Νέα

Υπάρχει νέα εικόνα που εμφανίζει το Meizu 16s Pro με φλας σε σχήμα δαχτυλιδιού

50 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Έτοιμο είναι το νέο Meizu 16s Pro προκειμένου να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου. Πολλές αναφορές αποκάλυψαν ότι το Meizu 16s Pro θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με τριπλές πίσω κάμερες. Μια εικόνα που διέρρευσε online πριν από μερικές ώρες,  δείχνει την παρουσία ενός LED φλας σε σχήμα δαχτυλιδιού με την κατασκευαστική υπογραφή της Meizu.

Το τηλέφωνο Meizu 16Xs μεσαίας εμβέλειας που είχε ξεκινήσει τον Μάιο του περασμένου έτους ήταν το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας που περιελάμβανε τρεις πίσω κάμερες. Παρ ‘όλα αυτά, παρουσίαζε ένα κανονικό LED φλας κάτω από τη μονάδα κάμερας. Η νέα εικόνα του Meizu 16s Pro αποκαλύπτει ότι διαθέτει LED φλας σε σχήμα δαχτυλιδιού που αναβοσβήνει στην περιφέρεια του τρίτου αισθητήρα. Το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με κύριο φακό Sony IMX586 48MP και να έρθει με εμπρόσθια κάμερα 20MP.

Άλλες φήμες λένε πως το Meizu 16s Pro θα φιλοξενήσει μια οθόνη 6,5 ιντσών με σχεδίαση χωρίς εγκοπές και λεπτό πλαίσιο. Θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 855+ και τη μνήμη RAM 6 GB / 8 GB. Μπορεί να έρθει σε μοντέλα με αποθηκευτικό χώρο 128 GB και 256 GB. Το τηλέφωνο θα μπορούσε να διαθέτει μια μπαταρία 4.010mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση των 24W.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Ετικέτες:
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού