Νέα

Ξεχωριστό το iPad Pro του 2020, φημολογείται ότι θα έρθει με 3D κάμερες οπτικής ανίχνευσης

175 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Για τον Μάρτιο του 2020 έχουμε να αναμένουμε από την Apple την επικείμενη κυκλοφορία του νέου iPad Pro με 3D κάμερες οπτικής ανίχνευσης. Αυτό όπως και μερικά άλλα εξαρτήματα, σύμφωνα με δημοσίευση από πηγή της Νότιας Κορέας θα τα παρέχει η Derkwoo Electronics, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτικών στοιχείων και των στηριγμάτων. Η μαζική παραγωγή αυτών των εξαρτημάτων θα ξεκινήσει αργότερα φέτος.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, αλλά φαίνεται να επιβεβαιώνουν μια προηγούμενη αναφορά από το Bloomberg, η οποία ισχυρίστηκε ότι η Apple μπορεί να κάνει εισάγει 3D μηχανή στο πρότυπο iPad Pro την άνοιξη του 2020. Επιπλέον, όπως επεσήμανε η σελίδα MacRumors, ο αναλυτής, Ming-Chi Kuo, δήλωσε επίσης ότι υπάρχει μια πιθανότητα “μεγαλύτερη από 50%” ότι η Apple θα μπορούσε να υιοθετήσει την τεχνολογία του αισθητήρα ToF για την επόμενη γενιά iPad, που θα παρουσιαστεί είτε στα τέλη του 2019 είτε αρχές του 2020.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους αναλυτές της βιομηχανίας, η Derkwoo είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα εξαρτήματα μονάδας ToF. “Οι πελάτες της Derkwoo χρησιμοποιούν σήμερα προϊόντα της Derkwoo για σχεδόν τα μισά από τα αιτήματά τους και η Apple μπορεί επίσης να παραγγείλει εξαρτήματα από την Derkwoo” για τα iPhone του 2020 όπως υποστηρίζει η ίδια έκθεση.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη, η ToF συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τεχνολογίες ανίχνευσης 3D που χρησιμοποιούνται σήμερα από τα gadgets ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Καθορίζει τις πληροφορίες βάθους μετρώντας το χρόνο που χρειάζεται για να αναπηδήσει μια δέσμη φωτός υπέρυθρης ακτινοβολίας από τα αντικείμενα, παρέχοντας έναν ακριβή χάρτη 3D του περιβάλλοντος. Η τεχνολογία βρίσκεται ήδη σε πολλά Android smartphones, όπως το Huawei P30 Pro και το Samsung Galaxy S10 5G και αναμένεται να ενσωματωθεί στη σειρά iPhone 2020.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού