Νέα

Το Netflix δοκιμάζει την νέα λειτουργία collections

128 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Εάν αισθανθήκατε πως οι αλγόριθμοι συστάσεων στο Netflix δεν ήταν κάτι που σας διευκόλυνη στις αναζητήσεις σας, τότε θα χαρείτε να μάθετε πως η υπηρεσία streaming περιεχομένου δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που ονομάζει Collections και όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στις επιλογές από τους ειδικούς συντάκτες.

Όπως αναφέρθηκε από το TechCrunch και το Twitter, η λειτουργία δοκιμάζεται μόνο σε έναν μικρό αριθμό χρηστών iOS αυτήν τη στιγμή.

Φαίνεται πως είναι ότι καλή ιδέα και τα μέλη της ομάδας Netflix τραβούν παρουσιάσεις και ταινίες σε κάθε είδους ομάδες, είτε το υλικό αυτό βασίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, είτε γύρω από ένα θέμα όπως η κωμωδία ή οι βραβευμένοι τίτλοι.

Ορισμένες από τις συλλογές που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν τα “Watch, Gasp, Repeat”, “Short and Funny”, “Artful Adventures” και “Oddballs & Outcasts”. Το είδος, το ύφος, το ιστορικό και τα στοιχεία του κάθε χαρακτήρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ομαδοποιήσεις, λέει το Netflix.

Η νέα αυτή λειτουργία στο Netflix μέσα στην εφαρμογή iOS θεωρείται ως “ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε ταινίες που θα σας αρέσουν” και αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον, τότε θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο Netflix.

Έχοντας ταινίες και παραστάσεις που έχουν επιλεγεί χειροπιαστά από ανθρώπους-επιμελητές, μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε κάτι που δεν θα συναντήσατε πουθενά αλλού.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Ετικέτες:
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Μενού