Ερωτήσεις και ΑπαντήσειςΚατηγορία: ΔιάφοραΑν διαγράψουμε οριστικά το Facebook
Μαρία ρώτησε πριν 5 μήνες
Αν διαγράψουμε οριστικά το Facebook διαγράφεται αυτόματα και το messenger ;



1 Απαντήσεις
Tsouk Διαχειριστής απάντησε πριν 5 μήνες

Γεια σου Μαρία,

ναι θα απενεργοποιηθεί και το Messenger: Διάβασε εδώ:

Τι θα συμβεί αν διαγράψω οριστικά το λογαριασμό μου στο Facebook;

Δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας.

Το προφίλ σας, οι φωτογραφίες, οι δημοσιεύσεις, τα βίντεο και ό,τι άλλο έχετε προσθέσει θα διαγραφούν οριστικά. Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τίποτα.

Δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Facebook Messenger.



Μενού