Νέα

Meizu UR: Αυτή είναι μια νέα υπηρεσία των προσαρμογής τηλεφώνου που θα δούμε στις 28 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν ΣχόλιαΈνα πραγματικό μεγάλο αγώνα δίνει η Meizu για να μην εξαφανιστεί από το προσκήνιο όσον αφορά την αγορά τηλεφώνων. Τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος και συνιδρυτής της, Lin Nan παραιτήθηκε. Αναφέρθηκε επίσης ότι η εταιρεία απολύει υπαλλήλους και έκλεισε διάφορα καταστήματα. Φαίνεται ότι αναδιαρθρώνει τις δραστηριότητές της και προσπαθεί να μειώσει συνάμα και τις περιττές πλέον δαπάνες.

Η κινεζική εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο smartphone την επόμενη εβδομάδα που ονομάζεται Meizu 16s Pro, αλλά αυτό πιθανότατα δεν είναι η μόνη μεγάλη ανακοίνωση.

Τώρα μάθαμε πως η Meizu είχε υποβάλει αίτηση για εμπορικό σήμα για το “Meizu UR”. Η εφαρμογή κατατέθηκε στις αρχές Αυγούστου και θεωρήθηκε αρχικά ως μια νέα σειρά smartphones υψηλής τεχνολογίας. Ωστόσο, μια νέα αναφορά μας λέει ότι δεν είναι μια νέα γραμμή. Σύμφωνα με την σελίδα ITHome, το Meizu UR αφορά μια υπηρεσία προσαρμογής για κινητά που θα επιτρέψει στους χρήστες να επιλέξουν πώς θέλουν το τηλέφωνό τους όσον αφορά το γραφικό τους περιβάλλον. Απόδειξη αυτού είναι διαρροή σχετικές ιστοσελίδας που περιγράφει αυτή την νέα υπηρεσία.

Η υπηρεσία Meizu UR όχι μόνο θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης του τηλεφώνου, αλλά θα εντοπίσετε αλλαγές και αλλού.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις' του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού