Νέα

Το νέο WhatsApp για υπολογιστές θα λειτουργεί χωρίς smartphones

80 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το 2015, το WhatsApp κυκλοφόρησε μια web έκδοση της εφαρμογής του, αλλά για να την χρησιμοποιήσεις, έπρεπε να έχεις συνδεδεμένο συνεχώς το smartphone σου στο internet, ενώ θα έπρεπε παράλληλα να είναι και ανοιχτό. Ευτυχώς, με το νέο WhatsApp για υπολογιστές, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να έχουν πλέον συνδεδεμένο το smartphone τους για να λειτουργεί η εφαρμογή και στους υπολογιστές.

Ο [αξιόπιστος] λογαριασμός WABetaInfo στο Twitter, ο οποίος έχει ξανά διερρεύσει αρκετά πράγματα στο παρελθόν τα οποία αφορούσαν την δημιουργία Universal Windows Platform (UWP) εφαρμογών, ανέφερε πως το νέο WhatsApp για υπολογιστές θα λειτουργεί χωρίς τη χρήση smartphones.

Αυτή είναι μια σημαντική αναβάθμιση για την εφαρμογή η οποία αυτή την στιγμή ξεπερνάει τους 1.5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχεις την δυνατότητα να επικοινωνείς με τους αγαπημένους ανθρώπους και τις επαφές σου στο WhatsApp ακόμα και όταν η συσκευή σου έχει ξεμείνει από μπαταρία. Με άλλα λόγια, κάτι σαν το Facebook Messenger και το Telegram.

Διάβασε επίσης: WhatsApp εναλλακτικές: Δωρεάν εφαρμογές μηνυμάτων

Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες για το πότε η νέα desktop εφαρμογή θα κυκλοφορήσει, αλλά θα φροντίσουμε να σε ενημερώσουμε με το που γίνει διαθέσιμη προς κατέβασμα.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού