανόπουλος

    μέχρι πριν 2 χρονιά ειχα σταθερα dualboot Το pc μου,εχω δοκιμασει αρκετες διανομες ,μετα την ελευση του windows 10 φοβηθηκα να μπω ξανα στην διαδικασια ,μηπως εχετε καποιο οδηγο σχετικα με αυτό το θεμα ?