Ψωρίαση
512 προβολες

Psorilax: Φυσική κρέμα με εξαιρετικά αποτέλεσματα στη ψωρίαση

κρέμα psorilax

Η κρέμα psorilax είναι μια από τις τελευταίες εφευρέσεις στον τομέα αντιμετώπισης της ψωρίασης. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο και καινοτόμο προϊόν ενάντια στα συμπτώματα της ψωρίασης . Κυκλοφορεί ελεύθερα στο ίντερνετ σε μορφή κρέμας και δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή για να την αγοράσετε αφού έχει 100% φυσική σύνθεση. Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες παρενέργειες σε ασθενείς που έχουν κάνει ή κάνουν χρήση αυτής της κρέμας. Αυτή τη στιγμή δε θα τη βρείτε στο σκρουτζ ή σε φαρμακεία, παρά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή για Ελλάδα και Κύπρο. Μπορείτε να  κάνετε χρήση της κρέμας σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου και αν βρίσκεστε!

Πως δρα η psorilax και γιατί είναι καινοτομία

Τα ενεργά συστατικά της κρέμας διεισδύουν βαθιά μέσα στο δέρμα και σταδιακά από τις πρώτες χρήσεις μαλακώνουν το δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι λεγόμενες ψωριασικές πλάκες ή τα μπαλώματα να απομακρύονται από το δέρμα με γρήγορο ρυθμό. Οι ψωριασικές πλάκες δημιουργούνται σε κάποια σημεία του σώματος επειδή κατά την ψωρίαση το ανοσοποιητικό σύστημα ανανεώνει τα δερμάτικα κύτταρα σε διάφορα σημεία του σώματος με γρηγορότερο ρυθμό από το φυσιολογικό. Σϋμφωνα με έρευνες αυτή η ανανέωση συμβαίνει με έναν ρυθμό ανά 5 μέρες ενώ στα σημεία του σώματος που δεν πάσχουν από ψωρίαση αυτό συμβαίνει 1 φορά το μήνα. Αυτές οι ψωριασικές πλάκες είναι τα σημάδια της ψωρίασης που βλέπουμε στο σώμα μας και δημιουργούνται από την υπερσυσσώρευση δερματικών κυττάρων (κερατινοκυττάτων) στο σημείο εκείνο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος γνωστός τρόπος για να αναστρέψουμε εγγυημένο αυτήν την πορεία. Αν όμως μπορούσαμε να βρούμε μια μέθοδο αντιμετώπισης κατά την οποία τα κερατινοκύτταρα που συσσωρεύονται στο δέρμα, αποβάλλονται με γρηγορότερο ρυθμό από αυτόν με τον οποίο συσσωρεύονται, αυτό θα σήμαινε την αρχή του τέλους για τα ψωριασικά συμπτώματα. Ακριβώς αυτή είναι η σκέψη πάνω στην οποία αναπτύχθηκε η psorilax. Ακριβώς αυτό υπόσχεται να κάνει

Πότε ενδείκνυται η χρήση της Psorilax;

psorilax ενάντια στη ψωρίαση
H κρέμα psorilax είναι 5ης γενιάς κρέμα και η δράση της δεν περιορίζεται στη ψωρίαση

Όπως αναφέραμε παραπάνω η psorilax στοχεύει να ωφελήσει το ίδιο το δέρμα ώστε να το κάνει να αποβάλλει τα συμπτώματα. Αυτό το πλεονέκτημα εκτός των άλλων καθιστά αυτήν την κρέμα ιδανική και για αντιμετώπιση μιας σειράς άλλων συμπτωμάτων που σχετίζονται με διαφορετικές δερματικές παθήσεις όπως:

 • ατοπική δερματίτιδα
 • έκζεμα
 • ξηρότητα δέρματος
 • αντιμετωπίζει τα σημάδια της ακμής

Ο μηχανισμός της ψωρίασης

Η ψωρίαση συγκαταλαγέται στα αυτοάνοσα νοσήματα. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει από τον ίδιο μας τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα και όχι από κάποιον εξωτερικό εχθρό όπως ιό, παράσιτο κτλ. Συνεπώς δεν πρόκειται για μόλυνση και φυσικά δεν είναι κάτι το μεταδοτικό. Ώστωσο η πλήρης αντιμετώπιση της ψωρίασης όπως και των περισσότερων αυτοάνοσων είναι πιο πολύπλοκη και συχνά απαιτεί πιο εξατομικευμένη προσέγγιση

Τα συμπτώματα της ψωρίασης διαφέρουν ως προς την ένταση

Τα πρώτα συμπτώματα συχνά ξεκινάνε από αγκώνες και γόνατα

Ελαφρυά ψωρίαση: Υπάρχουν άνθρωποι με ελαφρυά ψωρίαση τα συμπτώματα της οποία παραμένουν περίπου σταθερά με το χρόνο χωρίς να κάνουν εξάρσεις. Λίγα σημάδια μικρής, έντασης συνήθως όχι στα πιο εμφανή σημεία του σώματος και ελάχιστη φαγούρα. Η ποιότητα ζωής αυτών των ανθρώπων μένει ανεπηρέαστη.

Μέτρια ψωρίαση: Τα σημάδια της ψωρίασης είναι πιο έντονα και πιο εμφανή πάνω στο σώμα. Η φαγούρα και ενδεχομένως ο πόνος επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την ποιότητα ζωής. Κάποιοι άνθρωποι με μέτριας έντασης χωρίαση στιγματίζονται κοινωνικά λόγω της άγνοιας που επικρατεί

Βαρυά Ψωρίαση: Εδώ ο ασθενής συνήθως είναι γεμάτος μπαλώματα από τις ψωριασικές πλάκες. Τα σημάδια είναι σε όλο το σώμα και συνήθως νιώθει στιγματισμένος. Η φαγούρα και ο πόνος είναι έντονα χαρακτηριστικά της ψωρίασης. Η ποιότητα ζωής είναι υποβαθμισμένη

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη psorilax σε όποια φάση και αν βρίσκεστε

Τι ενεργοποιεί την ψωρίαση;

Από ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιοι γενετικοί παράγοντες που προδιαθέτουν για την εμφάνιση της νόσου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι λεγόμενοι παράγοντες ενεργοποίησης που είναι διατροφολογικοί , περιβαλλοντικοί και ψυχολογικοί παράγοντες. Το έντονο στρες μπορεί να ενεργοποιήσει τη νόσο ή να προκαλέσει εξάρσεις όπως έχει φανεί ότι συμβαίνει σε όλα τα αυτοάνοσα.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που ενεργοποιεί εξάρσεις της νόσου είναι το κάπνισμα

Ποια είναι τα συστατικά της psorilax;

 1. DIHYDROAVENANTHRAMIDE D: Επειδή μάλλον χάσατε την μπάλα με αυτό, ονομάζεται διϋδρο-αβενανθραμίδη D. Οι αβενανθραμίδες είναι πολύτιμα αντιοξειδωτικά που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, μόλις πριν μερικά χρόνια,άλλη μια απόδειξη ότι η κρέμα psorilax είναι ένα καινοτόμο προϊόν. Η βρώμη, γνωστή σε όλους μας για τις ευεργετικές της ιδιότητες, περιέχει αβενανθραμίδες.
 2. Κερί Καντέλλιλα: Έχει την ιδιότητα να μαλακώνει το δέρμα και να μειώνει τη φαγούρα ενώ λειτουργεί αναλγητικά για το δέρμα και τις αρθρώσεις. Το κερί καντέλλιλα είναι ένα πολύτιμο συστατικά της κρέμας. Παράγεται από φύλλα κακτοειδούς θάμνου στο Β.Μεξικό και είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται πολύ στα καλλυντικά.
 3. Βούτηρο Shea ή αλλιώς βούτυρο Καριτέ: Το βούτηρο καριτέ βγαίνει από το ομώνυμο δέντρο καριτέ της Αφρικής. Μάλιστα οι ντόπιοι το θεωρούν ιερό δέντρο. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ομαλοποιεί τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων. Επιπλέον έχει σαν συστατικό χρησιμοποιείται σε κρέμες ομορφιάς,αντιρυτιδικές, αντιαλλεργικές, ενυδατικές και σε κρέμες ενάντια στις ραγάδες.
 4. Πανθενόλη: Η πανθενόλη έχει μεγάλη διεισδυτικότητα. Όταν απορροφάται από το δέρμα απελευθερώνει τη βιταμίνη Β5 και διάφορα άλλα μέταλλα. Επουλώνει τις δερματικές πληγές ενώ έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση
 5. Κραμβέλαιο: Το κραμβέλαιο ή αλλιώς γνωστό και ως canola oil περιέχει ωμέγα -3 λιπαρά. Η διατροφική τους αξία θεωρείται παρόμοια αυτής του ελαιόλαδου. Σαν συστατικό της psorilax αναλαμβάνει να καταπολεμήσει τις φολίδες και τα μπαλώματα.

Δείτε εδώ περισσότερες κρέμες για ψωρίαση στο νέο μας άρθρο

Η ιστορία της ξανθιάς Γαλλίδας που έγινε viral

Μίλησε ανοιχτά για την ιστορία της. Για την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι πάσχει από ψωρίαση,για τις ανησυχίες της , τον αγώνα της και τις φοβίες που κυρίως συνδέονται με τις προκαταλήψεις γύρω από την ψωρίαση. Τόλμησε να φωτογραφηθεί με τα σημάδια της και έγινε viral. Συνέβαλλε στην καμπάνια του psorilax για την απομυθοποίηση της ψωρίασης ενώ η ίδια κατάφερε να αποβάλλει εντελώς τα σημάδια του δέρματός της αλλά και του ενδεχόμενου κοινωνικού στίγματος.

Σχόλια και Κριτικές για την κρέμα psorilax

Αν και όπως είπαμε πρόκειται για ένα καινούριο προϊόν ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια. Φαίνεται να είναι προϊόν που ικανοποιεί τις προσδοκίες του κοινού σχετικά με τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και τη φαγούρα. Αρκετοί άνθρωποι παγκοσμίως που πάσχουν από ψωρίαση δηλώνουν πως βελτιώθηκε τόσο το δέρμα τους,όσο και η ψυχολογία τους. Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς να έχουμε λάβει ευχαριστήριο μήνυμα από αναγνώστη που του προτείναμε την κρέμα psorilax. Είναι κάτι που μας κάνει να θέλουμε να γράψουμε για αυτήν την κρέμα. Σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιείτε την psorilax μπορείτε να αφήσετε σχόλιο σχετικά με την εμπειρία σας!

Αναμενόμενα αποτελέσματα από τη χρήση της κρέμας psorilax

Ειδικά όσοι πάσχουν από ψωρίαση γνωρίζουν καλά πως πρόκειται για μια ασθένεια με βαθύτερα αίτια. Δεν πρόκειται για μια μόλυνση από ακάρεα στο δέρμα που μπορεί να θεραπευτεί η ρίζα του προβλήματος με τη χρήση μιας κρέμας. Είναι το ίδιο το ανοσοποιητικό μας σύστημα από το οποίο ξεκινάνε όλα. Έτσι δε μπορεί να περιμένει κάποιος ότι θα θεραπεύσει τη ρίζα του προβλήματος. Μπορεί να περιμένει όμως ότι θα βελτιώσει πολύ την κατάσταση του δέρματος,ότι θα εμποδίσει της εξάπλωση της νόσου σε υγιή κύτταρα και θα μειώσει στο ελάχιστο τις επιπτώσεις της νόσου.

Από την όλη χρειάζεται να ακολουθηθεί ολοκληρωμένη θεραπεία με την κρέμα στην προβλεπόμενη διάρκεια ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα. Επίσης να θυμάστε πως ο οργανισμός του κάθε ανθρώπου αντιδράει διαφορετικά.

Ανάλογα και την κλινική εικόνα που παρουσιάζει ο κάθε ασθενής,εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει πολλές φορές και τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο αγώνας ενάντια στην ψωρίαση είναι πολλές φορές ένας μακροχρόνιος αγώνας. Πολλοί ασθενείς σε όλον τον κόσμο με την κρέμα psorilax περιορίζουν την ασθένεια σε μικρότερο ή μεγαλύτερό βαθμό ενώ άλλοι μπορεί να απαλλαγούν και εντελώς. Είναι μια πολυπαραγοντική ασθένεια και η έκταση της εκδήλωσης της,ποικίλλει ανάλογα με τον ασθενή.

Πίνακας δυνητικών αποτελεσμάτων

1η εβδομάδα χρήσηςΟι φλεγμονές και η υπερσυσσώρευση δερματικών πλακών σταματάει. Εδώ οι χρήστες παρατηρούν σημαντική μείωση στη φαγούρα
2η εβδομάδα χρήσηςΟι ψωριασικές πλάκες έχουν μαλακώσει και πλέον τις αποβάλλει το ίδιο το δέρμα σας.
3η εβδομάδα χρήσηςΤο δέρμα έχει απορροφήσει όλα τα ενεργά συστατικά της κρέμας η μικροκυκλοφορία έχει βελτιωθεί και το έδαφος είναι έτοιμο για μια ακόμα μεγαλύτερη αντεπίθεση. Όλες οι βάσεις έχουν μπει
4η εβδομάδα χρήσηςΧάρις στα ενεργά ιόντα αργύρου ξεκινάει η απομάκρυνση των συμπτωμάτων. Το δέρμα αρχίζει να καθαρίζει σημαντικά
1 μήνας +Η ψυχολογία και η ποιότητα ζωής έχουν βελτιωθεί σημαντικά

Οδηγίες χρήσης

H εφαρμογή της κρέμας είναι πολύ απλή. Ακουλουθείστε τις παρακάτω οδηγίες για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα

 1. Πλύνετε καλά τις προβληματικές περιοχές με ζεστό νερό
 2. Στεγνώστε καλά με μια πετσέτα απαλά ή με ένα πιστολάκι
 3. Εφαρμόστε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ. Μια απλή στρώση είναι αρκετή
 4. Σε 15 λεπτά θα έχει απορροφηθεί από το δέρμα. Αφαιρέστε τα όποια υπολείμματα προσεχτικά με μια πετσέτα
 5. Κάντε χρήση της κρέμας 2 φορές τη μέρα

Διαδικασία Παραγγελίας και πληρωμή

Το psorilax είναι διαθέσιμο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο μόνο μέσω της ιστοσελίδας του επίσημου αντιπροσώπου. Είναι ένα premium προϊόν κατά της ψωρίασης που δε θα το βρείτε σε καταστήματα και φαρμακεία. Αυτό είναι καλύτερο γιατί έτσι προστατεύεται η ασφάλεια και η αυθεντικότητα του προϊόντος.

 1. Μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ
 2. Συμπληρώνετε τη σύντομη φόρμα παραγγελίας με τ στοιχεία σας
 3. Περιμένετε την τηλεφωνική κλήση ενός εκπροσώπου για επιβεβαίωση στοιχείων κ ενημέρωση
 4. Πληρώνετε με την παραλαβή σε λίγες μέρες
psorilax ελλάδα και κύπροςΤο psorilax είναι ένα premium προϊόν κατά της ψωρίασης
που δε θα βρείτε στo κοινό εμπόριο. Τα αποτελέσματα του θα σας δικαιώσουν

Μεταβείτε τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα για παραγγελία με 50% έκπτωση

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: