How-To PC
724 προβολες

Πώς να βγεις ή/και να διαγράψεις έναν Discord server

Πώς να βγεις ήκαι να διαγράψεις έναν Discord server

Τόσες πολλές κοινότητες, εφαρμογές, παιχνίδια και χώροι εργασίας έχουν τους δικούς τους Discord servers αυτές τις μέρες, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών διακομιστών που φιλοξενούν Discord bots. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να συμβαδίσεις και οι 100 δωρεάν server spaces γεμίζουν γρήγορα, χωρίς να έχεις άλλη επιλογή από το να πληρώσεις μια συνδρομή Discord Nitro για επιπλέον χώρο. Αλλά η πληρωμή για space δεν είναι η μόνη επιλογή. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βγεις από servers που δεν παρακολουθείς ή/και να διαγράψεις έναν Discord server αν είσαι ο διαχειριστής.

Διάβασε επίσης: Αυτόματη εκκίνηση του Discord στον υπολογιστή: Πώς να την απενεργοποιήσεις

Πώς να βγεις από έναν διακομιστή στο Discord

Πώς να βγεις ή/και να διαγράψεις έναν Discord server

Ας δούμε αρχικά τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να βγεις, δηλαδή να φύγεις οριστικά από ένα Discord Server. Προφανώς αυτό σημαίνει, πως αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα, δε θα έχεις στο εξής πρόσβαση στον συγκεκριμένο server:

Αρχικά, όπως είναι προφανές, θα πρέπει να ανοίξεις το Discord είτε από τον browser είτε από το app στο PC σου. Στη συνέχεια, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κάνεις δεξί κλικ στον server που θέλεις και να πατήσεις στην επιλογή Leave Server (αποχώρηση από τον διακομιστή). Θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να επιβεβαιώσεις την επιλογή σου και είσαι έτοιμος!

Αντίστοιχα στο κινητό πρέπει να πατήσεις στον server και μετά επάνω δεξιά στο εικονίδιο με τις 3 τελείες. Εκεί, κάτω κάτω θα δεις την ίδια επιλογή. Πάτα την και είσαι έτοιμος!

Πώς να διαγράψεις έναν Discord server

Πώς να βγεις ή/και να διαγράψεις έναν Discord server

Αν έχεις ανοίξει εσύ ο ίδιος έναν server στο Discord και θέλεις για τους δικούς σου λόγους να τον διαγράψεις, είναι θα λέγαμε το ίδιο εύκολο. Προφανώς το να διαγράψεις έναν Discord server σημαίνει ότι τα άτομα που ήταν μέσα μέχρι πρότινος, δε θα έχουν πρόσβαση στο εξής, διότι πολύ απλά ο server δε θα υφίσταται.

Για να το κάνεις λοιπόν, θα πρέπει αρχικά να κάνεις δεξί κλικ επάνω στον server και μετά να πατήσεις στα server settings (ρυθμίσεις διακομιστή). Έπειτα, θα πρέπει να βρεις και να πατήσεις το delete server (διαγραφή διακομιστή). Θα σου ζητηθεί να βάλεις το όνομα του εν λόγω server. Μόλις λοιπόν το βάλεις και επιβεβαιώσεις την επιλογή σου ο server θα διαγραφεί.

Διάβασε επίσης: Πώς να συνδέσεις το Playstation Account σου στο Discord

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: