Νέα

Το Destiny 2 “Shadowkeep” απαιτεί 165GB χώρο στο δίσκο σας.

75 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Τι πρέπει να ξέρετε
– Destiny 2: Shadowkeep μεταφέρει τους παίκτες πίσω στη Σελήνη.
– Η επέκταση πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.
– Σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειάζονται 165 GB χώρου στο σκληρό δίσκο.
– Μπορείτε να προπαραγγείλετε για $ 35 από το Microsoft Store.

Destiny 2: Shadowkeep είναι το επερχόμενο expansion για το δημοφιλές shooter πρώτου προσώπου που ταξιδεύει τους παίκτες στη Σελήνη. Ακριβώς όπως το αρχικό παιχνίδι, πρέπει να αντιμετωπίσετε μια νέα απειλή καθώς προσπαθείτε να προστατέψετε τους τελευταίους ανθρώπους στη Γη. Ενώ υπάρχουν πολλά για να προσβλέπουμε στο μέλλον, ο χώρος στο σκληρό δίσκο μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.

Σήμερα, πολλά καταστήματα όπως το VGR ανέφεραν ότι η Bungie στέλνει e-mails σχετικά με τις απαιτήσεις του συστήματος. Ενώ η πλειοψηφία τους είναι το ίδιο με το βασικό παιχνίδι, η απαίτηση χώρου στο σκληρό δίσκο έχει αυξηθεί μάλλον δραματικά.

Αυτή τη στιγμή, το Destiny 2 είναι περίπου 90 GB σε προηγμένα συστήματα όπως το Xbox One X. Ωστόσο το Destiny 2: Shadowkeep χρειάζεται 165 GB. Δεν είναι σαφές γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά πρέπει να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει το expansion τον Οκτώβριο. Υπολογιζόταν να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο αλλά αναγκάστηκε να παρει παράταση ένα μήνα.

Λάβετε υπόψη ότι τα 165 GB μπορεί να είναι μια εκτίμηση, αλλά ακόμα και τότε είναι ένας τεράστιος αριθμός. Ας ελπίσουμε ότι η τελική version θα είναι λιγότερο, τουλάχιστον στις κονσόλες επειδή δεν έχουν όλοι εξωτερικό σκληρό δίσκο για να αποθηκεύσουν τέτοιους τίτλους.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού