Νέα

Samsung Galaxy Note 10+ vs iPhone XS: Πλήρη αναμέτρηση σε τεστ δοκιμών ταχυτήτων

295 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Το σπουδαιότερο smartphone που μας έδειξε τώρα τελευταία η Samsung είναι αναμφίβολα το Galaxy Note 10+ και χαρακτηρίζεται ως το νέο “θηρίο” τους γιατί φέρει πιο πρόσφατο hardware όπως το chipset Qualcomm Snapdragon 855 και 12GB μνήμης RAM. Έτσι λοιπόν, το ερώτημα είναι, πόσο ταχύτερο θα μπορούσε να είναι σε με το iPhone XS Max, ένα τηλέφωνο που κυριάρχησε κατά κύριο λόγο σε πολλά τεστ ταχύτητας μέχρι σήμερα;

Σε μια δοκιμή επιδόσεων που δημοσιεύθηκε στο YouTube από το κανάλι PhoneBuff, αποκαλύφθηκε ότι το νέο Galaxy Note 10+ κυριαρχεί πλήρως έναντι του iPhone XS Max στη δοκιμή ταχύτητας. Εκεί που πραγματικά μπόρεσε να κάνει κάτι το iPhone XS Max, ήταν μόνο στην δοκιμή με τις περισσότερες ανοιχτές βαριές εφαρμογές βαριές που χρησιμοποιούν όλους τους διαθέσιμους πόρους.

Για την εκτέλεση και επεξεργασία κάποιων apps, το Note 10+ μπόρεσε να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία του τεστ σε 1 λεπτό 55 δευτερόλεπτα, όπου το iPhone XS Max χρειάστηκε 2 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα. Στον δεύτερο γύρο, το iPhone XS Max έδειξε να υστερεί και πάλι, όπου η μνήμη RAM της Note 10 + μάλιστα τέθηκε σε πλήρη ισχύ, επιτρέποντάς της να χρειαστεί 33,95 δευτερόλεπτα. Το iPhone XS Max, από την άλλη πλευρά, έκανε 50,31 δευτερόλεπτα.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το iPhone XS Max είναι ένα κακό ή αργό τηλέφωνο, αλλά μάλλον αντίθετα, υπογραμμίζει τη μεγάλη διαφορά όσον αφορά την τεχνολογία από χρόνο σε χρόνο.  


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού