Νέα

Παίρνει άριστα το Samsung Galaxy Note 10+ 5G όσον αφορά τα “φρικτά” τεστ ανθεκτικότητας του JerryRigEverything

314 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αναγνωρισμένο πια ως ο απόλυτος βασιλιάς στο line-up των premium συσκευών της Samsung, το νέο Galaxy Note 10+ 5G σε κερδίσει τόσο με την εσωτερική του διαμόρφωση όσο και με την εξωτερική του μορφή. Ωστόσο, όλοι μας σκεφτόμαστε πως λογικά είναι πολύ δαπανηρή η επισκευή του και δικαίως θα ανησυχούσε ο οποιοσδήποτε για τις τυχαίες βλάβες και γρατζουνιές.

Αν αυτό είναι κάτι που σας ανησυχεί και σας εμποδίζει στο να επενδύσετε σε αυτό και να το αποκτήσετε, υπάρχει μια νέα λάμψη ελπίδας, καθώς το τεστ ανθεκτικότητας του JerryRigEverything μας οδηγεί σε νέα συμπεράσματα.

Ο γνωστός YouTuber που ξέρει πολύ καλά να αξιολογεί την κατασκευαστική αντοχή κάθε συσκευής,  θέλησε να “βασανίσει” λίγο εκεί στο δικό του εργαστήριο και το νέο εντυπωσιακό Galaxy Note 10+ 5G και αποδεικνύεται ότι η συσκευή είναι εκπληκτικά ισχυρή και καλά κατασκευασμένη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν πρέπει να βλέπετε το τηλέφωνο να καταστρέφεται εύκολα από ένα κλειδί ή ένα ζευγάρι νομισμάτων στην τσέπη σας. Επίσης και στην δοκιμή ανθεκτικότητας της δεν τα πήγε καθόλου άσχημα το εν λόγω τηλέφωνο, κάτι που οφείλεται και στην προστασία προτύπου Gorilla Glass 6 που μπορεί να αντέξει τις δυνάμεις ξυσίματος έως και στο επίπεδο 7 στη δοκιμή JRE.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το τεστ με την χρήση του όπου το αλουμινένιο πλαίσιο παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό ανθεκτικό. Ωστόσο, το φωτεινό βαμμένο σώμα θα καταλήξει να έχει φυσικά αρκετές εμφανής γρατζουνιές που θα είναι ορατές ακόμα κι αν υπάρχει Gorilla Glass 6 και στις δύο άκρες. Εκπληκτική είναι η αντοχή της οθόνης AMOLED στην έκθεσή της στην φωτιά.

Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα αφορά το S-Pen που δεν  φάνηκε να είναι πολύ ανθεκτικό και μια μικρή ποσότητα δύναμης ήταν αρκετή για να το διαλύσει πλήρως στο ανάλογο τεστ που έγινε από τον δαιμόνιο χρήστη!  

Τέλος, στην σκληρή δοκιμή κάμψης στο τηλέφωνο, το σασί του Galaxy Note10+ 5G δεν λύγισε και ιδιαίτερα καθιστώντας το σε γενικές γραμμές ένα μάλλον ανθεκτικό smartphone.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού