Δωρεάν εφαρμογές

Ανακαλύψτε τη νέα εφαρμογή του Car.gr.

552 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες αναζήτησης μεταχειρισμένων οχημάτων και όχι μόνο επιτέλους απέκτησε το δικό της app. Η γνωστή ελληνική σελίδα αγοραπωλησιών αυτοκινήτων Car.gr που έχει γίνει ευρέως αποδεκτή από την ελληνική αγορά και δεν επιτρέπει σε κανένα άλλον να διεκδικήσει τα πρωτεία δημιούργησε επιτέλους και εφαρμογή για Android συσκευές.
Η εφαρμογή είναι της ίδια φιλοσοφίας και λειτουργίας με την ιστοσελίδα και μέσα σε αυτήν μπορούμε να βρούμε σε άψογη αρχειοθέτηση όλες τις αγγελίες για αγοραπωλησίες αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και λοιπών αντικειμένων στην Ελλάδα.
Η δομή της εφαρμογής, σε παρόμοιο στιλ με τη σελίδα, επιτρέπει τον διαχωρισμό των αγγελιών σε πολλές κατηγορίες κατηγορίες, π.χ. ανταλλακτικά, φορτηγά, νανάκια, τρακτέρ, ταξί, μηχανές και ούτω καθεξής. Επίσης τα φίλτρα είναι τα γνωστά, αρκετά λεπτομερή που συναντάμε και στην ιστοσελίδα του Car.

Πλέον με την εφαρμογή η επισκεψιμότητα και ο βαθμός εδραίωσης στην ελληνική αγορά της γνωστής ιστοσελίδας αναμένετε να απογειωθεί. Ακόμα και με την κίνηση λόγω covid να είναι πεσμένη η συνήθεια να ψάχνουμε και να κοιτάμε είναι must! Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται μέσα από μια εξαιρετικά λειτουργική εφαρμογή.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε λειτουργικό Android αλλά και iOS 10.0 και πάνω.

Download σε AndroidDownload σε iOS

πηγή: Car.gr

Διαβάστε περισσότερα reviewς για ταινίες, βιβλία και τεχνολογία στο blog μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού