Νέα

Mόλις 10% περισσότερη είναι η κατανάλωση ενέργειας του Helio G90T σε σύγκριση με chip’s των 7nm

160 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Διά στόματος του αντιπρόεδρου του Ομίλου της Xiaomi, Lu Weibing, δόθηκαν μερικές ξεκάθαρες απαντήσεις πάνω σε σημαντικά ερωτήματα των χρηστών. Μερικοί εκεί έξω ρωτούσαν για το πρόβλημα που σχετίζεται με την κατανάλωση ενέργειας του Helio G90T που προκαλείται από τη διαδικασία του νέου chip των 12nm.  Η εταιρεία είπε: “Μετά την πραγματική μας μέτρηση, ο επεξεργαστής των 12nm έχει μια αύξηση κατανάλωσης ενέργειας περίπου 10% σε σύγκριση με τον επεξεργαστή 7nm.” Επιπλέον, για να βελτιωθεί η κατανάλωση ενέργειας και η διάχυση της θερμότητας, το Redmi Note 8 Pro θα έρθει με μια μεγάλη μπαταρία 4500mAh και ένα υγρό σύστημα ψύξης.

Εκτός από το Helio G90T, ο Lu Weibing δήλωσε επίσης ότι το Redmi Note 8 Pro έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας, είναι λεπτότερο από τα άλλα προϊόντα της εταιρείας και είναι ελαφρύτερο.

Όσον αφορά την απόδοση παιχνιδιού του επερχόμενου Redmi Note 8 Pro, ο Lu Weibing εξέδωσε άλλη δήλωση και μάθαμε τα εξής: “ Η μονάδα GPU του Redmi Note 8 Pro υιοθετεί μια νέα γενιά ενεργειακά αποδοτικής κάρτας γραφικών Mali-G76. Επιπλέον, θα διαθέτει ένα HyperEngine + Game Turbo 2.0 που μπορεί να προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Το G52 χρησιμοποιεί την ίδια αρχιτεκτονική GPU με το Snapdragon 810. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι είναι η ελαφριά παραλλαγή του G76, σχεδιασμένη για τα mid-range smartphones.”

Είπε επίσης ότι αυτό το τηλέφωνο θα υποστηρίξει τη γρήγορη φόρτιση και η μπαταρία θα παρέχει περισσότερες από δύο ημέρες χρόνο χρήσης με μονάχα μια φόρτιση.

Όσον αφορά τις δυνατότητες παιχνιδιών, η σειρά Redmi Note 8 θα έρχεται με κεραία anti-lock.  Το τελευταίο επιτρέπει μια σταθερή και διαρκή σύνδεση με πλήρη σήμα. Επιπλέον, αυτό το τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί επίσης ένα ξεχωριστό σύστημα ψύξης υγρών. Αυτό το σύστημα μπορεί να εξάγει ισχυρούς επεξεργαστές και chip’s φόρτισης σε θερμοκρασία 4 έως 6 βαθμούς κελσίου.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού