Νέα

Το mobile game “Mario Kart Tour” ξεκινάει σε iPhone και Android τον επόμενο μήνα

156 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Πριν από σχεδόν 1.5 χρόνο, η Nintendo ανακοίνωσε σχέδια για να φέρει το Mario Kart Tour στο iPhone και στο Android. Τώρα, η εταιρεία έδωσε την επίσημη ημερομηνία διάθεση αυτού του mobile games παιχνίδι και μας λέει πως θα το δούμε από τον επόμενο μήνα.

Μέσω ανάρτησης στο Twitter, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Mario Kart Tour θα κυκλοφορήσει για mobile συσκευές στις 25 Σεπτεμβρίου, δηλαδή κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Η Nintendo αρχικά διέδωσε πως το Mario Kart Tour θα ξεκινήσει μέχρι τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, αλλά έχασε σαφώς αυτόν τον στόχο περίπου πριν από έξι μήνες.

Οι χρήστες Android μπορούν να κάνουν εκ των προτέρων εγγραφή στο Mario Kart Tour στο Google Play Store. Επίσης έγινε αντίστοιχη καταχώριση και στο iOS.

Το καλύτερο πάντως είναι πως η Nintendo ανακοίνωσε νωρίτερα ότι το Mario Kart Tour θα είναι ελεύθερο για δοκιμή, σαν το Super Mario Run. Ωστόσο, πιθανότατα θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε αγορές εντός της εφαρμογής για να ξεπεράσετε ένα ορισμένο επίπεδο. Σύμφωνα με την καταχώριση στο App Store, οι αγορές εντός εφαρμογής κυμαίνονται από 1,99 έως 69,99 δολάρια.

Κατά την κυκλοφορία, το Mario Kart Tour για iOS θα βελτιστοποιηθεί τόσο για το iPhone όσο και για το iPad, όπως και το Super Mario Run.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού