Νέα

Τα SAMSUNG TAB S3 και TAB A (2017) αναβαθμίζονται σε Android Pie

47 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Μετά την παροχή της τελευταίας έκδοσης Android 9 Pie, με τη μορφή One UI, για το παλιό Galaxy J3 (2017) η Samsung αποφάσισε να επεκτείνει την ενημέρωση σε ορισμένες συσκευές της στην κατηγορία των τάμπλετ. Σήμερα η τελευταία έκδοση του Android κυκλοφορεί για το Galaxy Tab S3 και το Tab A (2017).

Η νέα ενημέρωση φέρνει όλα τα καλούδια που υπάρχουν στο Android Pie και στο όραμα της Samsung για μια καλύτερη εμπειρία Android. Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει το OneUI, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για τις συσκευές Samsung. Επιπλέον η ενημερωμένη έκδοση έρχεται με την νο patch ασφαλείας Android στo t;amplet S3 έως τον Αύγουστο του 2019. Ωστόσο sto A (2017) ηλικίας δύο ετών έχει κολλήσει στην προηγούμενη ενημερωση ασφαλείας του Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί μέσω OTA και ενδέχεται να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να φτάσει σε όλες τις επιλέξιμες μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί για την έκδοση LTE του Galaxy Tab S3. Διατίθεται στις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία και το Βιετνάμ. Ωστόσο όταν πρόκειται για το τάμπλετ του (2017), η διαθεσιμότητά της περιορίζεται στη Μαλαισία. Δεν είναι ξεκάθαρο αλλά ελπίζουμε να δούμε την ενημέρωση του Android Pie να εξαπλώνεται για περισσότερες συσκευές Tab A (2017) σε ολόκληρο τον πλανήτη τις ερχόμενες εβδομάδες.

Εάν κατά τύχη ζείτε σε κάποια από αυτές τις περιοχές και δεν μπορείτε να περιμένετε την ειδοποίηση OTA, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να δοκιμάσετε χειροκίνητα και να ελέγξετε για την ενημέρωση μέσω του μενού ενημέρωσης λογισμικού “Ρυθμίσεις >>ενημέρωση λογιμσικού.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού