Νέα

Προκαλούν θαυμασμό τα πρώτα δείγματα λήψεων με την χρήση του Redmi Note 8 Pro

34 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Υπερήφανη η Samsung, κάποιες εβδομάδες πρωτύτερα μας ανήγγειλε τον αισθητήρα κάμερας 64 MP για smartphones και οι εταιρείες ξεκίνησαν αμέσως τον δικό τους αγώνα για το ποια θα προλάβει να τοποθετήσει πρώτη αυτό το εξάρτημα στα δικά της μοντέλα. Η Realme παρουσίασε ήδη την τεχνολογία, αλλά το Redmi Note 8 Pro φαίνεται αποφασισμένο να τους κερδίσει όλους!

Λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση του, ο Lu Weibing, διευθυντής της Redmi, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο τηλέφωνο στο Weibo και σήμερα έκανε άλλο ένα βήμα, εκτυπώνοντας και τοποθετώντας μια εκτυπωμένη εικόνα των 64MP μπροστά από το HQ της Xiaomi, έτσι προέκυψε μια αφίσα ύψους 3 μέτρων.

Αυτός είναι ένας αισθητήρας Tetracell που στην πραγματικότητα προορίζεται να παράγει εικόνες 16MP με ανάμειξη 4 προς 1 pixel και σε αυτό το σύνολο, η ποιότητα είναι εντυπωσιακή. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στα γραφεία των τελευταίων ορόφων του Πύργου Di Wang και ενώ είναι πολύ νωρίς για να βγάλετε έγκυρα τελικά πορίσματα, τα πράγματα είναι πολύ ελπιδοφόρα.

Το Redmi Note 8 Pro ήταν έτοιμο να έρθει με ζουμ 25x και θα τροφοδοτείται από το chipset της Mediatek Helio G90T. Θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα στις 29 Αυγούστου.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού