Νέα

Το νέο της βελτιωμένο smartwatch PRO TREK WSD-F21HR ανακοίνωσε η Casio

127 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Όταν σας μιλούν για την Casio, οι περισσότερο εύλογα θα σκέφτεστε μοντέλα ρολογιών όπως εκείνα της σειράς G-Shock που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για υπαίθρια χρήση. Εάν ψάχνετε για την αγορά για ενός τέτοιου ρολογιού, ίσως να σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι η Casio ανακοίνωσε το τελευταίο της smartwatch, το Casio PRO TREK WSD-F21HR.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τα smartwatches, τότε η σειρά smartwatches PRO TREK της Casio είναι κάτι που συνδυάζει τα πάντα. Ωστόσο, αυτό που κάνει το WSD-F21HR λίγο πιο συναρπαστικό σε σχέση με τις προηγούμενες αντίστοιχες κυκλοφορίες της Casio είναι ότι αυτό θα είναι το πρώτο PRO TREK smartwatch που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού. Αυτό σημαίνει ότι αν αγαπάτε την συνήθεια να τσεκάρετε συνεχώς τον καρδιακό ρυθμό σας κατά τη διάρκεια των ασκήσεων σας, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ρολόι σίγουρα θα σας αρέσει. Το ρολόι θα τροφοδοτείται επίσης από την πλατφόρμα Wear OS της Google, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ευρεία επιλογή εφαρμογών που είναι ήδη διαθέσιμες για το Wear OS.

Α και να πούμε πως θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθείτε τις διαδρομές σας μέσω του Activity App της Casio. Θα υπάρχουν επίσης ενσωματωμένοι χάρτες που θα είναι προσβάσιμοι και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν αυτό το ρολόι σας ακούγεται άκρως γοητευτικό, η Casio το κοστολογεί στα 499 δολάρια.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού