Νέα

Tα παλαιότερα Samsung Galaxy Tab S3 και Galaxy Tab A (2017) λαμβάνουν ενημερώσεις σε Android 9.0 Pie

107 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αν και συμπλήρωσαν περίπου 2 χρόνια ζωής, τα παλαιότερα μοντέλα Galaxy Tab S3 και Galaxy Tab A (2017), καταφέρνουν να αναβαθμιστούν τώρα και να αποκτήσουν την έκδοση Android 9.0 Pie.

Οι χρήστες στο SamMobile ανέφεραν ότι το Galaxy Tab S3 λαμβάνει τώρα την ενημέρωση σε χώρες όπως η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες και το Βιετνάμ, ενώ το Galaxy Tab A (2017) είναι κατάλληλο να δεχτεί την ενημέρωση αυτή τη στιγμή μόνο στη Μαλαισία.

Φυσικά, αυτές οι σημαντικές ενημερώσεις του Android OS τείνουν να επεκτείνονται σε περισσότερες περιοχές μετά από μερικές εβδομάδες, οπότε δεν αμφιβάλλουμε ότι όλοι θα το πάρουν μέχρι το τέλος του έτους αυτά τα updates.

Σε ότι αφορά τώρα τις αλλαγές που περιέχει αυτή η ενημέρωση, μάθαμε ότι φέρνει το νέο One UI, την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Αυγούστου (patch security του Ιουνίου στο Galaxy Tab A 2017) και μερικές άλλες βελτιώσεις σε διάφορες λειτουργίες όπως  στις ειδοποιήσεις, στο Samsung Keyboard, Bixby , Galley και στις επαφές.  

Άλλες αλλαγές που αναφέρονται στο changelog περιλαμβάνουν υποστήριξη για εικόνες HEIF, για τα Galaxy Buds και Gear IconX (2018). Επίσης, τα stickers κλήσεων και το Samsung Max έχουν σταματήσει, ενώ το Kids Home μπορεί τώρα να αποκτηθεί μέσω του γρήγορου πίνακα.

Λάβετε υπόψη ότι η ενημερωμένη έκδοση φθάνει περίπου στο 1,2 GB.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Ετικέτες:
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Μενού