Δωρεάν εφαρμογές

Scr.im: Η δωρεάν υπηρεσία που σε βοηθάει να κρύψεις το email σου από spam και bot

136 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Scr.im: Η δωρεάν υπηρεσία που σε βοηθάει να κρύψεις το email σου από ανεπιθύμητα bot και αναζητήσεις. Mια μοναδική web εφαρμογή που πολύ απλά μας βοηθάει να αποκρύπτουμε τη διεύθυνση του email μας από ενοχλητικά spam και bot.

Το να αφήνουμε το email μας εκτεθειμένο ως απλό κείμενο σε φόρουμ, στο Twitter ή σε δημόσιους ιστότοπους, μας κάνει αυτόματα εύκολο στόχο για πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα. Άλλωστε αυτή είναι και η δουλειά των ρομπότ ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και των εργαλείων συλλογής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περιηγούνται συνεχώς σε τέτοιους ιστότοπους για να συλλέγουν νέα μηνύματα.

Ποια είναι η διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή. Όπως αναφέρει και η υπηρεσία, μετατρέπει τη διεύθυνση του email μας σε μία ασφαλή και σύντομη διεύθυνση URL. Για παράδειγμα δίνουμε ως email το marymar@email.com και μας δίνει το http://scr.im/marymar. Όσοι επιθυμούν να μας στείλουν email, θα πρέπει απλά να μεταβούν σε αυτήν τη διεύθυνση URL που θα αποκαλύψει τη διεύθυνση email μας.

Αυτό γίνεται απλά, μετά από μια εύκολη και απλή δοκιμή. Το θετικό είναι ότι με αυτό τον τρόπο δεν μπορούν να περάσουν αυτοματοποιημένα μηνύματα και bots. Επιπλέον, με αυτή την απλή διαδικασία, αποφεύγεις την πιθανότητα να πέσεις θύμα spam. Η προστασία που μας παρέχει το scr.im είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει σημαντικά και στην ασφάλεια μας αλλά και στην μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αν κάποιος θέλει να μας στείλει email χρησιμοποιώντας τη διεύθυνσή μας, θα χρειαστεί απλά να πατήσει πάνω στο σύνδεσμο που έχει δημιουργήσει η εφαρμογή scr.im. Όταν πατήσει θα του εμφανιστεί ένα μικρό τεστ. Λύνοντας το τεστ θα έχει διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για bot και έτσι θα εμφανιστεί η διεύθυνση του email μας.

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 πιο δημοφιλή δωρεάν Android Emulators

Με έναν τόσο εύκολο και γρήγορο τρόπο, έχουμε τη δυνατότητα να προστατεύσουμε το email μας από κακόβουλους χρήστες, spam και bot. Αν θέλεις να ξεκινήσεις τη διαδικασία πάτα εδώ. Θα μεταφερθείς απευθείας στην δωρεάν εφαρμογή του scr.im.

Ετικέτες: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Σχετικά άρθρα

Μενού