Νέα

Να που ξανα-εμφανίζεται το Huawei Mate X με τετραπλή κάμερα σε ρυθμιστική αρχή της ΤΕΝΑΑ

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΑπό αναβολή σε αναβολή μας το πηγαίνει η Huawei όσον αφορά την εμπορική διάθεση του Mate X που μαίνεται να καθυστερήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά ο κινέζος κατασκευαστής smartphones έχει ήδη πάρει το πράσινο φως αφού δόθηκε έγκριση από την TENAA της Κίνας. Μετά το ντεμπούτο του στο MWC 2019, η Huawei έκανε κάποιες βελτιώσεις στο πτυσσόμενο smartphone που διακρίνονται και στο φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει την όλη ανάρτηση στην προαναφερθείσα υπηρεσία (ΤΕΝΑΑ).

Ο πτυσσόμενος παράγοντας μορφής παραμένει αμετάβλητος καθώς το Mate X χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό διπλώματος προς τα έξω. Στο πίσω πλαίσιο, θα διαπιστώσετε ότι η συσκευή έρχεται πλέον με τέσσερις κάμερες αντί για τρεις. Το κουμπί για την απελευθέρωση του μηχανισμού ασφάλισης έχει αντικατασταθεί με ένα μεγαλύτερο κουμπί που είναι αν θέλετε πιο χωνευτό στο πλαίσιο. Αυτή η νέα σχεδίαση εντοπίστηκε τον περασμένο μήνα από έναν κινέζο δημοσιογράφο. Λέγεται επίσης ότι η Huawei έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις στον μεντεσέ τύπου Falcon για καλύτερη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Από την λίστα της TENAA, φαίνεται ότι η συσκευή είναι τώρα βαρύτερη κατά 300 γραμμάρια ενώ η μπαταρία είναι ελαφρώς μικρότερη στα 4.400mAh. Από την άποψη της συνδεσιμότητας, το Huawei Mate X με το modem Balong 5000 υποστηρίζει 5G Band 41, Band 78 και Band 79 για αρχιτεκτονικές NSA και SA.

Προς το παρόν, φαίνεται ότι η Huawei θα απελευθερώσει το Mate X λίγο μετά από την δημόσια εμφάνιση του Galaxy Fold στην αγορά τον επόμενο μήνα. Προφανώς, το πτυσσόμενο τηλέφωνο της Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού