ΝέαApple Mobile News

To office της Microsoft είναι πλέον διαθέσιμo στο iPad

120 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
CHIANG MAI, THAILAND – JAN 17, 2021 : A working from home employee is downloading the Microsoft Teams social platform, ready for remote working in isolation from home

Η Microsoft έχει ενημερώσει την εφαρμογή για κινητά του Office για να λειτουργεί σε συσκευές iPad της Apple. Η νέα εφαρμογή Office συνδυάζει το Word, το Excel και το PowerPoint σε μια ενιαία εφαρμογή και κυκλοφόρησε αρχικά για iOS και Android το 2019. Από τότε η Microsoft το βελτιώνει σταδιακά αλλά έτρεχε πάντα σε λειτουργία παραθύρου αντί για full screen.

Αυτή η νέα ενημέρωση σημαίνει ότι το Office είναι πλέον μια πλήρης εφαρμογή για iPadOS με πρόσβαση σε όλες τις παραλλαγές tablet της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft. Η εφαρμογή συνδυάζει επίσης ορισμένα χρήσιμα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί κυρίως για εργασίες σε mobile συσκευές. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα γρήγορης δημιουργίας PDF ή Word εγγράφων, τη μετατροπή εικόνων σε κείμενο και πίνακες και άλλες γρήγορες ενέργειες.

Η Microsoft απλοποίησε τις προσφορές του mobile office σε αυτήν την ενιαία εφαρμογή, αλλά οι αυτόνομες εφαρμογές για Word, Excel και PowerPoint εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες και να ενημερώνονται τακτικά. Ενώ χρειάστηκε λίγος χρόνος για να είναι η κύρια εφαρμογή του Office φιλική προς το iPad.

H Microsoft έχει προσθέσει πολλές λειτουργίες ειδικά για iPad στις εφαρμογές του Office συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του ποντικιού και του trackpad πρόσφατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού