Με την διάθεση των νέων ενημερώσεων iOS 12.4.1 και watchOS 5.3.1 αντιμετωπίζονται μερικά ζητήματα ασφαλείας

John Maniatis
46 Προβολές

To πράσινο φως είδαν από εχθές ημέρα Δευτέρα 26/8, δύο ενημερώσεις λογισμικού για τις mobile και wearable συσκευές της Apple, δηλαδή τα νέα firmware iOS 12.4.1 και watchOS 5.3.1. Πρόκειται για μικρές λήψεις αρχείων (101MB όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα iOS και 55MB για το Apple Watch) που παρέχουν σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και σταθερότητας και συνιστώνται για όλους τους χρήστες, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η Apple.

Οι δύο ενημερώσεις θα έπρεπε να έχουν ήδη εμφανιστεί και στην δικιά σας iDevice συσκευή ή στο Apple Watch, ωστόσο, σε περίπτωση που δεν λάβατε ειδοποιήσις, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις (στο iOS)> Γενικά> Ενημερώσεις λογισμικού ή μεταβείτε στην εφαρμογή My Watch > Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.

Αν και επισήμως η Apple δεν έχει διευκρινίσει κάποια ζητήματα, φήμες επιμένουν ότι η ενημέρωση του iOS κυκλοφόρησε στην πραγματικότητα για να αντιμετωπιστεί μια ευπάθεια του jailbreaking που εμφανίστηκε μετά την έναρξη διάθεσης της έκδοσης 12.4.

Δεν δόθηκε βαθμολογία ακόμα.
Περίμενε λίγο...

Σχολιάστε το άρθρο

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας να επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείται με την Πολιτική Απορρήτου μας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου