Νέα

Λίστα με τις πιο top εφαρμογές για οργάνωση/σημειώσεις/υπενθυμίσεις

670 προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια

O σύγχρονος άνθρωπος δυστυχώς έχει πολλά να σκεφτεί κατά την διάρκεια της καθημερινής του ζωής και πρέπει να οργανώνει έτσι το πρόγραμμά του ώστε να προλαβαίνει να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του και σε αυτό βοηθά πολύ μια καλή ψηφιακή ατζέντα.

Η εύρεση μιας τέλειας εφαρμογής που θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε τα πάντα είναι η τέλεια ιδέα και παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις 8 πιο top εφαρμογές για το Android που θα σας βάλουν σε τάξη τα πάντα. Κάθε εφαρμογή θα σας βοηθήσει στο να οργανωθείτε γρήγορα και απλά, ενώ πρέπει να πούμε ότι προσφέρουν διαφορετικά σύνολα χαρακτηριστικών αλλά και διαφορετικά σχέδια.

Todoist

Aν αναζητήστε στο Play Store την εφαρμογή Todoist θα δείτε πως έχει αρκετές λήψεις και βαθμολογία 4,7 αστεριών. Μπορεί να σας εξυπηρετήσει ως πρόγραμμα που θα σας ενημερώνει για την επίτευξη στόχων, ενώ έχει ενσωματωμένες υπενθυμίσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε τακτικές λίστες υποχρεώσεων με αυτήν την εφαρμογή και ο σχεδιασμός UI είναι πραγματικά καθαρός χωρίς περιττά γραφικά στοιχεία.

Microsoft To-Do

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει ένα πολύ ωραίο σχεδιασμό UI και έχει παρόμοιο σκοπό με το app Todoist, περιλαμβάνονται έναν πλήρη διαχειριστής εργασιών. Μπορείτε να κωδικοποιήσετε τις λίστες σας και η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαφοροποιήσετε πράγματα για το σχολείο, την εργασία και τις προσωπικές σας λίστες. Δημιουργήστε λίστες υποχρεώσεων για κάθε σκοπό.

To Do List – SplenDo

Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια εξαιρετικά απλή / βασική εφαρμογή λίστας εργασιών, το SplenDO είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τακτικές λίστες υποχρεώσεων με υπενθυμίσεις. Έρχεται με ένα πραγματικά χρήσιμο widget που μπορείτε να τοποθετήσετε στην αρχική οθόνη σας. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης συγχρονισμό με την Google. Πάνω από όλα, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φωνητικές σημειώσεις και προσφέρει εξαιρετικό σχεδιασμό UI. Το SplenDO συνδυάζει το μπλε και το λευκό χρώμα.

Any.do

Το συγκεκριμένο app υπάρχει εδώ και καιρό. Προσφέρει την επιλογή να δημιουργήσετε επαγγελματικές λίστες και να τις μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας. Μπορείτε να ορίσετε κατηγορίες και προτεραιότητες για τις λίστες σας και να οργανώσετε τις υπο-επιλογές για αυτούς. Υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε με πολλά χρώματα για να διακρίνετε διάφορες σημειώσεις.

Google Keep

Ειλικρινά εδώ η Google έκανε εξαιρετική δουλειά, είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή σημειώσεων και σας επιτρέπει να φτιάχνετε εύκολα λίστες εργασιών. Η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετική σχεδίαση και δύο ελαφριές και σκοτεινές λειτουργίες. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο επιλογών διάταξης για τις σημειώσεις σας και τις λίστες υποχρεώσεων, ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτες σε συγκεκριμένες σημειώσεις. Η έγχρωμη κωδικοποίηση είναι διαθέσιμη και σε αυτή την εφαρμογή, και το ίδιο ισχύει και για τις φωνητικές σημειώσεις.

TickTick

Ένα πολύ χρήσιμο tool που σας επιτρέπει να προσθέτετε εργασίες και ακόμη να διαχειρίζεστε κοινά έργα. Μπορείτε να οργανώσετε λίστες υποχρεώσεων με έργα, ετικέτες, προτεραιότητες και ημερομηνία. Το TickTick σας επιτρέπει ακόμη να οργανώνετε λίστες με φακέλους και μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωνητικές σημειώσεις αν αυτό είναι αυτό που χρειάζεστε. Οι υπενθυμίσεις περιλαμβάνονται επίσης στο όλο πακέτο.

Wunderlist

Εδώ έχουμε την κοινή χρήση έργου, έτσι ώστε να μπορείτε να καλέσετε άλλους ανθρώπους να συνεργαστούν μαζί σας. Μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες, αρχεία PDF, παρουσιάσεις και πολλά άλλα στις εργασίες σας. Οι υπενθυμίσεις περιλαμβάνονται επίσης στην εφαρμογή, όπως και τα widgets.

Google Tasks

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των to-dos, και μπορείτε να τις προβάλετε και να επεξεργαστείτε μέσω βασικά οποιασδήποτε συσκευής. Μπορείτε να διαχειριστείτε εργασίες που έχουν δημιουργηθεί στο Gmail ή στο Ημερολόγιο της Google χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, ενώ έχει και υποστήριξη για υποσύνολα. Οι ειδοποιήσεις push αποτελούν μέρος του πακέτου μαζί με τις υπενθυμίσεις. Ο σχεδιασμός αυτής της εφαρμογής θα απευθύνεται και στους περισσότερους ανθρώπους, αν εκτιμάτε το material design της Google.


Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε τεχνικά θέματα; Κάνε την ερώτηση σου στη σελίδα Ερωτήσεις και Απαντήσεις του Tsouk.gr.

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Σχετικά άρθρα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού