Νέα

Οι 8 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit που πρέπει να χρησιμοποιήσετε

203 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Μάταια σας πιάνει πονοκέφαλος όταν ψάχνετε να βρείτε ποια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων μπορεί να ανταγωνιστεί το AirDrop της Apple….. η απάντηση εδώ είναι πως υπάρχει το SHAREit. Η εφαρμογή υπερέχει στην κοινή χρήση διαφόρων αρχείων, όπως φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, επαφές και εφαρμογές. Χάρη κυρίως σε ένα ασφαλές πρωτόκολλο σύνδεσης, διαθέτει ταχύτητες μεταφοράς υψηλότερες από το Bluetooth και το NFC.

Το SHAREit συχνά επικρίνεται επειδή είναι υπερβολικά φουσκωμένο με διαφημίσεις, συμφωνούμε πως είναι πολύ ενοχλητικό αλλά τι να κάνουμε…. Επιπλέον, η συμπερίληψη των υπηρεσιών streaming βίντεο και ήχου στην εφαρμογή έχει μετατραπεί σε έναν μόνιμο εφιάλτη για χρήστες που απλά θέλουν μια απλή εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων. Αν όλα αυτά τα μειονεκτήματα είναι αρκετά μεγάλα για να κοιτάξετε λίγο παραπέρα, εδώ είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του 2019 που πρέπει να ελέγξετε.

Send Anywhere

Aπλό στην χρήση του και μάλιστα το καλύτερο είναι πως ξεχωρίζει από πολλές άλλες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων γιατί έχει την δυνατότητα αποστολής πρωτότυπου μεγέθους αρχείου, το οποίο θα μπορούσε να είναι μεγάλη υπόθεση για τους ανθρώπους που δεν θέλουν οι εφαρμογές κοινής χρήσης αρχείων να καταστρέψουν την ποιότητα των αρχείων τους, π.χ. στις φωτογραφίες σας. Εκτός αυτού, σας επιτρέπει να στείλετε αρχεία οπουδήποτε στον κόσμο, σε αντίθεση με το SHAREit.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα 6ψήφιο κλειδί ασφαλείας για να σας επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε αρχεία. Χρησιμοποιώντας έναν ασφαλή σύνδεσμο (ισχύει για 48 ώρες), μπορείτε να μοιραστείτε τα αρχεία σας με πολλά άτομα. Σε περίπτωση που θέλετε ο δέκτης να έχει πρόσβαση στο αρχείο χωρίς να χρειάζεται να εισέλθει στο κλειδί ασφαλείας, μπορείτε να στείλετε μια ειδοποίηση στη στοχευμένη συσκευή.

Η premium έκδοση έχει κόστος 5,99 δολάρια μηνιαίως, είναι ακριβό, αλλά σε κάποιους θα είναι ένα πολύ καλό tool.

Απαιτεί ισχυρή σύνδεση κατά την μεταφορά περιεχομένου.

Xender

Γκρινιάζετε διαρκώς πως σε πολλές εφαρμογές για την κοινή χρήση αρχείων το μενού και οι έξτρα επιλογές είναι κάπως μπερδεμένα όλα αυτά για να τα βρείτε; Τότε δείτε το  “Xender”, η εφαρμογή λειτουργεί πολύ καλά επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε μια ποικιλία τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, φωτογραφιών, βίντεο και ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Internet.

Το άλλο θετικό του στοιχείο είναι η απρόσκοπτη κοινή χρήση αρχείων (έως και 4 συσκευές), ενώ φέρει και υποστήριξη πολλών γλωσσών.

-Zapya

Βιάζεστε και πρέπει να στείλετε μαζικά μεγάλα αρχεία; Καταβάστε το “Zapya” και στείλτε διάφορα αρχεία μεγάλου μεγέθους με την απαιτούμενη ταχύτητα αξιοποιώντας τη γρήγορη και ασφαλή μέθοδο κοινής χρήσης κώδικα QR.

Ακριβώς όπως το SHAREit, το Zapya σχεδιάζεται επίσης για κοινή χρήση σε πλατφόρμες. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να μεταφέρετε αρχεία από το Mac σε συσκευή Windows ή θέλετε να κάνετε την συσκευή σας Android να συνεργάζεται ωραία με το iPhone σας, αυτό θα γίνεται με μεγάλη ευκολία. Επιπλέον, είναι επίσης πολύ καλό στη μεταφορά μέσω ομάδας και προσφέρει συνομιλία εκτός σύνδεσης με έως και πέντε συσκευές.

-Snapdrop

Τ0 Snapdrop είναι τάχιστο και απλό στον τρόπος ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ των συσκευών. Επιπλέον, δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του αρχείου, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε με λίγες εντολές.

Φυσικά θα δείτε πως το UI έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτό της λειτουργίας AirDrop. Ακόμη, όσον αφορά την ασφάλεια, η εφαρμογή ανοιχτού κώδικα είναι αξιόπιστη και προσφέρει την απαραίτητη προστασία των δεδομένων σας, άρα μην φοβάστε παιδιά.

– Windows Nearby Sharing

Από την άποψη της λειτουργικότητας, αυτό το app λειτουργεί σχεδόν σαν το AirDrop και επίσης αν ψάχνετε για μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων που μπορεί να λειτουργήσει άψογα με Windows, δεν πρέπει να κοιτάξετε πέρα από αυτό.

-Instashare

Tα πράγματα είναι απλά: επιλέξετε το κουμπί κοινής χρήσης ενός αρχείου και επιλέξετε έπειτα το Instashare. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα εμφανίσει αυτόματα τις συσκευές και θα σας επιτρέψει να επιλέξετε εκείνη με την οποία θέλετε να μοιραστείτε το αρχείο σας. Έτοιμοι!!!!

Υπάρχει υποστήριξη για όλους τους τύπους αρχείων, έτσι ώστε να μπορείτε να στέλνετε / λαμβάνετε αρχεία χωρίς προβλήματα. Εκτός αυτού, δεν θέτει κανένα περιορισμό στο μέγεθος του αρχείου.

Από την εταιρεία προσφέρεται δωρεάν δοκιμή για μόλις 7 ημέρες, μετά θα πρέπει να πληρώσετε 6,96 δολάρια για να συνεχίσετε.

-Filedrop

Το “Filedrop” είναι μια αρκετά καλή εναλλακτική λύση για το SHAREit. Με αυτήν την εφαρμογή στη διάθεσή σας, μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία μέσω Wi-Fi. Επειδή δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του αρχείου, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση κατά την δική σας βούληση.

Δεν έχει εντυπωσιακό look-UI, αλλά θα μάθετε την λειτουργία του πολύ γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Feem

Σε σχόλια που θα βρείτε για το “Feem”, οι περισσότεροι λένε πως παρέχει μια απόλυτη εμπειρία ανταλλαγής αρχείων. Όπως το SHAREit, είναι γνωστό ότι κάνει κοινή χρήση αρχείων χωρίς σύνδεση γρήγορα και ομαλά.

Όσον αφορά την ασφάλεια των αρχείων, το Feem κρυπτογραφεί όλες τις τοπικές μεταφορές σας με το TLS (Security Layer Security) έτσι ώστε να παραμένουν προστατευμένα όλα από τα αδιάκριτα μάτια.

Για να προσφέρει μια πλήρως ενοποιημένη εμπειρία, συνεργάζεται επίσης με μεγάλες πλατφόρμες.

Προκειμένου να μην ψάχνετε μόνοι σας, υπάρχει και η λίστα με τα links για να κάνετε τις λήψεις σας:

Send Anywhere: https://send-anywhere.com/

Xender: http://www.xender.com/

Zapya: https://www.izapya.com/

Snapdrop: https://snapdrop.net/

Instashare: http://instashareapp.com/

Filedrop: http://www.filedropme.com/

Feem: https://feem.io/pricing/


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού