Νέα

Πριν πούμε αντίο στο τρέχον έτος, θα εμφανιστεί το καινούργιο MacBook Pro 16

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΑπό τότε που πάρθηκε η μεγάλη απόφαση της Apple να διακόψει την παραγωγή νέου μοντέλου MacBook Pro 17 ιντσών, το μοντέλο των 15 ιντσών ήταν σχεδόν το μεγαλύτερο μοντέλο που θα μπορούσατε να έχετε σαν επιλογή αγοράς. Ωστόσο, μερικοί από εσάς ίσως έτυχε να ακούσετε πως η Apple θα μπορούσε να δουλεύει σε ένα νέο μοντέλο 16 ιντσών που θα μπορούσε να ξεκινήσει αργότερα φέτος, μια φήμη που φαίνεται να υποστηρίζεται και από μια νέα έκθεση του Bloomberg.

Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, επαληθεύεται η πληροφορία ότι η Apple είναι όντως έτοιμη να ξεκινήσει ένα φορητό υπολογιστή MacBook Pro 16 ιντσών που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Επίσης, επιβεβαιώνουν ότι, από άποψη μεγέθους, το μοντέλο των 16 ιντσών θα είναι παρόμοιο με το μοντέλο 15 ιντσών, αλλά αυτό συμβαίνει χάρη στη χρήση στενότερων πλαισίων που θα συρρικνώσουν το μέγεθος του φορητού υπολογιστή ενώ θα του δώσουν μια μεγαλύτερη οθόνη.

Το MacBook Pro 16 ιντσών αναφέρεται ότι απευθύνεται σε επαγγελματίες και η τιμή του θα αγγίζει τα 3.000 δολάρια. Ορισμένες από τις άλλες αλλαγές που έχουμε ακούσει περιλαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο. Υπήρξαν και κάποιες αναφορές ότι η Apple θα μπορούσε να αφαιρέσει τον τρομερό μηχανισμό αλλαγής πεταλούδας σε μελλοντικούς φορητούς υπολογιστές MacBook και ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει φέτος με το μοντέλο των 16 ιντσών.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού