Νέα

Πολύ φουτουριστικός ο σχεδιασμός του νέου PlayStation 5 σύμφωνα με νέα renders

156 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Είναι πλέον γνωστού σε όλη την κοινότητα των gamers πως η Sony εργάζεται πάνω στην επόμενη έκδοση της δική της παιχνιδομηχανής, δηλ. στο PlayStation 5 που κατά τα συμφραζόμενα της εταιρεία θα φέρει μαζικές αναβαθμίσεις έναντι της υπάρχουσας κονσόλας PlayStation 4. Ωστόσο, οι αναβαθμίσεις ενδέχεται να είναι κάτι περισσότερο από απλές εσωτερικές βελτιώσεις του υλικού, όπως υποδηλώνουν οι νέες σχετικά με το PS5.

Σύμφωνα με τα σχέδια ευρεσιτεχνιών που εντοπίστηκαν από τον ιστότοπο Lets Go Digital, το PS5 μπορεί να έχει ένα σχέδιο που είναι αρκετά διαφορετικό από οτιδήποτε έχουμε δει από τις κονσόλες της Sony στο παρελθόν. Τα παιδιά του Lets Go Digital δημιούργησαν μια συλλογή renders  της επερχόμενης κονσόλας με βάση τα σχέδια των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

To νέο αυτό υλικό αποκαλύπτει μεγάλες σχισμές στο πλαίσιο του PS5, που μπορεί να υπάρχει για επιπλέον αερισμό, κάτι που μπορεί να χρειαστεί ιδιαιτέρως στο PS5 αν ισχύσουν οι φήμες.

Μπορούμε επίσης να δούμε 5 θύρες USB στην εμπρός πρόσοψη, μαζί με κάποια κουμπιά και άλλες δυο θύρες USB εμφανίζονται στο πίσω μέρος όσον αφορά τα σχέδια ευρεσιτεχνίας. Αυτές είναι πολλές θύρες USB για μια κονσόλα παιχνιδιών.

Επιπλέον, ο Matthew Stott, ένας προγραμματιστής παιχνιδιών που εργάζεται σήμερα ως ανώτερος δημιουργός στην Codemasters, επιβεβαίωσε σε ένα tweet -που τώρα αφαιρέθηκε- ότι το σχέδιο είναι στην πραγματικότητα το κιτ ανάπτυξης του PlayStation 5. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα θα καταλήξει επίσης να αποτελέσει και τον τελικό σχεδιασμό για την κονσόλα.

Μέχρις ότου η Sony ανακοινώσει ή αναδείξει επίσημα το PS5, θα σας προτείνουμε να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας για αυτές τις πληροφορίες, αλλά αν αυτό το νέο σχέδιο αποδειχθεί ότι είναι πράγματι αυτό που σκέφτεται η Sony, το PS5 μπορεί να έχει ένα πολύ cool look!


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού