Νέα

Στην νέα beta έκδοση του Microsoft Launcher 5.8 beta ενσωματώθηκαν κι άλλες βελτιώσεις

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΣταθερά από την πρώτη κυκλοφορία του Microsoft Launcher 5.0 έως και το τέλος του περασμένου έτους, η Microsoft προωθούσε συχνά ενημερώσεις και είχαμε κυρίως αλλαγές στην αρχική οθόνη. Πολλές από τις ενημερώσεις φαίνεται να ήταν πολύ μικρές σε χωρητικότητα και αυτό φαίνεται να συμβαίνει και τη νέα έκδοση που κυκλοφορεί στους beta testers αυτή τη στιγμή.

Η Microsoft κυκλοφορεί την έκδοση 5.8 του Microsoft Launcher σε όσους έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα beta μέσω του Google Play Store και έρχεται με δύο μόνο αλλαγές. Για τους χρήστες επιχειρήσεων, το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ο launcher υποστηρίζει πλέον πλήρως διαχειριζόμενες συσκευές στο Microsoft Intune, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαχειριστές πληροφορικής μπορούν πλέον να προσαρμόσουν πλήρως την εμπειρία της αρχικής οθόνης για όλους τους χρήστες. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή ταπετσαρίας, τη διάταξη της αρχικής οθόνης και ακόμη και τη διαθεσιμότητα του feed.

Η μόνη άλλη αλλαγή σε αυτή την έκδοση είναι ότι τα εικονίδια εφαρμογών μπορούν τώρα να προστεθούν αυτόματα στην αρχική οθόνη όταν έχει εγκατασταθεί μια νέα εφαρμογή. Αυτό ήδη λειτούργησε σε μερικές παλαιότερες εκδόσεις του Android, αλλά πιθανώς λόγω των αλλαγών API, δεν ήταν διαθέσιμο για εκείνους που είχαν συσκευές με Android 8.0 ή νεότερη version. Με αυτή τη νέα έκδοση, η συγκεκριμένη λειτουργικότητα θα πρέπει να επανέλθει.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις νέες λειτουργίες, θα πρέπει να κάνετε λήψη του Microsoft Launcher από το Play Store και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta από εκεί.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού