ΝέαApple Mobile News

Το νέο iPad Pro 2021 θα είναι τόσο ισχυρό όσο τα πρόσφατα Mac

771 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Περιμένουμε ότι το νέο iPad Pro 2021 θα είναι ισχυρό, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ισχυρό από ό, τι νομίζαμε ότι θα ήταν, καθώς η τελευταία διαρροή υποδηλώνει ότι το chipset του θα μπορούσε να είναι τόσο ικανό όσο το M1 που χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία Mac.

Αυτό σύμφωνα με τον Mark Gurman, ο οποίος έχει εξαιρετικό ιστορικό για διαρροές της Apple.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι η επερχόμενη ταμπλέτα θα έχει έναν νέο επεξεργαστή που είναι «στο ίδιο επίπεδο» με το τσιπ M1.

Αυτό πιθανώς θα σήμαινε ένα ακόμη καλύτερο chipset από το A14 Bionic που βρίσκεται στη νέα σειρά iPhone 12.

Ο Gurman ισχυρίζεται επιπλέον ότι τα μεγαλύτερα από τα δύο επερχόμενα μοντέλα iPad Pro (τα οποία βασίζονται σε προηγούμενο design θα έχουν πιθανώς οθόνη 12,9 ιντσών) θα έχουν οθόνη Mini LED.

Αυτό είναι κάτι που φημολογείται αρκετά, και σύμφωνα με τον Gurman, θα έκανε την ταμπλέτα ελαφρώς παχύτερη, αλλά θα επέτρεπε μια φωτεινότερη οθόνη και μια πολύ καλύτερη αναλογία αντίθεσης.

Η σειρά iPad Pro 2021 μοιάζει με τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά εκτός από την αναβάθμιση ισχύος, ο Gurman ισχυρίζεται ότι θα έχουν 5G και καλύτερες κάμερες.

Όσο για το πότε θα μπορούσαμε να δούμε αυτά τα ταμπλετ, ο Gurman λέει ότι θα ανακοινωθούν τους «επόμενους μήνες».

Αυτό συμβαδίζει με άλλες διαρροές, που υποδηλώνουν ότι θα δούμε το iPad Pro 2021 το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, και πιθανώς ακόμη και τον Μάρτιο.

Ο Gurman διέρρευσε επίσης ορισμένες πληροφορίες σχετικά με άλλα επερχόμενα προϊόντα της Apple, λέγοντας ότι ένα λεπτότερο iPad θα έρθει αργότερα το 2021.

Και ότι η σειρά iPhone 13 μπορεί να περιλαμβάνει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και θα έχει καλύτερες κάμερες και γρηγορότερα τσιπ από το τη σειρά 12, αλλά θα μοιάζει με τα τρέχοντα μοντέλα σχεδιαστικά.

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα απο το iPhone 13.

Αξιολόγηση άρθρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού