Νέα

Facebook Messenger: Γι’αυτό δεν πρέπει να στέλνεις άλλο ηχητικά μηνύματα

75 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Μετά την Amazon και την Apple ήρθε πλέον η σειρά και της Facebook με το Facebook Messenger. Τις τελευταίες ημέρες διάφορες τεχνολογικές αμερικάνικες εταιρίες, δέχονται κριτική για τον τρόπο που επεξεργάζονται τα δεδομένα χρηστών τους.
Μετά από έρευνες που έχουν γίνει, η Facebook αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως άκουγε και κατέγραφε ηχητικά μηνύματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες εταιρίες από τις ΗΠΑ όπως η Apple και η Amazon παραδέχτηκαν, πως δώσανε σε εξωτερικούς συνεργάτες τους την άδεια να επεξεργάζονται μηνύματα χρηστών τους. Όποιος έχει στείλει ηχητικά μηνύματα, δεν αποκλείεται δεν αποκλείεται να έχουν ήδη καταγραφεί.

Διαβάστε επισης: Ενεργοποίηση του Dark Mode στο Facebook Messenger

H Facebook δήλωσε στο Bloomberg πως τα μηνύματα που επεξεργάζεται έχουν καθαρά σκοπο εξάσκησης και ανάπτυξης νέου λογισμικού. Τα μηνύματα επιλέγονται τυχαία και δεν κατοχυρώνονται σε κάποιο προφίλ.

H Bloomberg αναφέρει πάντως, πως οι εξωτερικοί συνεργάτες της Facebook δεν γνώριζαν από που προέρχονται τα μηνύματα που άκουγαν. Τα μυνήματα είχαν προσωπικές αναφορές. Το αφεντικό της Facebook Mark Zuckerberg δήλωσε στο αμερικανικό κογκρέσο τον Απρίλιο το 2018 ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταγράφονται μηνύματα.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού