ΝέαTech News

H Alexa του Amazon μπορεί τώρα να παίρνει αποφάσεις μόνη της!

543 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Η Amazon ενεργοποιεί σήμερα μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στην Alexa να ολοκληρώνει προληπτικά εργασίες γύρω από το σπίτι όπως η απενεργοποίηση των φώτων, βάσει των συνηθειών σας και των συχνών αιτημάτων σας.

Η Alexa μπορούσε να ανιχνεύσει αυτές τις συνήθειες και να σας ρωτάει από το 2018 – η εταιρεία τις αποκαλεί «hunches» – αλλά πριν από αυτήν την ενημέρωση η Alexa θα ζητούσε άδεια πριν ενεργήσει σε κάτι όπως να μειώσει τον θερμοστάτη πριν πάτε για ύπνο. Εάν ενεργοποιηθούν οι νέες προληπτικές ενδείξεις η Alexa θα παραλείψει να ζητήσει άδεια για μια εργασία και απλώς θα την κάνει.

Ενώ οι προληπτικές ενδείξεις φαίνεται ότι θα μπορούσαν να κάνουν την Alexa πολύ πιο χρήσιμη, το να έχετε έναν έλεγχο για το τι μπορεί να ενεργήσει αυτόματα η Alexa θα ήταν σημαντικό. Ένα άρθρο υποστήριξης της Amazon φαίνεται να υποδηλώνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ποιους τύπους εντολών μπορεί να ολοκληρώσει μόνη της η Alexa.

Μαζί με τις νέες δυνατότητες της Alexa η Amazon αναπτύσσει επίσης τη συνδρομητική υπηρεσία ασφαλείας Plus. Η υπηρεσία μπορεί να σας ειδοποιήσει εάν η Alexa λαμβάνει συγκεκριμένους τύπους ήχων στο σπίτι σας και προσφέρει πρόσβαση σε πράκτορες που μπορούν να καλέσουν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εκ μέρους σας, παρόμοια με την ADT. Θα μπορείτε να εγγραφείτε στο Guard Plus στην εφαρμογή Alexa και θα κοστίζει 4,99 $ ανά μήνα.

Η Amazon κυκλοφορεί επίσης ένα ταμπλό ενέργειας στην εφαρμογή Alexa που μπορεί να παρακολουθεί και να εκτιμά πόσες συσκευές συμβατές είναι συνδεδεμένες και τι ρεύμα ξοδεύουν εάν οι κατασκευαστές τους το υποστηρίζουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε από τηλεοράσεις έως θερμοσίφωνες και η Amazon διαθέτει μια ολόκληρη λίστα συμβατών προϊόντων στον ιστότοπό της σχετικά με το νέο ταμπλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού