Νέα

Το YouTube αφαιρεί τη λειτουργία άμεσων μηνυμάτων από φέτος τον Σεπτέμβριο

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΗ επιλογή για άμεση δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων του YouTube δεν είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος συζήτησης της Google, αλλά ήταν ένας βολικός τρόπος για να μοιραστείτε βίντεο στην πλατφόρμα, ειδικά σε κινητά. Πιθανότατα δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά συχνά και η εταιρεία αποφάσισε να “σκοτώσει” εντελώς αυτό το χαρακτηριστικό. Μια σελίδα υποστήριξης του YouTube αποκάλυψε ότι η πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο καταργεί τη λειτουργία  “native messaging”μετά τις 18 Σεπτεμβρίου.

Το YouTube δεν εξήγησε λεπτομερώς γιατί αποφάσισε να αποσυρθεί αυτή η λειτουργία, αλλά ανέφερε ότι θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση του τμήματος σχολίων του ιστότοπου. “Επαναλαμβάνουμε συνεχώς τις προτεραιότητές μας και αποφασίσαμε να διακόψουμε τη λειτουργία άμεσων μηνυμάτων του YouTube, ενώ επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση των δημόσιων συνομιλιών”, αναφέρει η σελίδα. Ελπίζουμε ότι αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αναμένουμε μελλοντικά καλύτερες δυνατότητες και εργαλεία για τα σχόλια στο YouTube.

Kiev, Ukraine – May 21, 2014: Woman holding a brand new Apple iPad Air and looking on YouTube music playlist on a screen. YouTube is the world’s most popular online video-sharing website that founded in February 14, 2005

Το YouTube αναφέρει ότι εξακολουθείτε να μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο απευθείας από τον ιστότοπο κάνοντας κλικ στο “εικονίδιο κοινωνικού δικτύου”. Αν βρίσκεστε στην επιφάνεια εργασίας, ωστόσο, μπορείτε πάντα να αντιγράψετε και να επικολλήσετε συνδέσμους στην επιλογή ανταλλαγής μηνυμάτων που έχετε επιλέξει.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού