ΝέαApple Mobile News

Οι χρήστες Google Drive μπορούν πλέον να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας σε Apple M1 Macs

888 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Οι ιδιοκτήτες των M1 Macs της Apple θα έχουν σύντομα πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των προϊόντων Google αφού η εταιρεία μηχανών αναζήτησης ανακοίνωσε ότι είχε εξαλείψει τα ζητήματα συμβατότητας που επηρεάζουν το Google Drive Backup and Sync. Η Google επιβεβαίωσε επίσης ότι η υποστήριξη για το Google Drive File Stream θα έρθει τον Απρίλιο.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμός λειτουργεί τόσο με το Google Drive όσο και με τις φωτογραφίες αλλά δεν ήταν διαθέσιμες στους χρήστες M1 mac όταν οι συσκευές ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Ωστόσο, μια ενημέρωση του Google Workspace που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα έδειξε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε επιλυθεί.

“Διορθώθηκαν τα υπόλοιπα ζητήματα chip M1 που εμπόδιζαν την εκτέλεση προηγούμενων εκδόσεων Backup και Sync για ορισμένους χρήστες”, αναφέρει η ενημέρωση.

Εκτός από τη διαθεσιμότητα των αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού, οι χρήστες M1 mac δεν θα περιμένουν πολύ προτού μπορέσουν να κάνουν χρήση του Drive File Stream, της υπηρεσίας cloud κατά παραγγελία που μεταδίδει αρχεία απευθείας στη συσκευή ενός χρήστη. Η Google επιβεβαίωσε ότι θα έρθει στα M1 macs τον Απρίλιο, αν και με νέο όνομα.

Οι χρήστες του Drive File Stream θα αρχίσουν να παρατηρούν ότι η υπηρεσία cloud θα αναφέρεται ως “Google Drive για επιτραπέζιους υπολογιστές”. Η αλλαγή ονόματος φέρεται να έχει κάνει το ντεμπούτο της με την έκδοση 45.0 αλλά φαίνεται να κυκλοφορεί σταδιακά.

Όταν η Apple ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει τα τσιπ που παράγονται από την Intel υπέρ των δικών της επεξεργαστών Μ1, υπήρχαν ανησυχίες σχετικά με πιθανά ζητήματα συμβατότητας. Ενώ υπήρξαν προβλήματα στην πορεία οι προγραμματιστές έρχονται με τις κατάλληλες αλλαγές να λύσουν τα προβλήματα στα νέα macs.

Αξιολόγηση άρθρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού