Νέα

Νέο Amazon Echo Show 5

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΤο Echo Show 5 είναι το τελευταίο κομμάτι στην οικογένεια συσκευών Echo από την Amazon. Το Echo Show 5 είναι η μικρότερη έκδοση του Echo Show με μικρότερη οθόνη 5 “αντί για 10,1”.

Με την πρώτη ματιά το Echo Show 5 μοιάζει σχεδόν με ένα τηλέφωνο που τοποθετείται σε οριζόντια θέση. Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν του μεγαλύτερου Echo Show με μια ορθογώνια οθόνη και ένα σώμα που κλίνει προς τα πίσω με τα ηχεία να βρίσκονται πίσω από την οθόνη.

Η οθόνη έχει ένα αρκετά μεγάλο πλαίσιο που την περιβάλλει το οποίο στη λευκή έκδοση φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό. Προτιμάμε πολύ το μαύρο πλαίσιο του Echo Spot.

Πάνω από την οθόνη υπάρχουν τέσσερα φυσικά πλήκτρα. Περιλαμβάνουν το διακόπτη σίγασης, δύο κουμπιά έντασης ήχου και ένα φυσικό ρυθμιστικό για την κάλυψη της κάμερας.

Το κάλυμμα για την κάμερα είναι το πρώτο για μια συσκευή Echo. Ενώ οι προηγούμενες συσκευές Echo με μια φωτογραφική μηχανή είχαν την επιλογή να αποσυνδέσουν την κάμερα μέσω του λογισμικού έχει μια ασφαλέστερη επιλογή το φυσικό κάλυμμα που εμποδίζει την κάμερα να ανοίξει.

Πίσω από την οθόνη υπάρχει μια μάσκα υφάσματος που καλύπτει όλη την πίσω πλευρά της συσκευής. Κάτω από τη μάσκα βρίσκεται το ενιαίο ηχείο 1,65 ιντσών, το οποίο είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πάνω σε σχέση με αυτά που βρέθηκαν στο μεγαλύτερο Echo Show.

Επίσης στο πίσω μέροςβρίσκεται το καλώδιο τροφοδοσίας, μια υποδοχή εξόδου ήχου και μια θύρα microUSB για τη σύνδεση ενός προσαρμογέα microUSB με Ethernet σε περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi.

Η οθόνη 5 ιντσών έχει ανάλυση 960×480 pixel, η οποία λειτουργεί σε 215ppi, όχι κακή για μια συσκευή που θα χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από απόσταση. Η οθόνη έχει αναλογία διαστάσεων 2: 1. Πρόκειται για μια οθόνη αφής όπως όλες οι άλλες συσκευές Echo με οθόνες.
Η κάμερα 1MP χρησιμοποιείται μόνο για κλήσεις βίντεο όπως σε άλλες συσκευές Echo ή σε τηλέφωνα με την εφαρμογή Alexa. Δεδομένου ότι όλα αυτά είναι καλό, η ποιότητα που προσφέρεται είναι πολύ ωραία και σίγουρα μια βελτίωση σε σχέση με την κάμερα VGA στο Echo Spot.

Συνολικά το Echo Show 5 είναι μια ωραία συσκευή αν το μόνο που ψάχνετε είναι το φθηνότερο μοντέλο Echo με οθόνη. Η οθόνη έχει σίγουρα κάποια προνόμια, όπως σας δείχνει σχετικές πληροφορίες όπως ο χρόνος, ο καιρός, οι χρονοδιακόπτες, οι υπενθυμίσεις κ.λπ., χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ερωτήσεις, πραγματοποιώντας βιντεοκλήσεις και χρησιμοποιώντας λειτουργίες βίντεο από έξυπνες συσκευές όπως κάμερες ασφαλείας και οθόνες μωρών. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε περιεχόμενο Prime Video σε αυτό, αν και το μέγεθος της οθόνης δεν είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό. Και δεν υπάρχει ακόμη κατάλληλη εφαρμογή YouTube για αυτό.

Αν θέλετε απλά μια συσκευή Echo με μια οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση ως ρολόι γραφείου με πρόσθετα οφέλη ή με πολλούς ανθρώπους με συσκευές Alexa που μπορείτε να καλέσετε με βίντεο, τότε αυτή είναι μια αξιοπρεπή επιλογή. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι είναι υπερτιμημένο για αυτό που παίρνετε σε αυτή την τιμή.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού