Netflix Σειρές
2,483 προβολες

Ιανουάριος 2021 στο Netflix με σειρές που θα διασκεδάσουν τους μικρούς σινεφίλ

Netflix Ιανουάριος 2021: Οι σειρές που θα διασκεδάσουν τους μικρούς σινεφίλ

Η νέα χρονιά έφτασε και το Netflix δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους τους μικρούς μας τηλεθεατές. Για αυτό το μήνα λοιπόν έχουμε τις παρακάτω ολοκαίνουριες σειρές που θα ψυχαγωγήσουν ευχάριστα μικρούς και μεγάλους.

Κάρμεν Σαντιέγκο – Από τις 15 Ιανουαρίου

Από τα Ιμαλάια μέχρι τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, η Κάρμεν και οι φίλοι της ζουν νέες περιπέτειες με σκοπό να διατηρήσουν το προβάδισμά τους έναντι στη Βαϊλ. Η Κάρμεν είναι μία επιδέξια αλλά καλόκαρδη κλέφτρα που ταξιδεύει ανά τον κόσμο παρέα με τους φίλους της.

Διαβάστε επίσης: “Pretend it’s a City” – Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που θα μας συναρπάσει, με την υπογραφή του Martin Scorsese

Hello Ninja! – Από τις 19 Ιανουαρίου

Στην 4η σεζόν οι BFFs Wesley και Georgie και η ανόητη γάτα τους Pretzel μετατρέπονται σε νίντζα ​​και μπαίνουν σε έναν μαγικό κόσμο, όπου επιλύουν προβλήματα και σώζουν την ημέρα. Ζουν απίστευτα διασκεδαστικές περιπέτειες, λύνουν μυστήρια και παίρνουν σημαντικά μαθήματα ζωής. Η σειρά είναι απλή, πολύ δημιουργική, εκπαιδευτική και διασκεδαστική.

Go Dog Go – Από 26 Ιανουαρίου

Το νεαρό κουτάβι Tag Barker και οι περιπέτειες του στο Pawston, μια πολύχρωμη κοινότητα σκύλων εν κινήσει. Δύο νεαρά κουτάβια που κάθε μέρα βγαίνουν στους δρόμους και εξερευνούν τον κόσμο. Μία ιστορία βασισμένη σε κλασικά παιδικά βιβλία.

Jurassik World: Το Κρητιδικό Καμπ – Από τις 22 Ιανουαρίου

Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν οι ήρωες κατασκηνωτές μας έμειναν παγιδευμένοι στο νησί Nublar και θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα ολομόναχοι τους, να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που είναι το θήραμα. Όμως είναι εντελώς…μοναχοί;

Τις φωνές τους στα ελληνικά δανείζουν οι: Φοίβος Ριμένας (Κέντζι Κον), Γιώργος Μαντάς (Δαρείος), Αντιγόνη Ψυχράμη (Γιασμίνα), Θάνος Λέκκας (Μπεν), Ντένης Μακρής (Ντέιβ), Ηλίας Ζερβός (Δόκτωρ Γου), Αφροδίτη Αντωνάκη (Μπρούκλιν), Πηνελόπη Σκαλκώτου (Σάμι), Τερέζα Καζιτόρη (Ρόξι).

Δείτε ακόμα: Netflix: Οι νέες σεζόν των ήδη αγαπημένων μας σειρών, που έρχονται να μας συναρπάσουν τον Ιανουάριο 2021

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version