Νέα

Το Apple Watch 5 έρχεται σε εκδόσεις ceramic και titanium.

63 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Περιμένετε όλο το χρόνο για μερικά ενδιαφέρουσα νέα για το Apple Watch Series 5? σας έχουμε δύο μαζεμένα: μόλις ακούσαμε ότι η πέμπτη γενιά έρχεται τον Σεπτέμβριο και έξτρα υπάρχουν νέα σχετικά με ορισμένα διαφορετικά υλικά που προστίθενται φέτος.

Στο Βραζιλιάνο site iHelp BR βρήκαν μυστικά κρυμμένα στον κώδικα beta του watchOS 6 που δείχνουν υλικά απο κεραμικό και τιτανίο πολύ πιθανόν για το Apple Watch 5 αλλά ίσως ως νέες επιλογές μαζί με τον ανοξείδωτο ατσάλι για το Apple Watch 4.

Η Apple έχει προσφέρει στο παρελθόν ceramic smartwatch αλλά η επιλογή καταργήθηκε στη σειρά 4. Δεν υπήρξε ποτέ τιτανίου Apple Watch γι ‘αυτό είναι εντελώς νέο.Ακούσαμε φήμες πίσω στον Φεβρουάριο για ένα κεραμικό μοντέλο για την σειρά 5 από τον έγκυρο αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Είναι πιθανό ότι τόσο η σειρά 5 όσο και η σειρά 4 (που κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνουν στην πώληση) πρόκειται να πάρουν τις νέες εκδόσεις.

Μόλις χθες ακούσαμε ότι ο Ming-Chi Kuo αναμένει ένα νέο Apple Watch 5 το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Αυτό θα ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας προηγούμενων μοντέλων, αλλά δεν έχουμε ακούσει πολλά για τις φήμες ή τις εικασίες για μια νέα έκδοση για το 2019.

Είναι πιθανό η Apple να παρουσιάσει το Apple Watch 5 παράλληλα με τα νέα iPhones για το 2019 σε μια εκδήλωση που αναμένεται να συμβεί τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, αν και δεν είναι ακόμα επίσημη.

Η περαιτέρω έρευνα στο iHelp BR βρήκε αναφορές τόσο σε smartwatches μεγέθους 40mm όσο και 44mm, επομένως αν αυτές οι ετικέτες τιτανίου και κεραμικού ισχύουν για συσκευές Series 4 ή Series 5, θα έχουν το ίδιο μέγεθος πλαισίου με τα υπάρχοντα smartwatches της Apple.

Εάν πάρουμε ένα νέο Apple Watch 5 τον επόμενο μήνα, τότε δεν είναι ξεκάθαρο ποια χαρακτηριστικά και βελτιώσεις θα φέρει μαζί με αυτό, αν και το watchOS 6 προσφέρει κάποιες ενδείξεις – δίνει στο Apple Watch το δικό του App Store για παράδειγμα.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού