Νέα

Το νέο Amazfit Watch της Huami θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου

44 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Όπως αναμενόταν από πολλούς εκπροσώπους του Τύπου και αργότερα επιβεβαιώθηκε από την Huami, περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα ένα νέο smartwatch της σειράς Amazfit την επόμενη Τρίτη, δηλαδή στις 27 Αυγούστου. Τα στελέχη της εταιρείας λένε πως αυτό το ρολόι θα έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με τη σειρά Apple Watch.

Το θέμα του νέου συνεδρίου για Amazfit smartwatch είναι η το τρέξιμο, “Amazfit! Run!”.  Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ετικέτα εμπνέεται από την ταινία Forrest Gump και υποδηλώνει ότι πρόκειται για ένα ακόμη έξυπνο fitness smartwatch. Δυστυχώς, το teaser δεν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο για την επερχόμενη συσκευή.

Ωστόσο, χάρη στις προσκλήσεις που έχουν σταλεί στα μέσα ενημέρωσης καθώς και σε μια επίσημη εκδοχή που μοιράζεται η αντιπρόεδρος της Huami, γνωρίζουμε με σιγουριά ότι αυτό το νέο ρολόι Amazfit θα ανταγωνιστεί άμεσα την σειρά ρολογιών της Apple.

Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι η Huami κατάφερε να ξεπεράσει την ποιότητα εικόνας της οθόνης του Apple Watch των 326 PPI ενσωματώνοντας μια ακόμη καλύτερη οθόνη AMOLED των 341 PPI στο νέο της ρολόι. Θα διαθέτει ένα τετράγωνο σχέδιο παρόμοιο με τη σειρά Apple Watch και αναμένεται να καλύπτεται με γυαλί 2.5D. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας λέγεται ότι επεκτείνεται σε περισσότερο από 10 ημέρες σε κανονική λειτουργία. Επιπλέον, θα είναι φθηνότερο από το Apple Watch.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Huami στοχεύει άμεσα το lineup Apple Watch με το νέο μοντέλο της Amazfit. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια ακόμη παραλλαγή νέου ρολογιού στην εκδήλωση στις 27 Αυγούστου. Αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού